hojko napísal:GTR je dost narocna hra ako na pocitac, tak aj na ovladanie a na klavesnici sa to velmi zle ovlada. Skor by som sa priklonil k tomu, aby sa pocas leta spravili zavody v Toce 3 ako aj pred rokom. Myslim, ze by sa naslo viacej ludi na Tocu.
hmmmmm no ja som do teraz este nikdy nehral Tocu . . . Inak GTR2 mi ide na klavesnici celkom dobre, je to vec nastavenia a zvyku.
Graficky sa tiez nestazujem, spravil som upgrade PC a teraz mi to ide na plne detaily 1680x1050
xbarney napísal:hmmmmm no ja som do teraz este nikdy nehral Tocu . . . Inak GTR2 mi ide na klavesnici celkom dobre, je to vec nastavenia a zvyku.
Graficky sa tiez nestazujem, spravil som upgrade PC a teraz mi to ide na plne detaily 1680x1050
Vsetko sa da, ale asi to nehras v rezime simulation, ci ano?
Inac s volantom na simulation s vypnutymi pomocnikmi(okrem auto spojky) je to konecne poriadna zabava, vydrzim aj sam jazdit dost dlho Potom sa ukazuje prepracovanost hry.
ako tak pozeram tak su ochotny len traja, malo by nas byt trochen viac... aspon 6 - 8 stabilnych, aby sa mohla spravit nejaka liga... bol by som za to ze by sa kazdy tyzden siel jeden zavod... trebars v sobotu by bola kvalifikacia a nedela naostro... + nejaka online tabulka a bodovy system
mystique napísal:ako tak pozeram tak su ochotny len traja, malo by nas byt trochen viac... aspon 6 - 8 stabilnych, aby sa mohla spravit nejaka liga... bol by som za to ze by sa kazdy tyzden siel jeden zavod... trebars v sobotu by bola kvalifikacia a nedela naostro... + nejaka online tabulka a bodovy system
To by bolo super, ale asi nerealne. Na druhej strane by som bol rad aj za nejaky ten "den na okruhu" ked sa tam iba zideme a jazdime kazdy svoje Vtedy ide hlavne o ten pocit, ze na okruhu su aj skutocni ludia Ale verim, ze za ten cas sa este najde par nadsencov co by do toho isli s nami...
Chalani, mam na Vas jednu otazku...ked sa chcem pripojit na server, tak mi ho sice najde ale mam pri nom ping 0 a neda sa pripojit, ked chcem spravit ja, tak sa mi asi 2min. vytvara a potom windows error ze GTR2.exe neodpoveda...som to skusal aj reinstal aj verziu 1.1 ale nepomohlo, ani porty niesu zablokovane takze uz neviem co by stym mohlo byt. Toto iste mi robi aj pri F1 99-02 ale napr. pri TOCA3 alebo Flatout2 to ide normalne
GothaR: hravas LFS ? Ja hram denne, ale samozrejme iba na serveroch DEMO, nebudem hadam platit. Da sa pri tom dobre zabavit, len su niekedy pacienti, ktori kazia zavody . . .
GothaR: hravas LFS ? Ja hram denne, ale samozrejme iba na serveroch DEMO, nebudem hadam platit. Da sa pri tom dobre zabavit, len su niekedy pacienti, ktori kazia zavody . . .
Prave preto si zrejme pocas leta kupim original. Kedze hram LFS uz vyse roka a stale ma neprestava bavit tak to urcite nebudu vyhodene prachy. Nie je to hra ktora ta omrzi po tyzdni...
Na GTR momentalne nejak nemam cas, s bratom sme zacali drtit Company of Heroes
hojko napísal:Urcite nie, pretoze hra vyzaduje Pixel Shader 2.0, hra sa problematicky hybala na GF 6600 a nie to aby sla na podstatne slabsej karte.
si si isty? lebo hra podporuje dj DX8 a DX7 mod, ktorym sa o pixel shaderoch 2.0 ani nesniva... podla by ti to slo, 800x600 na DX7 bez detailov by sa ti to malo hybat
By som dal zavod, ale neviem to moc hrat, by som isiel v pomalom tempe, a trat tu 7 minutovu Nurburgring... myslimze Nordschleife sa to vola...
Ked tak pozeram tak zaujem je velmi mali na tomto fore... zatial teda