AGLOCO

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
turtlak69
Guru
Guru

AGLOCO

Príspevok od používateľa turtlak69 »

TOTO NIE JE REKLAMA, chcem vediet co si o tom myslite. neviem ani co to je a ani kde su o tom seriozne informacie. kazdopadne tu su nejake linky...
http://www.agloco-moravcik.estranky.cz/
http://aglocomoney.nazory.cz/

skusali ste to niekto? mate link na seriozne info?
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

prave som im tam napisal mail .. ale osobne si myslim , ze je to nieco ako Fiesta .. ale ten multilvl marketing mi nejak nevonia ... :?
ak mi dojde odpoved , dam vediet podrobnejsie info
turtlak69
Guru
Guru

presne tak ten multilevel je mi nejaky podozrivy. precital som o tom nieco a nejako to cele smrdi. heh preco slovaci vzdy kazdu novinku najprv 100krat overia a az potom skusia? :D cudujem sa ze tu o tom nebola este tema zalozena...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

turtlak69 napísal:presne tak ten multilevel je mi nejaky podozrivy. precital som o tom nieco a nejako to cele smrdi. heh preco slovaci vzdy kazdu novinku najprv 100krat overia a az potom skusia? :D cudujem sa ze tu o tom nebola este tema zalozena...
slovak nic neoveruje a ked vidi peniaze tak si ide nohy dolamat, v kosi uz skoncilo nespocet tem, kde si "AGLOCO" uzivatelia nahanali ludi pod seba
snake2
Medium Professional
Medium Professional

podla mna je to "tupa piramidova hra" ...

len ako pikosku vam poviem ako to chodilo v jednej nemenovanej organizacii tohto tipu : ( vopred vam poviem , ze je to totalna wolovina )

novy clen zaplatil jednorazovo 50 litrov svojmu nadriadenemu ( neviem ako sa to odborne povie ) , po tomto poplatku si mohol aj ty ziskavat pod seba dalsich ludi , ktori ti zaplatia tiez 50 litrof, pricom 10 litrof ide z toho tebe, 10 litrof tvojmu nadriadenemu a zvysok sa este nejak prerozdelil...
z toho vyplyva, ze ked najdes 5 vytretych mozgov , tvoj vklad sa ti vlastne vratil :) a ostatne je tvoj uz "cisty" zisk :)

- toto je fakt realna udalost , mozno to este bezi , ale poznam jedneho cloveka, ktory sa na to dal nahovorit ....
- a na tomto principe to funguje asi kazda "piramidova spolocnost"
turtlak69
Guru
Guru

snake2 napísal: novy clen zaplatil jednorazovo 50 litrov svojmu nadriadenemu ( neviem ako sa to odborne povie )....
odborne sa tomu hovori debilita :D je to pyramidova hra a dokonca to nikto ani nezakryva.
sundevil : hmm tie temy som nevidel a mozno ani nestihol vidiet. kazdopadne tato tema je tu skor pre informacie a nie preto, ze by som si chcel nahanat tupcov :D btw ani tam nie som regnuty a ani nebudem. taketo veci sa proste nerobia. zatial su len negativne ohlasy... zda sa mi, ze v poslednom case sa takehoto typu debiliny nejako rozmahaju. na forach o IT same linky na travian a jeho dedinku alebo bitefight alebo damokles alebo toto teraz...
snake2
Medium Professional
Medium Professional

chlapci , som sa tej pani / slecny ( Jana Moravcikova - sprostredkovatelka a velka ospevovatelka tejto spolocnosti ) popytal , ze ako je to s tymi peniazmi , sama mi vsak odpovedala , ze ona sa tam tiez len prihlasila pred nejakym casom :
jana moravcikova napísal:V prílohe, nájdete podrobnejsí popis ako Agloco funguje. Kedze je v pilotnom
programe, zatial provízie na Slovensku nikto nedostal. Viewbar má
nainstalovaný malý pocet ludí ktorí boli medzi prvými zaregistrovanými.
Môzme ho mat spustený max. 5 hod v mesiaci. Peniaze idú hlavne zo siete. Mne
samotnej prisiel Viewbar s návodom na instaláciu pred 2 dnami. Ci zarobím a
kolko, uvidím. Nic ma to nestojí, internet mi bezí celý den.
... len vam xcem povedat , ze si pozrite tie hrubo vytlacene slova, ja som v tomto jednom maile nasiel 4 pochybnosti :
1. provizie - presne ako Fiesta , vsetci to ospevovali , aj ked ziadne peniaze nedostali :D
2. max. 5 hodin - dalsia chu**** , na jej stranke pise , ze clovek to musi mat pustene min. 5 hod do mesiaca ( nemusi vsak vkuse ) a nie ako v maile tvrdi , ze max.5
3. 3 dni dozadu - je videt , ze s tym asi skusenosti nema :D
4. hlavne , ze namotava ludi a zhana referalov ...

zvazte , ci do takej chu**** pojdete :roll:
SuperMatko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SuperMatko »

skusil som a nechal som sa odrbat... stranka mi nejde uz dobry tyzden, predaju list userov na nejaky spam
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja som na taketo nikdy neveril, radsej chytim lopatu a pojdem makat :)
turtlak69
Guru
Guru

SuperMatko napísal:skusil som a nechal som sa odrbat... stranka mi nejde uz dobry tyzden, predaju list userov na nejaky spam
myslim, ze to ani nie. ja moju mailovu adresu na web nikdy nedavam. na taketo veci mi dobre sluzi zoznam (no ani tma mi hockedy nic nepride) :) je to cele divne. kazdopadne zatial vela ludi nema moc skusenosti. ale aj podla mna je to strata casu...
Napísať odpoveď