Ako Vám idú hry v Cedege?
Ako Vám idú hry v Cedege?
Ako čítam na domovskej stránke Cedegy ,tak tam idú skoro všetky hry ,preto Vás ktorý ste to skúšali chcem požiadať o informáciu aká hra a ako Vám v tom ide ,kľudne napíšte že aj horšie ako vo Widlách.Počul som že tam idú hry dosť biedne,ale sa mi to nechce veriť ,keď Cedega dačo stojí a za tie peniaze to nemôže byť predsa na hovno,nie?
moze, ver ze to moze byt nahovno
moja skusenost:
skusal som tam CS. 100fps, ked bol dym alebo nieco take, tak to rapidne kleslo aj na 40. proste to skakalo. no a asi kazdych 10sekund mi to trhlo tak na 0.5sekundy (co je velmi dlhy cas). vela ludi mi vravi, ze je to vec HW, ale vo widlach mi to ide na 85-60fps. takze neviem ci je to o HW. btw direct rendering = yes
takze si utvorte nazor. no ale solitare mi tam fical v pohode
moja skusenost:
skusal som tam CS. 100fps, ked bol dym alebo nieco take, tak to rapidne kleslo aj na 40. proste to skakalo. no a asi kazdych 10sekund mi to trhlo tak na 0.5sekundy (co je velmi dlhy cas). vela ludi mi vravi, ze je to vec HW, ale vo widlach mi to ide na 85-60fps. takze neviem ci je to o HW. btw direct rendering = yes
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som doposial s cedegou spokojny. Je pravda, ze ju casto nevyuzivam a radsej si zahram vo windowse (ved na to ho vlastne mam). Hry mozu ficat velmi dobre...nie je to otazka hw konfiguracie, no skor nastavenia samotnej cedegy. Treba troska poexperimentovat s konfigurakom a da sa celkom dobre vyladit.
Medzi hry, ktore som takto hraval patri CS, Medal of Honor, Settlers 2 10th Anniversary, Doom III, Neverwinter Nights... Posledne 2 mi sli velmi slusne, snad lepsie nez pod windowsom. To bude asi tym, ze opengl grafiku netreba uz velmi emulovat
Medzi hry, ktore som takto hraval patri CS, Medal of Honor, Settlers 2 10th Anniversary, Doom III, Neverwinter Nights... Posledne 2 mi sli velmi slusne, snad lepsie nez pod windowsom. To bude asi tym, ze opengl grafiku netreba uz velmi emulovat
odpoved
No ja hravam na tom FarCry co ide dost dobre ked som zmenil driver s DirectX na OpenGL. Ani len sek a zda sa mi ze to ide este lepsie nez vo windowse na directX.
cedega:CS okolo 70fps neseka, no problem mozno lepsie ako pod win abo min. tak isto, Warcraft 3 RC + TFT + battlenet tiez vyborne, rychlejsi ako pod win al ema 2 chybi, ked sa na bnete snazite pripojit na hru ktoru zalozil dakto kto nema Staticku(verejnu) IP alebo ma zapnuty firewall tak sa vam W3 zasekne, a druha chyba je ze nejde pouvat hudbu napr z amaroku a pocut zvuky W3, a Star wars Jedi Outcast 2 je tiez v poho
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Multimedialny prehravac Amarok umoznuje prehravat streamy, ma aj vlasny zoznam.
XMMS dokaze prehravat streamy! Vlozenim adresy do prehravaca sa xmms napoji a pekne hra. Odporucam nainstalovat "streamtuner". Je to soft, ktory nacitava zoznam streamov aj s ich adresami, ktore staci vlozit do XMMS. Da sa v nom zapnut plugin pre Shoutcasty, takze nevidim problem.
XMMS dokaze prehravat streamy! Vlozenim adresy do prehravaca sa xmms napoji a pekne hra. Odporucam nainstalovat "streamtuner". Je to soft, ktory nacitava zoznam streamov aj s ich adresami, ktore staci vlozit do XMMS. Da sa v nom zapnut plugin pre Shoutcasty, takze nevidim problem.