Aky je rozdiel medzi prhliadacmi?
Mal si skôr povedať by som ti urobil Screenshot ale už som tú operu odinštaloval. Vravím konkrétne najväčší chatserver na slovensku bol rozhádzaný a neukazoval diakritiku. Mne je jedno či to išlo vám, hlavné že mne to nešlo takže z môjho hladiska zbytočnosť. Ja v tom vidím rozdiely pre laika. U mňa je prehliadač o tom že nech to otvorí stránku v poriadku. IE a FF to spĺňajú... Tie vedlajšie funkcie čo má Firefox sú už len pluskom pre moje pohodlie.
Toto je záver ako od 5 ročného decka... dajte mi kybliiiiiiik... V podstate mas pravdepodobne nieco domrvene v compe, lebo x ludom ten posraty azet na opere normalne chodi. Ale Tebe nesiel lebo si lama a preto je opera napi... ?MayDaySK napísal:Mne je jedno či to išlo vám, hlavné že mne to nešlo
Ano mne to nešlo lebo som lama a preto potrebujem také user friendly prehliadače ako IE, tam to pustím a bez akýchkolvek pluginov hneď všetko spustí. Ešte Firefox ako tak. Kto je vymakaný profesionál na PC nech sa páči používajte si čo chcete. Pre absolut lamerov je IE ako stvorený. Ja vravím u mňa je soft dobrý vtedy ak sa pri dvojkliku spustí bezproblémov.
Ano ano, a potom sa divia, ze ako je to mozne, ze maju PC zadrbane bordelom... Ked som pouzival IE, tyzdenne mi spybot nasiel desiatky infiltracii... odkedy mam operu a FF, najde max 1 za mesiac... ani toto nieje argument pre lamy? Ich vlastna bezpecnost?MayDaySK napísal:Pre absolut lamerov je IE ako stvorený.