Dilema s výberom skoly

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bartonko
Expert
Expert

Dilema s výberom skoly

Príspevok od používateľa bartonko »

Caute mam momentalne dilemu kde mam ist na vysku , prijali ma na vysku do ziliny ,Pocitacove inzinierstvo a telekomunikacie ,
co myslite vy co je lepsie a kde je väcsi potencial na uplatnenie sa? :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ziadna skola ti neda potencial, ani sancu uplatnit sa lepsie alebo horsie. Moze ti dat zaklady, vysvetlit ti, ako sa veci maju, povedzme, ze ti da titul. Vsetko ostatne je len na tebe. Zvol si taku skolu, o kt. vies, ze ta bude bavit. O kt. vies, ze z nej neodides po prvom semestri.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

p4ra napísal:Ziadna skola ti neda potencial, ani sancu uplatnit sa lepsie alebo horsie. Moze ti dat zaklady, vysvetlit ti, ako sa veci maju, povedzme, ze ti da titul. Vsetko ostatne je len na tebe. Zvol si taku skolu, o kt. vies, ze ta bude bavit. O kt. vies, ze z nej neodides po prvom semestri.
ale p4ra. uz tu raz o tom flame bol. A vies, ze nemas pravdu. 2 rovnaki uchadzaci o jedno miesto. Jeden s VS druhy bez. Ktoreho vyberu?
tak mi nehovor, ze ti VS neda aspon nejaky kredit navyse
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

no mna skor zaujimalo ,ktore s tychto dvoch oborov ma vecsie uplatnenie a sance na zamestananie sa
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mastermind napísal:ale p4ra. uz tu raz o tom flame bol. A vies, ze nemas pravdu. 2 rovnaki uchadzaci o jedno miesto. Jeden s VS druhy bez. Ktoreho vyberu?
tak mi nehovor, ze ti VS neda aspon nejaky kredit navyse
Precitaj si, ze co sa on pytal. A potom sa vyjadri prosim.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Sorry, ale ako ti mi mozme poradit, kam mas ist na VS? Je to len na tebe, ved si precitaj na nete, ake ma ktora skola uplatnenie alebo sa riad na zaklade vnutorneho pocitu, ktora sa ti viac paci/kde by si chcel viac studovat/co by ta viac bavilo...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

suhlasim, zvol si to, co ta bude viacej bavit.
Tipujem, ze to pocitacove inzinierstvo je na fakulte FRI...
Ja tiez studujem na FRI, ale studijny program Informatika. V prvaku mame z velmi velkej casti predmety rovnake ako pocitacove inzinierstvo, potom sa to uz diferencuje. Ale predmety si mozes zvolit ake chces, okrem povinnych, a tu su odlisnosti viac-menej v druhaku a tretiaku.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Dilema s výberom skoly

Príspevok od používateľa recberko »

bartonko napísal:Caute mam momentalne dilemu kde mam ist na vysku , prijali ma na vysku do ziliny ,Pocitacove inzinierstvo a telekomunikacie ,
co myslite vy co je lepsie a kde je väcsi potencial na uplatnenie sa? :?
trba si vybrať školu tak aby ťa bavila...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

MA to buducnost, jasne ze ma, minule som niekde cital ze na SVK je malo ludi, ktori sa venuju informatike. . . podla mna ma, ja idem ztiez na nieco podobne ale na Bezpecnostny manazment
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

energy00 napísal:MA to buducnost, jasne ze ma, minule som niekde cital ze na SVK je malo ludi, ktori sa venuju informatike. . . podla mna ma, ja idem ztiez na nieco podobne ale na Bezpecnostny manazment
pokial ta to bude BAVIT tak chod a dotiahnes to daleko ale ak ta to NEBAVI tak to ani neskusaj, zbytocne sa budes mat nervy atd...

neviem ako ale predtym nez ides na nejaku skolu so specifickym odborom, mal by si vediet co to obnasa a jaky je ten odbor celkovo, proste odbor informatiky je prilis siroky pojem na vysvetlenie jednou vetou

a s tym ze pre ludi na slovensku je pocitac iba kus plastu ktory akoze nieco dokaze... :lol:

len pre zajimavost: v USA pripadaju na jedneho cloveka 2 pocitace a na slovensku so to 4 ludia na jeden pocitac :lol:
Napísať odpoveď