Znackove oblecenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Znackove oblecenie

Príspevok od používateľa Monako2 »

neviete odkial dovazaju tie tricka lacoste, nike, puma.... co maju inzeraty na nete? ja som pocul ze s Pandorfu v Rakusku ale kde tam?
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: znackove oblecenie

Príspevok od používateľa 7iro »

Monako2 napísal:neviete odkial dovazaju tie tricka lacoste, nike, puma.... co maju inzeraty na nete? ja som pocul ze s Pandorfu v Rakusku ale kde tam?
95% lacoste inzeratov su fejky, tym si bud isty. Z pandorfu tazko, tam su normalne ceny (lacoste triko 2300-3000sk)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

inac ked uz takato tema - naco sa hnat po znackovom obleceni? :) Kolko ludi vidam so znackou Lacoste ze to aj tak vyzera ze je to obycajny fake - na prvy pohlad (a asi ani na druhy) rozdiel nespozorujes. To mas podobne ako s tymi co nosia biele zlato - aj tak mnohych napadne ze to je len striebro.. :) Ja osobne mam radsej oblecenie kde ked uz vobec je znacka, tak ju treba ozaj hladat (nie je vycapena na ociach) .. Dolezitejsie ako znacka, je to ako sa v danej handre citis, a ako ti sekne.. darmo bude mat fajku cez pol hrbu, alebo krokodila na bradavke, ked to na tebe bude vyzerat ako zdedene po surodencovi :) (zial sam mam veci ktore som si kupil v zbrklosti lebo sa mi lubili a boli IN.. ale kedze na mne nesedia zrovna najlepsie [aj ked to navonok nevidno ale sam citim ze to nie je ono] tak som ich musel nechat tak...)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

KoCi napísal:inac ked uz takato tema - naco sa hnat po znackovom obleceni? :) Kolko ludi vidam so znackou Lacoste ze to aj tak vyzera ze je to obycajny fake - na prvy pohlad (a asi ani na druhy) rozdiel nespozorujes. To mas podobne ako s tymi co nosia biele zlato - aj tak mnohych napadne ze to je len striebro.. :) Ja osobne mam radsej oblecenie kde ked uz vobec je znacka, tak ju treba ozaj hladat (nie je vycapena na ociach) .. Dolezitejsie ako znacka, je to ako sa v danej handre citis, a ako ti sekne.. darmo bude mat fajku cez pol hrbu, alebo krokodila na bradavke, ked to na tebe bude vyzerat ako zdedene po surodencovi :) (zial sam mam veci ktore som si kupil v zbrklosti lebo sa mi lubili a boli IN.. ale kedze na mne nesedia zrovna najlepsie [aj ked to navonok nevidno ale sam citim ze to nie je ono] tak som ich musel nechat tak...)
no prave tie fake su na pocit hnusne a vydrzia mesiac, mozno aj menej...

oplati sa vrazit do seba....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

lacoste polo som videl v auparku za 4000, potom som si povedal, ze to nemusim. vonku ked idem po meste vidim hrozne vela ludi co maju lacoste polokosele. pochybujem, ze tak vela ludi by dalo 4000 za to...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

no tak to ano, oplati sa do seba vrazit, ale je rozdiel kupit si tricko za 500 (nehovorte ze kvalitne tricko sa za 500 kupit neda....) a za 2000...........a imho v tom velky rozdiel neni v kvalite ci mas nike/adidas, alebo lacoste.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

turtlak69 napísal:lacoste polo som videl v auparku za 4000, potom som si povedal, ze to nemusim. vonku ked idem po meste vidim hrozne vela ludi co maju lacoste polokosele. pochybujem, ze tak vela ludi by dalo 4000 za to...
Take jedno farebne polkosele lacoste sa daju kupit za 1200. A polovica z nich to ma za babku z Ukrajiny.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

teraz som videl, ze sa na Sk, konkretne v Blave otvoril novy obchod Ed Hardy... boli ste tam uz neikto... tam su paradne tricka... ale kur.a drahe
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Chodí v tom každý sráč, v západoslovenskom kraji je toho plná riť! Predávajú to po 300 SK :lol:

Keď by som už mohol odporučiť, kvalitné a nie moc drahé oblečenie, česká značka: Cress, C-Point, Ellipse - osobná skúsenosť
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

opytaj sa usera menom DAN, je to (vraj) jeho naj znacka, nehladiac na to ze som este nikoho tu na fore nevidel rozpravat vecsie hluposti a mat tolko chyb v jednom poste... :lol:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

no kamos co vsetko nosi tak to je z ukrajiny a zeby sa dalo aj niekde inde o tom neviem :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

necitim potrebu nosit znackove tricka, ale ked mam tu moznost, tak preco nie? castokrat su kvalitnejsie, ale zase uz som zazil aj niekolko triciek z obchodov, do ktorych nosia zhabany tovar a boli uplne perfektne. jedna mamina kolegyna ma zata a on nosi z talianska znackove tricka. nike, lacoste, puma a plno takych znaciek, co za ne vyvalite bez problemov 2 litre, tak tu si moze dovolit ich predavat za 500 a este na nich aj zarobi :wink: . inak co sa cien triciek tyka: v anglicku dostanes bez problemov umbro polokoselu za 3 libry, to je silna kava :? ale zase za sluzby vyvalia majland (napriklad typkovi za zapojenie netu 50 libier, len za to, ze zada IP a heslo, ale to uz je ina tema :oops: )
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

To že ti niekto povie, že to nosí z talianska a ty tomu uveríš, je fayn. ale podla mojho nazoru, 99,99% čo sa tu LACNO predáva, sú fake dovezené z ukrajiny, turecka, polska.. 8)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hezo napísal:To že ti niekto povie, že to nosí z talianska a ty tomu uveríš, je fayn. ale podla mojho nazoru, 99,99% čo sa tu LACNO predáva, sú fake dovezené z ukrajiny, turecka, polska.. 8)
no a prave ten zvysok mam v skrini :D ja ti nazor neberiem, ale to co so napsial je pravda :)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

co poviete na znacku ed hardy?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

lollo napísal:no kamos co vsetko nosi tak to je z ukrajiny a zeby sa dalo aj niekde inde o tom neviem :?
ja by som tiez povedal ze z ukrajiny...
druha vec je ze ked ich predavaju v blave, tak neviem, ale na vychode ked su taketo veci tak jedine z ukrajiny..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

will.i.am napísal:ja by som tiez povedal ze z ukrajiny...
druha vec je ze ked ich predavaju v blave, tak neviem, ale na vychode ked su taketo veci tak jedine z ukrajiny..
Dost ma pobavila druha polovica tvojho prispevku a to slovo "jedine".
Pokial dobre viem tak aj Kosice lezia na vychode. A na pesej zone mas tiez predajnu Lacoste. A silne pochybujem ze by dopnali svoj tovar prave zo spominanej Ukrajiny.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ked uz riesite lacoste, myslite, ze toto nie su fake?
http://www.drjays.com/shop/G1-V4811-R319/shirts.html
chcel by som odtial kupit
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

To budu faky ved už len ta cena... :roll: diki za K- aspon sa podpiš ty zbabelec :lol:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ked si niekto chce lacoste nech si to kupi, ale neznasam take typy, co s tym potom machruju a ty co nemaju podobnu znamu drahu znacku su podla nich sedlaci..... lebo ja odmietam dat 4000 za nejake tango kozene slapky, or 9000 za rifle...
Napísať odpoveď