Ako Vám idú hry v Cedege?

Všetko ohľadom Linuxu...
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako Vám idú hry v Cedege?

Príspevok od používateľa Andik8 »

Ako čítam na domovskej stránke Cedegy ,tak tam idú skoro všetky hry ,preto Vás ktorý ste to skúšali chcem požiadať o informáciu aká hra a ako Vám v tom ide ,kľudne napíšte že aj horšie ako vo Widlách.Počul som že tam idú hry dosť biedne,ale sa mi to nechce veriť ,keď Cedega dačo stojí a za tie peniaze to nemôže byť predsa na hovno,nie?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

moze, ver ze to moze byt nahovno
moja skusenost:
skusal som tam CS. 100fps, ked bol dym alebo nieco take, tak to rapidne kleslo aj na 40. proste to skakalo. no a asi kazdych 10sekund mi to trhlo tak na 0.5sekundy (co je velmi dlhy cas). vela ludi mi vravi, ze je to vec HW, ale vo widlach mi to ide na 85-60fps. takze neviem ci je to o HW. btw direct rendering = yes :) takze si utvorte nazor. no ale solitare mi tam fical v pohode
gulo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gulo »

hmm, ja som skusal LFS
V cedege mi to islo biedne, slabe fps .
Len tak som skusil wine a tam to pekne chodi aj CS:S takze som spokojny .
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

sranda neplatené WINE a lepšie si poradilo , len tak ďaľej
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Ja som doposial s cedegou spokojny. Je pravda, ze ju casto nevyuzivam a radsej si zahram vo windowse (ved na to ho vlastne mam). Hry mozu ficat velmi dobre...nie je to otazka hw konfiguracie, no skor nastavenia samotnej cedegy. Treba troska poexperimentovat s konfigurakom a da sa celkom dobre vyladit.
Medzi hry, ktore som takto hraval patri CS, Medal of Honor, Settlers 2 10th Anniversary, Doom III, Neverwinter Nights... Posledne 2 mi sli velmi slusne, snad lepsie nez pod windowsom. To bude asi tym, ze opengl grafiku netreba uz velmi emulovat :)
cimo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

odpoved

Príspevok od používateľa cimo »

No ja hravam na tom FarCry co ide dost dobre ked som zmenil driver s DirectX na OpenGL. Ani len sek a zda sa mi ze to ide este lepsie nez vo windowse na directX.
usefull
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa usefull »

cedega:CS okolo 70fps neseka, no problem mozno lepsie ako pod win abo min. tak isto, Warcraft 3 RC + TFT + battlenet tiez vyborne, rychlejsi ako pod win al ema 2 chybi, ked sa na bnete snazite pripojit na hru ktoru zalozil dakto kto nema Staticku(verejnu) IP alebo ma zapnuty firewall tak sa vam W3 zasekne, a druha chyba je ze nejde pouvat hudbu napr z amaroku a pocut zvuky W3, a Star wars Jedi Outcast 2 je tiez v poho
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a ked uz nainstalujem aplikaciu naprikad winamp cez Wine (wine winamp_setup.exe) tak potom tu virtualnu Program Files kde najdem?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Andik8 napísal:a ked uz nainstalujem aplikaciu naprikad winamp cez Wine (wine winamp_setup.exe) tak potom tu virtualnu Program Files kde najdem?
To záleží od nastavení. Skús pozrieť v domovskom adresári adresár .wine
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

No je to tu: :D

/home/user/.wine/drive_c/Program Files
usefull
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa usefull »

Andik8 napísal:a ked uz nainstalujem aplikaciu naprikad winamp cez Wine (wine winamp_setup.exe) tak potom tu virtualnu Program Files kde najdem?
winamp neemuluj, si nainstaluj xmms je velmi podobny winampu, na linux su dost kvalitne prehravace, nerob z Linuxu Windows ked nemusis...
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ako ti mam povedat ze mi chyba Shoutcast Radio ktore nema XMMS , ale iba Winamp!
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Multimedialny prehravac Amarok umoznuje prehravat streamy, ma aj vlasny zoznam.
XMMS dokaze prehravat streamy! Vlozenim adresy do prehravaca sa xmms napoji a pekne hra. Odporucam nainstalovat "streamtuner". Je to soft, ktory nacitava zoznam streamov aj s ich adresami, ktore staci vlozit do XMMS. Da sa v nom zapnut plugin pre Shoutcasty, takze nevidim problem.
Napísať odpoveď