Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

q-parser napísal:No je mozne, ze o takyx 10 rokov zacnu terajsie reformy fungovat v nas prospex. Co ma najviac sere a co sa ma najviac dotyka je spoplatnenie vysokoskolskeho studia. Ten Fronc ma uz sere. No nexcem ani vediet, co bude ak mu to vlada sxvali... :evil:
Vlada mu to schvalila davno. Je to uz len na parlamente, ktory si dufam aj do tretice zachova zdravy rozum ... Fronc :smt018
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Polozme si otazku, ze co by bolo, keby namiesto Fronca bol ministrom skolstva niekto iny. Tiez by tvrdo bojoval za spoplatnovanie studii na vysokej skole? Samozrejme, ze ano.
98% vysokoskolakov nadava na ten "hnusny" system. No ale kde je to inak? Bud budete platit, alebo sa rovno mozte vratit do komunizmu, kde sice bolo vsetko takmer zdarma, ale vsetko na hovno.
Tomasito
VIP
VIP

Gabko napísal:Polozme si otazku, ze co by bolo, keby namiesto Fronca bol ministrom skolstva niekto iny. Tiez by tvrdo bojoval za spoplatnovanie studii na vysokej skole? Samozrejme, ze ano.
98% vysokoskolakov nadava na ten "hnusny" system. No ale kde je to inak? Bud budete platit, alebo sa rovno mozte vratit do komunizmu, kde sice bolo vsetko takmer zdarma, ale vsetko na hovno.
Je to programove vyhlasenie Vlady SR, takze pokym by bol na mieste Fronca niekto zo stran sucasnej koalicie, pravdepodobne by tiez presadzoval spoplatnenie VS. Parlamentna realita je vsak dokazom toho, ze vacsina zatial nie je naklonena tomuto zakonu. Ked uz sme vsak zakotvili pri skolstve, nesuhlasim s tebou ani v nasledujucom. Nasi absolventi boli este donedavna jedni z najuspesnejsich ucastnikov roznych medzinarodnych olympiad, pricom doteraz su jedni z najuspesnejsich uchadzacov o pracu v zahranici. Vzdelanostna uroven nasich absolventov je teda vysoka, druha vec je technicka vybavenost skol v porovnani s krajinami zapadnej Europy. Spoplatnenie podla mna problem zvysovania urovne VS neriesi... je to len dalsia z foriem alibizmu Vlady, ktora sa uspesne pripravuje o stabilne rozpoctove prijmy napr. privatizaciou tzv. strategickych podnikov. Polozme si otazku, preco potom tvoju filozofiu o komunizme nepouzit aj na stredne, ci dokonca zakladne skolstvo, hm? Vzdelanie by malo byt jednou z priorit kazdej vlady, pricom ked uz sa ma spoplatnovat v zaujme zvysovania kvality, treba vychadzat z priemernej zivotnej urovne obcanov danej krajiny. Krajina, kde vacsina ludi zije na hranici hmotnej nudze nemoze byt pripravena na takyto krok. Studium je uz teraz pre mnohych financne narocne, najma tych, ktori su odkazani na internaty (napr. v minulom roku stupli ceny niektorych internatov az o 150%!). Takze nech sa najprv Vlada stara o zvysovanie priemernej zivotnej urovne v nasej krajine- bez dalsieho zadlzovania krajiny a ked sa jej to bude darit, pricom dosiahne uroven aspon jednej z krajin EU, kde uz VS_vo je spoplatnene, nebudem mat ziadne vyhrady... Nuz a dalsi fakt je, ze ti, ktorych sa to tyka- studenti VS su zatial jednoznacne proti pripravovanemu zakonu, takze Vlade sa prostrednictvom Fronca zatial nepodarilo presvedcit nie len potrebnu parlamentnu vacsinu na schvalenie prislusneho zakona (2x po sebe), ale ani relevantne studentske organizacie, ktore v tomto smere studentov zastupuju. Pre koho je teda v skutocnosti tento zakon? Fronc :smt079
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

heh nieco mi vravelo ze treba ist k bratom Cechom. Uz nech len zavedu na Slovensku tu platbu za VS a budem sa smiat tyzden ...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

t0m4s3 napísal:heh nieco mi vravelo ze treba ist k bratom Cechom. Uz nech len zavedu na Slovensku tu platbu za VS a budem sa smiat tyzden ...
Ta ja neviem mne to moc na smiech nepripadá lebo ked sa dostanem na vyšku zančne tím svoju rodinu zaťažím!
Gastan
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gastan »

t0m4s3 napísal:heh nieco mi vravelo ze treba ist k bratom Cechom. Uz nech len zavedu na Slovensku tu platbu za VS a budem sa smiat tyzden ...
pockej pockej za chvilku to bude i v CZ
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

heh, v cechach to nepreslo ani nahodou, esteze tu mate 20% komunistov vo vlade a zbytok socialny atd... takze toho sa nebojim. mozno tak za 5rokov sa zacne znovu uvazovat a to uz budem davno za vodou :P
MS FRANKY
King
King

t0m4s3 napísal:heh, v cechach to nepreslo ani nahodou, esteze tu mate 20% komunistov vo vlade a zbytok socialny atd... takze toho sa nebojim. mozno tak za 5rokov sa zacne znovu uvazovat a to uz budem davno za vodou :P
A čo tvoje deti? :shock:
Tomasito
VIP
VIP

