Inteligentná plastelina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

SRneC napísal:da v BA na bajkalskej ja mam odlial :D
no tak z kosic to ma fakt blizko :D to radsej cez net :)
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja by som to tiez rad kupil. kolko to stoji? dufam ze nebudem musiet siahnut hlboko do vrecka
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

co tak net pouzit?

inak asi 3 stovky/ teda ta moja
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

turtlak69 napísal:no tak z kosic to ma fakt blizko :D to radsej cez net :)
no konkretne Michalovce, ale z kosic by mi to kupil kamos a doniesol za 2 dni ... hmm do BA idem o tyzden, takze mozno kupim tam :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

treba si po nej nejako umyvat ruky?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:treba si po nej nejako umyvat ruky?
no je to take trochu mastne, ale radsej si ich umy, chemikalie su chemikalie...mam ju aj ja :D mam Krypton, odlozeny na policke :D
SRneC
Addict
Addict

Drago napísal:no je to take trochu mastne, ale radsej si ich umy, chemikalie su chemikalie...mam ju aj ja :D mam Krypton, odlozeny na policke :D
aj ja mam krypton :D inak ked je nova nelepi a nemate zvlastny pocit na rukach ...ako ide cas zacina byt lepkava :(
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

fuha to je aj celkom dost. 300 za taku malickost. no neviem
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nieje lepkava. mas mastne alebo spotene ruky -> ona bude tiez od toho.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no 300sk je dost, ale ked mi pred dvoma tyzdnami sestra ukazala zi si kupila Trikolinu za 200sk a to bola iba v takom malom vajci tak Int.plas. je za dobru cenu lebo je jej viac..ale nedal by som za to lova
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

majlo01 napísal:no 300sk je dost, ale ked mi pred dvoma tyzdnami sestra ukazala zi si kupila Trikolinu za 200sk a to bola iba v takom malom vajci tak Int.plas. je za dobru cenu lebo je jej viac..ale nedal by som za to lova
no lenze zase treba uznat, ze trikolina je dobry humus :lol: a IP je len jedna, na to mas patent, je zverejnena hlavna zlozka (na baze silikonu) ale potom tie srandy okolo su predmetom obchodneho tajomstva
SRneC
Addict
Addict

trikolina ma objem asi 4-5 krat mensi a menej efektov ...lacny fejk
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:trikolina ma objem asi 4-5 krat mensi a menej efektov ...lacny fejk
praveze drahy :roll: ked si prepocitas na gramy tak je to ovela dragsie ako IP ... btw ked som v piatok dosiel z primaciek tak mi zrazu bracho dava krabicku a tam IP ... ze darcek na 18-tku :) takze mam skarabea :) ale je to uplna pecka len to zo mna robi psychopata :D kazdu volnu chvylu vyuzivam na trhanie plasteliny :D hrozne navykova vec ...
kaatka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kaatka »

no my tuto plastelinu mame doma(taku zelenu),no to ste mali vidiet brata jak ju dostal...teraz sem tam pozriem na koberec a vidim male zelene miesta,alebo sa prilepila na deku a moj brat ju chcel odstranit tak ze ju odstrihol,tak to ste potom mali vidiet mamku..ale inak to je sranda
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Nedavno som si ju kupil-iontovú-je to fakt narez , hmotu s takymi vlastnostami som este nevidel. Dokonaly antistres, aj ked udaje na stranke trochu prehanaju.(ved co neurobia aby sa im dobre predavala :) ) Jedinu nevyhodu vidim v tom ze sa strasne rychlo spini, treba mat ciste ruky nechat ju z dosahu vlasov. Ale inak odporucam.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kaatka napísal:no my tuto plastelinu mame doma(taku zelenu),no to ste mali vidiet brata jak ju dostal...teraz sem tam pozriem na koberec a vidim male zelene miesta,alebo sa prilepila na deku a moj brat ju chcel odstranit tak ze ju odstrihol,tak to ste potom mali vidiet mamku..ale inak to je sranda
ja som ju uz mal na neviem kolkych ponozkach, kedze mame skoro vsade plavajucu podlahu :D ale da sa to odstranit celkom jednoducho, staci tam poriadne nalepit celu plastelinu a odtrhnut a ten prilepeny kusok by mal ist aj s nou ... teda na ponozkach to tak fungovalo :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Paradna vec na odreagovanie ked sa s tym zacnes hrat tak to furt musis mackat. Sa chcem spytat ci s te uz niekto po tom udreli kladivom?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hehe ako citam.. prilis inteligentna nebude ked "seje" kadial chodi :D ale tie jej vlastnosti co som cital su pre moj jednoduchy sedliacky rozum priam nepochopitelne ako jeden material dokaze reagovat tolkymi roznymi sposobmi. Keby mi to niekto da do ruky ze tu mas skus si a ked xces tak ti to predam - mozno by som to kupil.. ale objednavat si plastelinu za take nekrestanske peniaze aby som sa s tym chvilku pohral a skoncilo to v sufliku hned vedla kedysi popularneho MasterBallu - je to troska skoda.. aj ked za tu haluz to mozno stoji :) .. u mna by sa ale prilis rychlo zaspinila - aj ked mam rad poriadok, nemam rad upratovanie takze uhm.. u mna by nebol problem gulicku plasteliny nabalit prachom.. (tym sa nechvalim ale verejne karham :D )
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kali520 napísal:Sa chcem spytat ci s te uz niekto po tom udreli kladivom?
to by som radsej neskusal, staci mi ked vidim ako reaguje, ked ju hodim o zem, nie este kladivom do nej :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

ades napísal:to by som radsej neskusal, staci mi ked vidim ako reaguje, ked ju hodim o zem, nie este kladivom do nej :D
Mala by sa rozlamat na male ciastocky proste ako ked nieco rozbijes s kladivom.
Napísať odpoveď