//upravený názov témy...eritrocit
Čo si myslíte o hre Toca Race Driver 3 ?
Čo si myslíte o hre Toca Race Driver 3 ?
No myslím ako ju hodnotíte - váš názor 
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
moje hodotenie ?? no tak čo ja viem je to celkom dobre spravené aj ked chodíš na slabších autách ako počítač ale dá sa a pohnúť sa na štarte sa s niečím takým silnejším tak to treba fakt vedieť. niektoré autá majú slab= brzdy a niektoré až moc silné. Motoricky napr. vezmi si honda typ R čo myslíš kolko to dá v reále na 4 prevodovom stupni ?? ja som na tom sa viezol a dobre že nie cez 190 a tu iba 140 takže je to na nič a na 5 že by to šlo iba 220 to je nejak slabé nie? a nastaviť auto poriadne no to dá zabrať. Dalej to subaru sti to je kus auta ale prečo má iba 5 prevodových stupňov 268 je málo na také auto. niektoré autá sú tam lenivé podla mna idú viacej a živšie v reále ako v tejto hre.Dalej tá gembala- hm ludovo porsche- hehe ideš na plný kotol a zrazu čo to ved to nebrzdí ťažké strašne vzadu. Osobne sa mi najviac jazdí na tom ferrari- neviem ako sa tam volá v tej hre. A k formuliam mám tiež niečo hm prečo ma predbiehajú formuly hm ja viem slip stream ale potom prečo ked robím ja slipstream tak nejdem pred neho?? akože rozbiť sa tam dá auto. to je plus. Hm pekné závody sú aj japanese cup tak to je sila na každom japonskom je to super. Hm čo je škoda že v pro carrer ti nedajú toho mercedesa čo ideš s ním na začiatku. Pekné závody sú aj rally to sa dá na prvom mieste to hej tam sa dá rúbať poriadne čo už ale ja osobne nemám na prvé miesto v niektorých závodoch napr jazdil som tie na tom bmw 850i hm to je ale šrot akože má silu v motore ale handling čiže otáčanie na nič. a to nehovorí m ked jazdíš kvalifikácie ideš ako blbec a aj tak si niekedy 5 alebo 6 a podobné miesta a to už ideš tak že šmykom každá zákruta. By som chcel vidieť ako išiel tan na prvom mieste. A ešte bonus že by tá nová honda civic bola až také slabé auto?? neverím ved to musí letieť ako raketa však to má vysoko otáčkový motor a v tej hre to ide taaaak pomaly no mne sa dhra ako celkovo páči ale tieto chby by sa tam mali vychytať asi tak ak ma niečo napadne ešte napíšem 
-
Šu-Do
Redeemer
takze... singla som hraval akurat vtedy len ked som sa precvicoval pred zavodom.. to bol iba time trial
tu hru som hraval cez prazdniny s chalanmi kazdy den... omfg.. pekne ma to chytilo... hra je uplne super.. pekne fachci aj na starych PC, krasna grafika, mrte moznosti.. je to sice arkadovka ale aj tak trochu simulator...
no moje hodnotenie 10/10
inak stara zaprasena tema
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54 ... er++online

tu hru som hraval cez prazdniny s chalanmi kazdy den... omfg.. pekne ma to chytilo... hra je uplne super.. pekne fachci aj na starych PC, krasna grafika, mrte moznosti.. je to sice arkadovka ale aj tak trochu simulator...
no moje hodnotenie 10/10
inak stara zaprasena tema
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54 ... er++online
Ja som dnes zacal hrat 2ku, hned som si nastavil pro simulation, hodilo mi to nejake varovanie o realite, ale bohuzial pri hrani som velku realitu nepostrehol
Nie je to arkada ako Need for speed, ale simulator to tiez urcite nie je, takze tolko.
PS: len som sa chcel vyjadrit a neprislo mi to tak dolezite, aby som zakladal novu temu
PS2: ale je to zabavna hra, bavia ma tie vyzvy a rozne druhy aut, k tomu nemam najmensie vyhrady
PS: len som sa chcel vyjadrit a neprislo mi to tak dolezite, aby som zakladal novu temu
PS2: ale je to zabavna hra, bavia ma tie vyzvy a rozne druhy aut, k tomu nemam najmensie vyhrady
-
blazer
Professional
No mne sa to dost paci, grafika super, hardwareova narocnost minimalna, ale mam strasny problem zo zvukom, strasne pisti, jak keby auta boli na baterky
Strasne mi tam chyba zvuk poriadneho V8 motora. Neviem v com je problem, lebo hudba v menu, alebo hlas toho chlapa co na mna stale hovori je uplne v pohode, ale zvuky motorov su strasne, neda sa to pocuvat, nevie niekto ako to napravim? Ma s tym niekto skusenost?
-
hojko
Site Admin
pishta: Pozri napriklad toto: http://www.hojko.com/toca-race-driver-3 ... 54114.html
-
Šu-Do
Redeemer
bolo... skoro pred rokom.. heh... ten pocit ked si skilloval celu trat niekolko hodin... a pocas zavodu ked uz sa na teba niekto lepi.. len robis chyby.. proste zazitok...pishta napísal:Ta hra je dobra,pacia sa mi taketo hry,nieje to simulator,ale ani arkada,nieco medzi.Fakt super hra,vela aut a po nete je to super
hehe.. tie hadky DPC