Kolko toho za rok nabehate na bicykli ?
mno zalezi akym tempom chces ist.... ten tvoj sposob je taky rekreacnejsi a je tiez v pohode, ale na take vylety za zabavou. Ale s prehravacom je to podla mna viac o vykone, lebo mna hudba vzdy nuti ist viac a rychlejsie.hojko napísal:vajda65: Neviem ako sa tebe jazdi s prehravacom, ale ja si to neviem predstavit. Predsalen je ine, ked ide niekto za tebou, pred tebou a ked sa da, tak vedla seba a mozete pokecat, potom sa stavit niekde na pivko...
Tomasito: No neviem ako ty, ale ja sa na krizovatke kuknem ci nieco nejde a navyse ked idem po meste ci po cestach tak si hlasitost nastavim tak, aby som pocul aj okolie.
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne o to ide, ako jazdíš. My s chalamni jazdíme denne tak cca 100 km, a pocas jazdy sa nerozprávame. Potom ked už sme napr. v gabcíkove to je 50 km od Ba tak si sadneme na kofolu a pokecame chvilu a zas naspät.
Jasne, že nemáš prehrávač na plne gule aby si nevedel čo sa okolo teba deje. Tým že máme cestne bike a jazdíme po cestách tak práve naopak treba veľmi pozorne sledovať situáciu okolo aby si aj došiel domov celý. Viem o čom vravím, mal som už dve buračky na biku na ceste, a nebola to žiadna sranda - zošívanie, zlomené dva rámy a tak.
Jasne, že nemáš prehrávač na plne gule aby si nevedel čo sa okolo teba deje. Tým že máme cestne bike a jazdíme po cestách tak práve naopak treba veľmi pozorne sledovať situáciu okolo aby si aj došiel domov celý. Viem o čom vravím, mal som už dve buračky na biku na ceste, a nebola to žiadna sranda - zošívanie, zlomené dva rámy a tak.
-
muffy69
Medium Star
mam tachac len od maja tohto roku a doteraz mam najazdenych 872 km, za rok este neviem ale 5000 km minimalne
, ale so spuntami sa to da, pocujem vsetko okolo a kludne mi staci hlasitost na polovici
ked idem s kamaratmi urcite si sebou neberiem mp3-jku, ale ked idem sam tak hejhojko napísal:Neviem ako sa tebe jazdi s prehravacom, ale ja si to neviem predstavit. Predsalen je ine, ked ide niekto za tebou, pred tebou a ked sa da, tak vedla seba a mozete pokecat, potom sa stavit niekde na pivko...
no tak s KOSS PORTA urcitet0m4s3 napísal:S prehravacom by som skoncil na prvej krizovatke pod kolesami nejakeho auta.
-
qwerty-xyz
Re: Kolko toho za rok nabehate na bicykli ?
no tak mam kamarata co minuly len pocas dvoch mesiacov(prazdniny) nabehal cez 2000 KM takze asi tak a ja som nabehal podobne a za cely rok to este nema stopnute lebo tachometer som si novy kupil len pred nedavnom....Puma17 napísal:Reagujte kolko km nabehate za rok. Ja som nabehal za minuly rok nieco okolo 245 km.
anketa upravena
kobalt
takze medzi 3 tisic a 4 tisic nooo za celyy rok
Jednoducho sa rad bicyklujem(hlavne v noci)
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
tinco
Light Star
Re: Kolko toho za rok nabehate na bicykli ?
sa nebojis, ze si niekde rozbijes hubu??svetla na biku su fajn, ale nemyslim,ze to postacujuco svietiqwerty-xyz napísal: Jednoducho sa rad bicyklujem(hlavne v noci)
-
Sagittarius
Guru
no ja,odkedy mam bike, tak za 3 a pol roka mam na tachometri cca 2000 km, ale za prvy rok som mal najviac okolo 700, nechodim pravidelne tak 4-krat do mesiaca tak 20-40 km tak na hodinku-dve...a ked som aj rodinou tak nam to trva dlhsie...teraz tak raz tyzdenne chodievam s kamaratkou na korcule...ale viac keciame a sedime na kofole...ked idem s nou tak mi to trva 3 hodiny, sam hodinu a pol....