co myslite vy co je lepsie a kde je väcsi potencial na uplatnenie sa?
Dilema s výberom skoly
Dilema s výberom skoly
Caute mam momentalne dilemu kde mam ist na vysku , prijali ma na vysku do ziliny ,Pocitacove inzinierstvo a telekomunikacie ,
-
mastermind
VIP
ale p4ra. uz tu raz o tom flame bol. A vies, ze nemas pravdu. 2 rovnaki uchadzaci o jedno miesto. Jeden s VS druhy bez. Ktoreho vyberu?p4ra napísal:Ziadna skola ti neda potencial, ani sancu uplatnit sa lepsie alebo horsie. Moze ti dat zaklady, vysvetlit ti, ako sa veci maju, povedzme, ze ti da titul. Vsetko ostatne je len na tebe. Zvol si taku skolu, o kt. vies, ze ta bude bavit. O kt. vies, ze z nej neodides po prvom semestri.
tak mi nehovor, ze ti VS neda aspon nejaky kredit navyse
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim, zvol si to, co ta bude viacej bavit.
Tipujem, ze to pocitacove inzinierstvo je na fakulte FRI...
Ja tiez studujem na FRI, ale studijny program Informatika. V prvaku mame z velmi velkej casti predmety rovnake ako pocitacove inzinierstvo, potom sa to uz diferencuje. Ale predmety si mozes zvolit ake chces, okrem povinnych, a tu su odlisnosti viac-menej v druhaku a tretiaku.
Tipujem, ze to pocitacove inzinierstvo je na fakulte FRI...
Ja tiez studujem na FRI, ale studijny program Informatika. V prvaku mame z velmi velkej casti predmety rovnake ako pocitacove inzinierstvo, potom sa to uz diferencuje. Ale predmety si mozes zvolit ake chces, okrem povinnych, a tu su odlisnosti viac-menej v druhaku a tretiaku.
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dilema s výberom skoly
trba si vybrať školu tak aby ťa bavila...bartonko napísal:Caute mam momentalne dilemu kde mam ist na vysku , prijali ma na vysku do ziliny ,Pocitacove inzinierstvo a telekomunikacie ,
pokial ta to bude BAVIT tak chod a dotiahnes to daleko ale ak ta to NEBAVI tak to ani neskusaj, zbytocne sa budes mat nervy atd...energy00 napísal:MA to buducnost, jasne ze ma, minule som niekde cital ze na SVK je malo ludi, ktori sa venuju informatike. . . podla mna ma, ja idem ztiez na nieco podobne ale na Bezpecnostny manazment
neviem ako ale predtym nez ides na nejaku skolu so specifickym odborom, mal by si vediet co to obnasa a jaky je ten odbor celkovo, proste odbor informatiky je prilis siroky pojem na vysvetlenie jednou vetou
a s tym ze pre ludi na slovensku je pocitac iba kus plastu ktory akoze nieco dokaze...
len pre zajimavost: v USA pripadaju na jedneho cloveka 2 pocitace a na slovensku so to 4 ludia na jeden pocitac