MS FRANKY napísal: A čo tvoje deti? :shock:
No ked bude t0m4s3 "za vodou", nejake spoplatnenie uz predsa nemoze hrat rolu ani pre jeho deti :aasmile25: To t0m4s3 :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

myslis ze teraz mam cas sa zaujimat o moje deti? na to mam este casu dost. Neviem preco to sem pletiete. Moje deti budu mat rovnake podmienky ako vase - ja som len spomenul ze som spravil dobre, to com som spravil a ze oproti niektorym ludom budem mat na par rokov vyhodu...
MS FRANKY
King
King

t0m4s3 napísal:myslis ze teraz mam cas sa zaujimat o moje deti? na to mam este casu dost. Neviem preco to sem pletiete. Moje deti budu mat rovnake podmienky ako vase - ja som len spomenul ze som spravil dobre, to com som spravil a ze oproti niektorym ludom budem mat na par rokov vyhodu...
Ked nechceš lepšiu budúćnosť! Čo už ja ti vnucovať svoj názor nebudem!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

SMK je normalna?? Tak ty si potom normalny k... To ze sa tu stavaju pomniky vseljakym madarskym k..om co teda k slovakom nemali velmi dobry vztah :wink: a pod.. ,samozrejme za asistencie ludi z smk aaa a uz len ten ich pri*ebany neuropsky jazyk ktory na juhu vsade s*ru.. madarska iredenta madarsky sovinizmus :evil: to je normalne ano?

a slotu mam nahaku :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Gabko napísal:
ty asi potom zijes na inom Slovensku, alebo to nechces vidiet, alebo uz neviem co. AKo sa vsade tlacia a vsetko si presadzuju vlastne. Vysoku skolu po madarsky - je toto normalne? Podla mna nie je. Na juznom Slovensku uz existuje isty druh diskriminacie - ked nevies po madarsky - nedostanes robotu. A to je priklad len jeden z mnohych. SMK sa mozno tvari ako normalna strana, ale to preto ze chce ostat pri koryte - inak SMK SUXX
Les
King
King

Zase odpovedaju druhi, len nie hojko, no dobre.

P.S. Serem na Slovensko a preto tam nezijem.
Les
King
King

SMK

:idea:
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Chyba mi tam moznost: Radikalne by som upravil cely jej program :!: :D
Podla mna by bola chyba ju zakazovat, len by sa tym niektori nasi spoluobcania praaadne nasrali... :D
Nie, celu by som ju od zakladov zmenil a pristrihol tym vyrecnym papulam, ktore furt melu o odskodneni, zlepsovani podmienok mensin, dokonca o odtrhnuti juhu SR :!: :!: :!: , kridelka... :wink:
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

Kaliovic napísal:Chyba mi tam moznost: Radikalne by som upravil cely jej program :!: :D
Podla mna by bola chyba ju zakazovat, len by sa tym niektori nasi spoluobcania praaadne nasrali... :D
Nie, celu by som ju od zakladov zmenil a pristrihol tym vyrecnym papulam, ktore furt melu o odskodneni, zlepsovani podmienok mensin, dokonca o odtrhnuti juhu SR :!: :!: :!: , kridelka... :wink:
Presne tak. Oni sa len ohradzujú tým že sú menšina a bla bla bla. Tak nech si idú tliachať po maďarsky tam kde im rozumejú a nie aby sme sa tu my učili tú ich hatlaninu.
luCky
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luCky »

Gabko napísal:Zase odpovedaju druhi, len nie hojko, no dobre.

P.S. Serem na Slovensko a preto tam nezijem.
a kde zijes hmm ???? :shock:
Les
King
King

LoRd napísal: a kde zijes hmm ???? :shock:
Daleko odtial :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

LoRd napísal: a kde zijes hmm ???? :shock:
ja tiez "nezijem" na Slovensku a napriek tomu som hrdy ze som Slovak - za takych ako ty sa hanbim :(

pridane prispevky z temy SMK. Gabko ozvi sa mi cez SS nech pridam to hlasovanie. Inak ak nemas co robit a iba zakladat temy s hlasovanim tak sa ozvi tiez, najdem ti nejaku zabavku ;)

Napísať odpoveď