Čo si myslíte o hre Toca Race Driver 3 ?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Čo si myslíte o hre Toca Race Driver 3 ?

Príspevok od používateľa Slik »

No myslím ako ju hodnotíte - váš názor :)
//upravený názov témy...eritrocit
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

o akej hre?
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

mi tu nieco uslo :shock: ze tu nejaku hru nevidim???
Slik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Slik »

Bože ja som blbec je to hra Toca Race Driver 3
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Slik napísal:Bože ja som blbec je to hra Toca Race Driver 3
Dá sa to hrat
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Nemám :oops: . ale pozeral som screeny a musí to byť dobrééé. :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

moje hodotenie ?? no tak čo ja viem je to celkom dobre spravené aj ked chodíš na slabších autách ako počítač ale dá sa a pohnúť sa na štarte sa s niečím takým silnejším tak to treba fakt vedieť. niektoré autá majú slab= brzdy a niektoré až moc silné. Motoricky napr. vezmi si honda typ R čo myslíš kolko to dá v reále na 4 prevodovom stupni ?? ja som na tom sa viezol a dobre že nie cez 190 a tu iba 140 takže je to na nič a na 5 že by to šlo iba 220 to je nejak slabé nie? a nastaviť auto poriadne no to dá zabrať. Dalej to subaru sti to je kus auta ale prečo má iba 5 prevodových stupňov 268 je málo na také auto. niektoré autá sú tam lenivé podla mna idú viacej a živšie v reále ako v tejto hre.Dalej tá gembala- hm ludovo porsche- hehe ideš na plný kotol a zrazu čo to ved to nebrzdí ťažké strašne vzadu. Osobne sa mi najviac jazdí na tom ferrari- neviem ako sa tam volá v tej hre. A k formuliam mám tiež niečo hm prečo ma predbiehajú formuly hm ja viem slip stream ale potom prečo ked robím ja slipstream tak nejdem pred neho?? akože rozbiť sa tam dá auto. to je plus. Hm pekné závody sú aj japanese cup tak to je sila na každom japonskom je to super. Hm čo je škoda že v pro carrer ti nedajú toho mercedesa čo ideš s ním na začiatku. Pekné závody sú aj rally to sa dá na prvom mieste to hej tam sa dá rúbať poriadne čo už ale ja osobne nemám na prvé miesto v niektorých závodoch napr jazdil som tie na tom bmw 850i hm to je ale šrot akože má silu v motore ale handling čiže otáčanie na nič. a to nehovorí m ked jazdíš kvalifikácie ideš ako blbec a aj tak si niekedy 5 alebo 6 a podobné miesta a to už ideš tak že šmykom každá zákruta. By som chcel vidieť ako išiel tan na prvom mieste. A ešte bonus že by tá nová honda civic bola až také slabé auto?? neverím ved to musí letieť ako raketa však to má vysoko otáčkový motor a v tej hre to ide taaaak pomaly no mne sa dhra ako celkovo páči ale tieto chby by sa tam mali vychytať asi tak ak ma niečo napadne ešte napíšem :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

takze... singla som hraval akurat vtedy len ked som sa precvicoval pred zavodom.. to bol iba time trial :D
tu hru som hraval cez prazdniny s chalanmi kazdy den... omfg.. pekne ma to chytilo... hra je uplne super.. pekne fachci aj na starych PC, krasna grafika, mrte moznosti.. je to sice arkadovka ale aj tak trochu simulator...
no moje hodnotenie 10/10 :D
inak stara zaprasena tema
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54 ... er++online
:P
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Super hra,drvil som to dva mesiace v kuse on-line,počas čakania som si zlepšil angličtinu v tom chate.... :-) ale to je vedľajšie,...veľa áut,zaujímavé trate.,..pekná grafika.doporučujem fakt :wink:
Mejzik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mejzik »

super hra
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

celkom zabavne a na tuto dobu je dobre ze sa to da hrat vo dvoch na jednom compe. ale mohlo to byt trochu viac simulatorove :)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Podla mna je to velmi dobry "simulator", ale stale mi tam nieco chybalo :? Najvacsim lakadlom je urcite mnozstvo sutazi, ktore hra obsahuje... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som dnes zacal hrat 2ku, hned som si nastavil pro simulation, hodilo mi to nejake varovanie o realite, ale bohuzial pri hrani som velku realitu nepostrehol :) Nie je to arkada ako Need for speed, ale simulator to tiez urcite nie je, takze tolko.
PS: len som sa chcel vyjadrit a neprislo mi to tak dolezite, aby som zakladal novu temu :)
PS2: ale je to zabavna hra, bavia ma tie vyzvy a rozne druhy aut, k tomu nemam najmensie vyhrady
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

No mne sa to dost paci, grafika super, hardwareova narocnost minimalna, ale mam strasny problem zo zvukom, strasne pisti, jak keby auta boli na baterky :( Strasne mi tam chyba zvuk poriadneho V8 motora. Neviem v com je problem, lebo hudba v menu, alebo hlas toho chlapa co na mna stale hovori je uplne v pohode, ale zvuky motorov su strasne, neda sa to pocuvat, nevie niekto ako to napravim? Ma s tym niekto skusenost?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ovladace k zvukovke.. skus ine alebo skus znizit hlasitost motoru v hre alebo sa pohraj s nastaveniami zvukov v hre.. nie su tam nahodou nastavenia ako v GTA SA ?? tam to EAX a take somarinky ?? newiem uz si nepamätam
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ta hra je dobra,pacia sa mi taketo hry,nieje to simulator,ale ani arkada,nieco medzi.Fakt super hra,vela aut a po nete je to super :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pishta napísal:Ta hra je dobra,pacia sa mi taketo hry,nieje to simulator,ale ani arkada,nieco medzi.Fakt super hra,vela aut a po nete je to super :D
bolo... skoro pred rokom.. heh... ten pocit ked si skilloval celu trat niekolko hodin... a pocas zavodu ked uz sa na teba niekto lepi.. len robis chyby.. proste zazitok... :D ach.. kde su tie casy :cry:
hehe.. tie hadky DPC :lol: ty mas BAN.. a ty budes mat BAN LOOOL
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

v pohodicke hra,najlepsie boli DTM zavody a nascar
Napísať odpoveď