Aky je rozdiel medzi prhliadacmi?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

nj kazdy operu pi*uje za to ze zobrazuje stranky tak ako su napisane :roll:
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

Harun napísal:nj kazdy operu pi*uje za to ze zobrazuje stranky tak ako su napisane :roll:
ale ved nech sem napisu link na nejaku taku stranku .. rad by som sa pozrel
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Mal si skôr povedať by som ti urobil Screenshot ale už som tú operu odinštaloval. Vravím konkrétne najväčší chatserver na slovensku bol rozhádzaný a neukazoval diakritiku. Mne je jedno či to išlo vám, hlavné že mne to nešlo takže z môjho hladiska zbytočnosť. Ja v tom vidím rozdiely pre laika. U mňa je prehliadač o tom že nech to otvorí stránku v poriadku. IE a FF to spĺňajú... Tie vedlajšie funkcie čo má Firefox sú už len pluskom pre moje pohodlie.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MayDaySK napísal:Mne je jedno či to išlo vám, hlavné že mne to nešlo
Toto je záver ako od 5 ročného decka... dajte mi kybliiiiiiik... V podstate mas pravdepodobne nieco domrvene v compe, lebo x ludom ten posraty azet na opere normalne chodi. Ale Tebe nesiel lebo si lama a preto je opera napi... ? :lol: 80% Tvojej argumentacie sa toci okolo hlupeho pokecu, ktory normalne ludom slape, len tebe nie... relacie uklada aj opera, takisto ako si pamäta hesla (wand) a kopec inych veci, ktore si zjavne "nestihol" objavit :) Ja sa tymto nechcem zastavat opery, i ked ju pouzivam. Ale neznesiem take bohapuste kydanie na operu na zaklade nicoho.
gwixt
Addict
Addict

ok tebe to neslo lenze 99% ludi to ide ako ma ....
a teraz sem pride nejaky novacik a vidi co pises za bludy a povie si ze to bude nejaky shit ... co nie je pravda ...

o to ide
MayDaySK
Star
Star

Ano mne to nešlo lebo som lama a preto potrebujem také user friendly prehliadače ako IE, tam to pustím a bez akýchkolvek pluginov hneď všetko spustí. Ešte Firefox ako tak. Kto je vymakaný profesionál na PC nech sa páči používajte si čo chcete. Pre absolut lamerov je IE ako stvorený. Ja vravím u mňa je soft dobrý vtedy ak sa pri dvojkliku spustí bezproblémov.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MayDaySK napísal:Pre absolut lamerov je IE ako stvorený.
Ano ano, a potom sa divia, ze ako je to mozne, ze maju PC zadrbane bordelom... Ked som pouzival IE, tyzdenne mi spybot nasiel desiatky infiltracii... odkedy mam operu a FF, najde max 1 za mesiac... ani toto nieje argument pre lamy? Ich vlastna bezpecnost?
gwixt
Addict
Addict

do opery ziadne pluginy nie su :shock: .. takze tam plati "nainstalujes a browsujes " .. je pravda ze sa tam da vsetko nastavit ale nic take co by malo vplyv na (ne)zobrazovanie stranok hned po instalacii
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

Radek Hulan ma asi fakt pravdu, ked tvrdi ze Opera je len pre profesionalov 8) :lol:
MayDaySK
Star
Star

Ale tak vysvetlite mi prečo to nešlo? Akú chybu som spravil? Veď aj ja som si to len nainštaloval a browsoval a hneď nato mi rozhádže stránku na ktorú najčastejšie chodím...
Napísať odpoveď