Znackove oblecenie
Znackove oblecenie
neviete odkial dovazaju tie tricka lacoste, nike, puma.... co maju inzeraty na nete? ja som pocul ze s Pandorfu v Rakusku ale kde tam?
-
7iro
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: znackove oblecenie
95% lacoste inzeratov su fejky, tym si bud isty. Z pandorfu tazko, tam su normalne ceny (lacoste triko 2300-3000sk)Monako2 napísal:neviete odkial dovazaju tie tricka lacoste, nike, puma.... co maju inzeraty na nete? ja som pocul ze s Pandorfu v Rakusku ale kde tam?
inac ked uz takato tema - naco sa hnat po znackovom obleceni?
Kolko ludi vidam so znackou Lacoste ze to aj tak vyzera ze je to obycajny fake - na prvy pohlad (a asi ani na druhy) rozdiel nespozorujes. To mas podobne ako s tymi co nosia biele zlato - aj tak mnohych napadne ze to je len striebro..
Ja osobne mam radsej oblecenie kde ked uz vobec je znacka, tak ju treba ozaj hladat (nie je vycapena na ociach) .. Dolezitejsie ako znacka, je to ako sa v danej handre citis, a ako ti sekne.. darmo bude mat fajku cez pol hrbu, alebo krokodila na bradavke, ked to na tebe bude vyzerat ako zdedene po surodencovi
(zial sam mam veci ktore som si kupil v zbrklosti lebo sa mi lubili a boli IN.. ale kedze na mne nesedia zrovna najlepsie [aj ked to navonok nevidno ale sam citim ze to nie je ono] tak som ich musel nechat tak...)
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no prave tie fake su na pocit hnusne a vydrzia mesiac, mozno aj menej...KoCi napísal:inac ked uz takato tema - naco sa hnat po znackovom obleceni?Kolko ludi vidam so znackou Lacoste ze to aj tak vyzera ze je to obycajny fake - na prvy pohlad (a asi ani na druhy) rozdiel nespozorujes. To mas podobne ako s tymi co nosia biele zlato - aj tak mnohych napadne ze to je len striebro..
Ja osobne mam radsej oblecenie kde ked uz vobec je znacka, tak ju treba ozaj hladat (nie je vycapena na ociach) .. Dolezitejsie ako znacka, je to ako sa v danej handre citis, a ako ti sekne.. darmo bude mat fajku cez pol hrbu, alebo krokodila na bradavke, ked to na tebe bude vyzerat ako zdedene po surodencovi
(zial sam mam veci ktore som si kupil v zbrklosti lebo sa mi lubili a boli IN.. ale kedze na mne nesedia zrovna najlepsie [aj ked to navonok nevidno ale sam citim ze to nie je ono] tak som ich musel nechat tak...)
oplati sa vrazit do seba....
Take jedno farebne polkosele lacoste sa daju kupit za 1200. A polovica z nich to ma za babku z Ukrajiny.turtlak69 napísal:lacoste polo som videl v auparku za 4000, potom som si povedal, ze to nemusim. vonku ked idem po meste vidim hrozne vela ludi co maju lacoste polokosele. pochybujem, ze tak vela ludi by dalo 4000 za to...
necitim potrebu nosit znackove tricka, ale ked mam tu moznost, tak preco nie? castokrat su kvalitnejsie, ale zase uz som zazil aj niekolko triciek z obchodov, do ktorych nosia zhabany tovar a boli uplne perfektne. jedna mamina kolegyna ma zata a on nosi z talianska znackove tricka. nike, lacoste, puma a plno takych znaciek, co za ne vyvalite bez problemov 2 litre, tak tu si moze dovolit ich predavat za 500 a este na nich aj zarobi
. inak co sa cien triciek tyka: v anglicku dostanes bez problemov umbro polokoselu za 3 libry, to je silna kava
ale zase za sluzby vyvalia majland (napriklad typkovi za zapojenie netu 50 libier, len za to, ze zada IP a heslo, ale to uz je ina tema
)
Dost ma pobavila druha polovica tvojho prispevku a to slovo "jedine".will.i.am napísal:ja by som tiez povedal ze z ukrajiny...
druha vec je ze ked ich predavaju v blave, tak neviem, ale na vychode ked su taketo veci tak jedine z ukrajiny..
Pokial dobre viem tak aj Kosice lezia na vychode. A na pesej zone mas tiez predajnu Lacoste. A silne pochybujem ze by dopnali svoj tovar prave zo spominanej Ukrajiny.
ked uz riesite lacoste, myslite, ze toto nie su fake?
http://www.drjays.com/shop/G1-V4811-R319/shirts.html
chcel by som odtial kupit
http://www.drjays.com/shop/G1-V4811-R319/shirts.html
chcel by som odtial kupit