AGLOCO
AGLOCO
TOTO NIE JE REKLAMA, chcem vediet co si o tom myslite. neviem ani co to je a ani kde su o tom seriozne informacie. kazdopadne tu su nejake linky...
http://www.agloco-moravcik.estranky.cz/
http://aglocomoney.nazory.cz/
skusali ste to niekto? mate link na seriozne info?
http://www.agloco-moravcik.estranky.cz/
http://aglocomoney.nazory.cz/
skusali ste to niekto? mate link na seriozne info?
slovak nic neoveruje a ked vidi peniaze tak si ide nohy dolamat, v kosi uz skoncilo nespocet tem, kde si "AGLOCO" uzivatelia nahanali ludi pod sebaturtlak69 napísal:presne tak ten multilevel je mi nejaky podozrivy. precital som o tom nieco a nejako to cele smrdi. heh preco slovaci vzdy kazdu novinku najprv 100krat overia a az potom skusia?cudujem sa ze tu o tom nebola este tema zalozena...
podla mna je to "tupa piramidova hra" ...
len ako pikosku vam poviem ako to chodilo v jednej nemenovanej organizacii tohto tipu : ( vopred vam poviem , ze je to totalna wolovina )
novy clen zaplatil jednorazovo 50 litrov svojmu nadriadenemu ( neviem ako sa to odborne povie ) , po tomto poplatku si mohol aj ty ziskavat pod seba dalsich ludi , ktori ti zaplatia tiez 50 litrof, pricom 10 litrof ide z toho tebe, 10 litrof tvojmu nadriadenemu a zvysok sa este nejak prerozdelil...
z toho vyplyva, ze ked najdes 5 vytretych mozgov , tvoj vklad sa ti vlastne vratil
a ostatne je tvoj uz "cisty" zisk 
- toto je fakt realna udalost , mozno to este bezi , ale poznam jedneho cloveka, ktory sa na to dal nahovorit ....
- a na tomto principe to funguje asi kazda "piramidova spolocnost"
len ako pikosku vam poviem ako to chodilo v jednej nemenovanej organizacii tohto tipu : ( vopred vam poviem , ze je to totalna wolovina )
novy clen zaplatil jednorazovo 50 litrov svojmu nadriadenemu ( neviem ako sa to odborne povie ) , po tomto poplatku si mohol aj ty ziskavat pod seba dalsich ludi , ktori ti zaplatia tiez 50 litrof, pricom 10 litrof ide z toho tebe, 10 litrof tvojmu nadriadenemu a zvysok sa este nejak prerozdelil...
z toho vyplyva, ze ked najdes 5 vytretych mozgov , tvoj vklad sa ti vlastne vratil
- toto je fakt realna udalost , mozno to este bezi , ale poznam jedneho cloveka, ktory sa na to dal nahovorit ....
- a na tomto principe to funguje asi kazda "piramidova spolocnost"
odborne sa tomu hovori debilitasnake2 napísal: novy clen zaplatil jednorazovo 50 litrov svojmu nadriadenemu ( neviem ako sa to odborne povie )....
sundevil : hmm tie temy som nevidel a mozno ani nestihol vidiet. kazdopadne tato tema je tu skor pre informacie a nie preto, ze by som si chcel nahanat tupcov
chlapci , som sa tej pani / slecny ( Jana Moravcikova - sprostredkovatelka a velka ospevovatelka tejto spolocnosti ) popytal , ze ako je to s tymi peniazmi , sama mi vsak odpovedala , ze ona sa tam tiez len prihlasila pred nejakym casom :
1. provizie - presne ako Fiesta , vsetci to ospevovali , aj ked ziadne peniaze nedostali
2. max. 5 hodin - dalsia chu**** , na jej stranke pise , ze clovek to musi mat pustene min. 5 hod do mesiaca ( nemusi vsak vkuse ) a nie ako v maile tvrdi , ze max.5
3. 3 dni dozadu - je videt , ze s tym asi skusenosti nema
4. hlavne , ze namotava ludi a zhana referalov ...
zvazte , ci do takej chu**** pojdete
... len vam xcem povedat , ze si pozrite tie hrubo vytlacene slova, ja som v tomto jednom maile nasiel 4 pochybnosti :jana moravcikova napísal:V prílohe, nájdete podrobnejsí popis ako Agloco funguje. Kedze je v pilotnom
programe, zatial provízie na Slovensku nikto nedostal. Viewbar má
nainstalovaný malý pocet ludí ktorí boli medzi prvými zaregistrovanými.
Môzme ho mat spustený max. 5 hod v mesiaci. Peniaze idú hlavne zo siete. Mne
samotnej prisiel Viewbar s návodom na instaláciu pred 2 dnami. Ci zarobím a
kolko, uvidím. Nic ma to nestojí, internet mi bezí celý den.
1. provizie - presne ako Fiesta , vsetci to ospevovali , aj ked ziadne peniaze nedostali
2. max. 5 hodin - dalsia chu**** , na jej stranke pise , ze clovek to musi mat pustene min. 5 hod do mesiaca ( nemusi vsak vkuse ) a nie ako v maile tvrdi , ze max.5
3. 3 dni dozadu - je videt , ze s tym asi skusenosti nema
4. hlavne , ze namotava ludi a zhana referalov ...
zvazte , ci do takej chu**** pojdete
-
SuperMatko
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze to ani nie. ja moju mailovu adresu na web nikdy nedavam. na taketo veci mi dobre sluzi zoznam (no ani tma mi hockedy nic nepride)SuperMatko napísal:skusil som a nechal som sa odrbat... stranka mi nejde uz dobry tyzden, predaju list userov na nejaky spam