Tak mi to každý hovorí... Ale čo je + tak mi sme v rôznych veciach rovnaký... Napr. aj ja sa dosť často urazím a tak... Veď sme sa aj pár krát pohádli a to sme ani nič nemali medzi sebou...P3Bo napísal:tak potom je to jedno ...ber to takto ak je taká urážlivá z dlhodobého hľadiska by ste nevydržali ani mesiac , kašli na ňu a netráp sa tým.
Prvé Lásky
-
luky133
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
To preto že je to pravda , už ti nič iné nezostáva. Ako povedal slavo niekedy trvá dlho kým si to uvedomíš že je zbytočné trápiť sa a až vtedy zistíš koľko času si zbytočne premrhal. Snaž sa a už na ňu nemysli nič tym nevyriešiš a uvidíš možno sa raz stretnete a všetko si vysvetlíte a ani nebudeš vedieť ako a už sa to medzi vami vyrieši ; )luky133 napísal:Tak mi to každý hovorí...
-
luky133
Light Expert
No to by bolo super ale to sa asi ani nikdy nestane... Som zvedavy kolko jej vydrzi ten chalan ktoreho ma. Dufam ze si ho vazi a nie len ako modnu ozdobu ze niekoho ma.P3Bo napísal:To preto že je to pravda , už ti nič iné nezostáva. Ako povedal slavo niekedy trvá dlho kým si to uvedomíš že je zbytočné trápiť sa a až vtedy zistíš koľko času si zbytočne premrhal. Snaž sa a už na ňu nemysli nič tym nevyriešiš a uvidíš možno sa raz stretnete a všetko si vysvetlíte a ani nebudeš vedieť ako a už sa to medzi vami vyrieši ; )
-
recberko
Light Star
ja som sa zaľúbil do jedej babenky, s ktorou sme vychádzali super, všetko vyzeralo skvele lenže nejak sa dala dokopy s niekym iným myslel som že zošaliem, ale ja jej tiež v šťastí brániť nebudem, naopak snažím sa (aj keď je to hrozne ťažké) byť šťastný s ňou..slavo120 napísal:uplne ta chapem ja som v tej istej situcacii prvy krat mi na niekom vazne zalezi mam ju rad noo ona ma chalana a ja neviem co s tym sa idem zblaznit obcas z toho ako tak som uz zistil ze ju mat nikdy nebudem nooo i tak ma to trapi stale nanu myslim ona vie ze sa mi paci nooo to je asi tak vsetko a este sa mi obcas pozdravi ale to je asi mala utecha
-
midnight_man
Guru
Ono to na zaciatku vzdy vyzera skvelo..nadherne..zivot je o moc krajsi..mno nakoniec aj tak seci skoncia na tomto forerecberko napísal:ja som sa zaľúbil do jedej babenky, s ktorou sme vychádzali super, všetko vyzeralo skvele
tak to ti verím..rozchod prvej lasky.je tazky a este oto viac ze si ju mal fakt rad a stale trocha mas..a mozno viac ako troska.sak..viem presne ako si sa citil..recberko napísal:lenže nejak sa dala dokopy s niekym iným myslel som že zošaliem
Prva je prva....vzdy prva bude...pamatat si budes len prvú a poslednúrecberko napísal:ale ja jej tiež v šťastí brániť nebudem, naopak snažím sa (aj keď je to hrozne ťažké) byť šťastný s ňou..![]()
je to druhýkrát čo som zaľúbený a myslím, že toto je silnejšie ako tá prvá láska..
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
ja tiez suhlasim uz ako tak preslo to ze som bol do nej zalubeny ale i tak vzdy ked ju vidim v skole aj ked len na chvilocku stale viem ze nieco k nej citim a bojim sa ze nikdy nezabudnem bola prva ktoru som mal skutocne rad a dopadlo to tak biedne ze chodime okolo seba akokeby sme o sebe ani nevedelimidnight_man napísal:ano100% suhlas--niekoho prejde skor...niekoho neskor..ale vies tak ako ja ze ked prejde..aj tak nezabudnes..nikdy...
-
midnight_man
Guru
mno.... trosku stara tema ale co... prva laska uz odo mna odisla... ci to bolo nieco vynimocne? neviem... kazdopadne vynimocne je to uz len tym,ze bola prva... to je ten zaklad... neviem co ine napisat este - vztah to bol vynimocny, na to sa len tak nezabudne... a tazko sa bude zabudat na prvu lasku ak po nej nepride aspon 15 dalsich... 
