Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

vobec ma netesilo dnesne rano (1-2a.m.) kedy mi bolo povedane slovo kamarat... asi chapete, nie? :(
a potesilo? nic. neviem sa z toho soku spametat... :(
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

MNA NASRAL DNEKSA FOTER :cry:
SOM ROZ*EBANY PO ZABAVE PIATKOVEJ RANO OKOLO 6 TEJ NABEHOL DOMOV A FOTER ZA KOMPOM. To by bolo este mozno v pohode no ked som sa okolo 10 tej konecne vyhrabal po 4 hodinovej regenaracii sil z postele dostal nabehnem pustim firefox a co ku*wa nevidim . Moj foter ze je taky kkt obcas ako je mi zmazal historiu a ULOZENE HESLA :smt097 :aasmile10:
Akzoe som uplnev <>. Uz som ziadne z nich nedrzal v pameti na niektore si uz ani nepametam ... co teraz kua :cry:
Pre hnupov ..viem ze som si mal nastavenie chranit heslom holt kua som ch*j ... co uz :oops:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No spam please!
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

mna potesil dnes zapas dal som gol a bol na mna faul a z toho bol gol pohoda zapas
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

mna potesilo to, ze som bol na hriboch, a doniesol som plny kosik...dubakov :D
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

no mna dnes cely den priebezne nasiera jeden problem ktory ani za rit neviem vyriesit... dementny 3ds max... :evil:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dnes ma jedna vec potesila a zaroven aj nastvala. Nastavlo ma, ze doucovatelka nevedela pochopit, ze sme sa boli zabavit po mature, skoro to neprezila a dobre nas sfukla, ale pozitivne na tom bolo, ze ma konecne vytrhla z tej pomaturitnej euforie a otvorila mi oci, ze kolko sa mam ucit na prijimacky.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

potesilo ma to ze som skoro skoncil v robote, okolo pol druhej rano, nasralo ma to ze som mohol skoncit aj skor. chcel som sa ucit aj teraz vecer ale oci ma bolia tak som si otvoril take fajne pivko s nazvom delirium tremens co mi brat doniesol z belgicka. ma to 8,5 percenta alkoholu taze asi na urovni 19 stupnoveho piva a poviem vam, citit to. :smt001 dam si este asi jeden keltik na vyrovnavku.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Co ma dnes nahnevalo:
Moj bracho a kamarati mi vraveli: Duky pod s nami na kupko. Bude haluz.
Dievca ktore balim a jedna nasa spolocna kamaratka: Duky pod s nami vecer trsat, uzijeme si to.
Na obe ponuky som odpovedal ze sa musim ucit. :smt017
Cely den sa ucim, vyjdem vonku co treba majstrom pôct, no neprebijem si nohu s hrdzavym klincom. :cry: Teraz som sa vratil z nemocnice. Taky blby den a to nie je ani piatok 13.
Co ma dnes potesilo: nic.
Celkom nic to nebolo. Aspon jeden kinjeril, diki kamo :oops:
Duky to som ja, keby nieco.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

kur*a dnes stanem este nie uplne triezvy zistim ze mi ukradli vsetko co som mal pri sebe(mobil za 4500SK,penazenku) hubu mam rozbitu jak kkt ani nefim z coho a som uplne v pi*i.Problemy v skole, problemy doma.Nemam sa ani coho nazrat bo nemam cash.Kua ja uz to nevladzem poradte jak sa mam zabit.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

jorg22 napísal:kur*a dnes stanem este nie uplne triezvy zistim ze mi ukradli vsetko co som mal pri sebe(mobil za 4500SK,penazenku) hubu mam rozbitu jak kkt ani nefim z coho a som uplne vpici.Problemy v skole, problemy doma.Nemam sa ani coho nazrat bo nemam cash.Kua ja uz to nevladzem poradte jak sa mam zabit.
Este chvilku si pospi, vytriezvi, nauc sa, zlepsi si znamky, utri si hubu od krvi a daj si este raz po papuli za to ze vobec myslis na samovrazdu, inak ja som sa dneska zobudil o dvanastej, este ale asi sa pojdem okupat na rosnicku takze to bude celkom v pohode den.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

paria sa mi gule, poti sa mi rit...
Inak v poho, cely den doma sam, hlava po vcerajsku neboli, akurat obedovat som musel rozky..jediny negetiv :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Potesilo ma, ze som si dnes cez icq pokecala s mojou naj kamoskou, uz som o nej tak dlho nepocula :)
Nastvalo ma to ucenie, uz ma to nebavi :sneaky:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

nahnevalo:
musel som kosit okolo domu, tuto pracu proste nenavidim
potesilo: skoro vsetko, dobre osm si pospal, zagamblil na kompe, teraz sme boli opekat...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

dnes ma nastvalo ze mama dnes nevarila obed a jedla som len veceru, potesilo ma ze uz mame urobene dlazdicky na dvore takze uz nebudem pocuvat cely tyzden ten otrasny buchot a ziadny robosi nam tu nebudu pobehovat:)
-mato-
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -mato- »

belo15 napísal:mna potesilo to, ze som bol na hriboch, a doniesol som plny kosik...dubakov :D
uz su hriby? kde byvas? Ja som bol cez vikend v tatrach a este neboli . Ani cigani este nesli na hriby (vsak to poznas :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

potesilo: sedem hodin som behala po obchodoch a nekupila som to co som chcela, ale mnoho inych veci, ktore ma nesmierne tesia. Bola som vonku a dostala som pusu :oops: :smt008
nahnevalo: ze som to stretnutie musela o hodinu presunut
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

neskutocne som sa nasral na seba. zistil som ze sa nedostanem na vysoku skolu. som duty, vymlety, hlupy. doma mi trieskaju o hlavu ciste maturitne vysvedcenie a maju to v malicku ze sa dostanem. no ja vsak postupne zistujem ze vysoku skolu tak maximalne uvidim na skuskach...

fmuk tak tato matika ma zabila. videl som prvy priklad v skriptach a som sa vzdal tej skoly.

potesilo ma pocasie. krasna burka :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:som duty, vymlety, hlupy. doma mi trieskaju o hlavu ciste maturitne vysvedcenie
cudujes sa ? hehe

mna dneska nepotesilo pocasie :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja som prave brutalne zmokol vonku s hafanom. Dazd nas zastihol najdalej od domu, ako to bolo len mozne... Ale musim povedat, ze to bola nadhera, len tak si ist pomalicky, okolo vas to drbe jak salene a proste sme to mali s hafanom v trupke. :)
Celkom ma to potesilo. Hlavne tie pohlady priblblych ludi, krciacich sa pod polozlomenymi dazdnikmi. Heh... :smt048
Napísať odpoveď