G.T.R. 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

hojko napísal:GTR je dost narocna hra ako na pocitac, tak aj na ovladanie a na klavesnici sa to velmi zle ovlada. Skor by som sa priklonil k tomu, aby sa pocas leta spravili zavody v Toce 3 ako aj pred rokom. Myslim, ze by sa naslo viacej ludi na Tocu.
hmmmmm no ja som do teraz este nikdy nehral Tocu . . . Inak GTR2 mi ide na klavesnici celkom dobre, je to vec nastavenia a zvyku.
Graficky sa tiez nestazujem, spravil som upgrade PC a teraz mi to ide na plne detaily 1680x1050 :D
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

xbarney napísal:hmmmmm no ja som do teraz este nikdy nehral Tocu . . . Inak GTR2 mi ide na klavesnici celkom dobre, je to vec nastavenia a zvyku.
Graficky sa tiez nestazujem, spravil som upgrade PC a teraz mi to ide na plne detaily 1680x1050 :D
Vsetko sa da, ale asi to nehras v rezime simulation, ci ano? :)
Inac s volantom na simulation s vypnutymi pomocnikmi(okrem auto spojky) je to konecne poriadna zabava, vydrzim aj sam jazdit dost dlho :) Potom sa ukazuje prepracovanost hry.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

gtr by som dal
Gothar
Moderátor
Moderátor

mystique napísal:gtr by som dal
Aj ja sa pridavam, prekoname Tocu 3 ? :D
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Chlapi ale ked som sa na to pytal vo flame GTR, tak sa nikto neozval, dokonca uz bol stanoveny aj datum aj cas . . .
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ako tak pozeram tak su ochotny len traja, malo by nas byt trochen viac... aspon 6 - 8 stabilnych, aby sa mohla spravit nejaka liga... bol by som za to ze by sa kazdy tyzden siel jeden zavod... trebars v sobotu by bola kvalifikacia a nedela naostro... + nejaka online tabulka a bodovy system
Gothar
Moderátor
Moderátor

mystique napísal:ako tak pozeram tak su ochotny len traja, malo by nas byt trochen viac... aspon 6 - 8 stabilnych, aby sa mohla spravit nejaka liga... bol by som za to ze by sa kazdy tyzden siel jeden zavod... trebars v sobotu by bola kvalifikacia a nedela naostro... + nejaka online tabulka a bodovy system
To by bolo super, ale asi nerealne. Na druhej strane by som bol rad aj za nejaky ten "den na okruhu" ked sa tam iba zideme a jazdime kazdy svoje :) Vtedy ide hlavne o ten pocit, ze na okruhu su aj skutocni ludia :) Ale verim, ze za ten cas sa este najde par nadsencov co by do toho isli s nami...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Chalani, mam na Vas jednu otazku...ked sa chcem pripojit na server, tak mi ho sice najde ale mam pri nom ping 0 a neda sa pripojit, ked chcem spravit ja, tak sa mi asi 2min. vytvara a potom windows error ze GTR2.exe neodpoveda...som to skusal aj reinstal aj verziu 1.1 ale nepomohlo, ani porty niesu zablokovane takze uz neviem co by stym mohlo byt. Toto iste mi robi aj pri F1 99-02 ale napr. pri TOCA3 alebo Flatout2 to ide normalne :?
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

a myslite ze mi to pojde na geforce mx440 with agp8x?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite nie, pretoze hra vyzaduje Pixel Shader 2.0, hra sa problematicky hybala na GF 6600 a nie to aby sla na podstatne slabsej karte.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

hojko napísal:Urcite nie, pretoze hra vyzaduje Pixel Shader 2.0, hra sa problematicky hybala na GF 6600 a nie to aby sla na podstatne slabsej karte.
cize to iste ako richARD BURNS rally.to z tych 3 najrealnejsich hier mozem max jednu,lebo mam po****nu grafu.dpc.dpc.dpc.!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

rixo napísal:cize to iste ako richARD BURNS rally.to z tych 3 najrealnejsich hier mozem max jednu,lebo mam po****nu grafu.dpc.dpc.dpc.!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pokial tou tretou myslis LFS tak nemas problem :) Ja som dost dlho hral vsetky z tychto troch a aj tak som ostal pri LFS takze pohoda :)
emik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa emik »

no kedy dame zavod? :)
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No aj ja by som dal :)

GothaR: hravas LFS ? Ja hram denne, ale samozrejme iba na serveroch DEMO, nebudem hadam platit. Da sa pri tom dobre zabavit, len su niekedy pacienti, ktori kazia zavody . . .
Gothar
Moderátor
Moderátor

xbarney napísal:No aj ja by som dal :)

GothaR: hravas LFS ? Ja hram denne, ale samozrejme iba na serveroch DEMO, nebudem hadam platit. Da sa pri tom dobre zabavit, len su niekedy pacienti, ktori kazia zavody . . .
Prave preto si zrejme pocas leta kupim original. Kedze hram LFS uz vyse roka a stale ma neprestava bavit tak to urcite nebudu vyhodene prachy. Nie je to hra ktora ta omrzi po tyzdni...
Na GTR momentalne nejak nemam cas, s bratom sme zacali drtit Company of Heroes :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

LFS s S2 je iny svet , tam nestretnete crashera... , a vôbec nelutujem ze som to kupil :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Urcite nie, pretoze hra vyzaduje Pixel Shader 2.0, hra sa problematicky hybala na GF 6600 a nie to aby sla na podstatne slabsej karte.
si si isty? lebo hra podporuje dj DX8 a DX7 mod, ktorym sa o pixel shaderoch 2.0 ani nesniva... podla by ti to slo, 800x600 na DX7 bez detailov by sa ti to malo hybat
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

Skuste http://www.gtcup.com/ nemam to overene ale vyzera to dobre. Je to CZ/SK liga... V GTR2 a GTL of course...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Hrat sa tam da zrejme len s originalom, pretoze to bude bezat na dedikovanom servre.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

By som dal zavod, ale neviem to moc hrat, by som isiel v pomalom tempe, a trat tu 7 minutovu Nurburgring... myslimze Nordschleife sa to vola...
Ked tak pozeram tak zaujem je velmi mali na tomto fore... zatial teda
Napísať odpoveď