-
midnight_man
Guru
Prva laska vacsinou vzdy odide..a mozes mat aj 20 dalsichMaki napísal:mno.... trosku stara tema ale co... prva laska uz odo mna odisla... ci to bolo nieco vynimocne? neviem... kazdopadne vynimocne je to uz len tym,ze bola prva... to je ten zaklad... neviem co ine napisat este - vztah to bol vynimocny, na to sa len tak nezabudne... a tazko sa bude zabudat na prvu lasku ak po nej nepride aspon 15 dalsich...
Mam podobny problem ako niektory tu. Strasne lubim jednu moju spoluziacku ale ma to jeden velky problem. Chodi uz s jednym mojim dobry kamaratom
a neviem co mam robit. Ona nevie o tom ze ju lubim a neviem ci mam u nej este sancu, ako jej to ma povedat, ci jej to vobec ma zmysel povedat ked chodi s mojim kamaratom a nechcem prist o kamarata ale chcem piratelku. Poradte.
Tak toto mi moc nepomohlo. A ja chcem praveju lebo ju straasne lubim a som sa pytal ze ako jej to mam povedat .... vska to mate hore napisane...Aiden napísal:vyber si...
inak ked chces len priatelku tak hladaj inde...o nicom nevie, nic si nespravil....v podstate ako by si k nej nic necitil
a co s tym ze chodi s mojim dobrym kamaraot ?
tak ked ju straaasne lubis, tak jej daj pokoj ak je stastna a ak nie je tak jej to povedz
ale este mi napis...bavis sa vobec s tou spoluziackou? ci je to len spoluziacka, ktoru straaasne lubis?
poradim ti len jedno slovo...ROZHOVOR...ziadne ICQ/MSN/Jabber/telefon/Skype/posta/postove holuby/... ale normalny rozhovor
ale este mi napis...bavis sa vobec s tou spoluziackou? ci je to len spoluziacka, ktoru straaasne lubis?
no nie je to od nej drze?jurchi napísal:a co s tym ze chodi s mojim dobrym kamaraot ?
poradim ti len jedno slovo...ROZHOVOR...ziadne ICQ/MSN/Jabber/telefon/Skype/posta/postove holuby/... ale normalny rozhovor
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak neviem ci je alebo nieje s nim stastna ale zda sa mi ze sa trapi ale ja nevie preco.Chcem aby bola stastna ale zasa chcem aby bola stastna so mnou. Mozno to znie sebecky neviem ale milujem ju a ked ju vidim s nim tak mi to trha srdce
Normalne sa s nou rozpravam aj chodime taka partia von a tak vsetko je OK.A dufam ze aspon maly kusok z toho co citim ja k nej citi ona ku mne lebo aj to by bolo dost. Ale aj tak dik za rady... dufam ze aj ostatny sem o tom nieco popisu co si myslia a mozno este nejake rady.
pozri, teraz sa vyjadri pesimista - realista
po prve: nemozes to nanu hned vyklopit...to by urcite nic dobre neurobilo..
po druhe: kamaratom sa nelezie do kapusty, hlavne ked su velmi dobry, a myslim ze kamarati su viac ako nejaka trapna zena(bez urazky)
s nimi si stale, nerozides sa snimi kvoli takym veciam jak so zenou..
po tretie: odporucam na nu zabudnut, chvilu to potrva ale pojde to... podla mna si len sialene poblazneny, tot vsio
a pokial ju vazne chces tak si pocekuj nejake temy o preberani holiek (aka quark.net atd) ale ja by som to nerobil
najdes inu, lepsiu 
po prve: nemozes to nanu hned vyklopit...to by urcite nic dobre neurobilo..
po druhe: kamaratom sa nelezie do kapusty, hlavne ked su velmi dobry, a myslim ze kamarati su viac ako nejaka trapna zena(bez urazky)
po tretie: odporucam na nu zabudnut, chvilu to potrva ale pojde to... podla mna si len sialene poblazneny, tot vsio
a pokial ju vazne chces tak si pocekuj nejake temy o preberani holiek (aka quark.net atd) ale ja by som to nerobil