Vlada mu to schvalila davno. Je to uz len na parlamente, ktory si dufam aj do tretice zachova zdravy rozum ... Froncq-parser napísal:No je mozne, ze o takyx 10 rokov zacnu terajsie reformy fungovat v nas prospex. Co ma najviac sere a co sa ma najviac dotyka je spoplatnenie vysokoskolskeho studia. Ten Fronc ma uz sere. No nexcem ani vediet, co bude ak mu to vlada sxvali...
Politika
Polozme si otazku, ze co by bolo, keby namiesto Fronca bol ministrom skolstva niekto iny. Tiez by tvrdo bojoval za spoplatnovanie studii na vysokej skole? Samozrejme, ze ano.
98% vysokoskolakov nadava na ten "hnusny" system. No ale kde je to inak? Bud budete platit, alebo sa rovno mozte vratit do komunizmu, kde sice bolo vsetko takmer zdarma, ale vsetko na hovno.
98% vysokoskolakov nadava na ten "hnusny" system. No ale kde je to inak? Bud budete platit, alebo sa rovno mozte vratit do komunizmu, kde sice bolo vsetko takmer zdarma, ale vsetko na hovno.
Je to programove vyhlasenie Vlady SR, takze pokym by bol na mieste Fronca niekto zo stran sucasnej koalicie, pravdepodobne by tiez presadzoval spoplatnenie VS. Parlamentna realita je vsak dokazom toho, ze vacsina zatial nie je naklonena tomuto zakonu. Ked uz sme vsak zakotvili pri skolstve, nesuhlasim s tebou ani v nasledujucom. Nasi absolventi boli este donedavna jedni z najuspesnejsich ucastnikov roznych medzinarodnych olympiad, pricom doteraz su jedni z najuspesnejsich uchadzacov o pracu v zahranici. Vzdelanostna uroven nasich absolventov je teda vysoka, druha vec je technicka vybavenost skol v porovnani s krajinami zapadnej Europy. Spoplatnenie podla mna problem zvysovania urovne VS neriesi... je to len dalsia z foriem alibizmu Vlady, ktora sa uspesne pripravuje o stabilne rozpoctove prijmy napr. privatizaciou tzv. strategickych podnikov. Polozme si otazku, preco potom tvoju filozofiu o komunizme nepouzit aj na stredne, ci dokonca zakladne skolstvo, hm? Vzdelanie by malo byt jednou z priorit kazdej vlady, pricom ked uz sa ma spoplatnovat v zaujme zvysovania kvality, treba vychadzat z priemernej zivotnej urovne obcanov danej krajiny. Krajina, kde vacsina ludi zije na hranici hmotnej nudze nemoze byt pripravena na takyto krok. Studium je uz teraz pre mnohych financne narocne, najma tych, ktori su odkazani na internaty (napr. v minulom roku stupli ceny niektorych internatov az o 150%!). Takze nech sa najprv Vlada stara o zvysovanie priemernej zivotnej urovne v nasej krajine- bez dalsieho zadlzovania krajiny a ked sa jej to bude darit, pricom dosiahne uroven aspon jednej z krajin EU, kde uz VS_vo je spoplatnene, nebudem mat ziadne vyhrady... Nuz a dalsi fakt je, ze ti, ktorych sa to tyka- studenti VS su zatial jednoznacne proti pripravovanemu zakonu, takze Vlade sa prostrednictvom Fronca zatial nepodarilo presvedcit nie len potrebnu parlamentnu vacsinu na schvalenie prislusneho zakona (2x po sebe), ale ani relevantne studentske organizacie, ktore v tomto smere studentov zastupuju. Pre koho je teda v skutocnosti tento zakon? FroncGabko napísal:Polozme si otazku, ze co by bolo, keby namiesto Fronca bol ministrom skolstva niekto iny. Tiez by tvrdo bojoval za spoplatnovanie studii na vysokej skole? Samozrejme, ze ano.
Ked nechceš lepšiu budúćnosť! Čo už ja ti vnucovať svoj názor nebudem!t0m4s3 napísal:myslis ze teraz mam cas sa zaujimat o moje deti? na to mam este casu dost. Neviem preco to sem pletiete. Moje deti budu mat rovnake podmienky ako vase - ja som len spomenul ze som spravil dobre, to com som spravil a ze oproti niektorym ludom budem mat na par rokov vyhodu...
SMK je normalna?? Tak ty si potom normalny k... To ze sa tu stavaju pomniky vseljakym madarskym k..om co teda k slovakom nemali velmi dobry vztah
a pod.. ,samozrejme za asistencie ludi z smk aaa a uz len ten ich pri*ebany neuropsky jazyk ktory na juhu vsade s*ru.. madarska iredenta madarsky sovinizmus
to je normalne ano?
a slotu mam nahaku
a slotu mam nahaku
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ty asi potom zijes na inom Slovensku, alebo to nechces vidiet, alebo uz neviem co. AKo sa vsade tlacia a vsetko si presadzuju vlastne. Vysoku skolu po madarsky - je toto normalne? Podla mna nie je. Na juznom Slovensku uz existuje isty druh diskriminacie - ked nevies po madarsky - nedostanes robotu. A to je priklad len jeden z mnohych. SMK sa mozno tvari ako normalna strana, ale to preto ze chce ostat pri koryte - inak SMK SUXXGabko napísal:
Chyba mi tam moznost: Radikalne by som upravil cely jej program
Podla mna by bola chyba ju zakazovat, len by sa tym niektori nasi spoluobcania praaadne nasrali...
Nie, celu by som ju od zakladov zmenil a pristrihol tym vyrecnym papulam, ktore furt melu o odskodneni, zlepsovani podmienok mensin, dokonca o odtrhnuti juhu SR
, kridelka... 
Podla mna by bola chyba ju zakazovat, len by sa tym niektori nasi spoluobcania praaadne nasrali...
Nie, celu by som ju od zakladov zmenil a pristrihol tym vyrecnym papulam, ktore furt melu o odskodneni, zlepsovani podmienok mensin, dokonca o odtrhnuti juhu SR
Presne tak. Oni sa len ohradzujú tým že sú menšina a bla bla bla. Tak nech si idú tliachať po maďarsky tam kde im rozumejú a nie aby sme sa tu my učili tú ich hatlaninu.Kaliovic napísal:Chyba mi tam moznost: Radikalne by som upravil cely jej program![]()
![]()
Podla mna by bola chyba ju zakazovat, len by sa tym niektori nasi spoluobcania praaadne nasrali...![]()
Nie, celu by som ju od zakladov zmenil a pristrihol tym vyrecnym papulam, ktore furt melu o odskodneni, zlepsovani podmienok mensin, dokonca o odtrhnuti juhu SR![]()
![]()
, kridelka...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ja tiez "nezijem" na Slovensku a napriek tomu som hrdy ze som Slovak - za takych ako ty sa hanbimLoRd napísal: a kde zijes hmm ????
pridane prispevky z temy SMK. Gabko ozvi sa mi cez SS nech pridam to hlasovanie. Inak ak nemas co robit a iba zakladat temy s hlasovanim tak sa ozvi tiez, najdem ti nejaku zabavku