podla mna nevadi s kym chodil pred tym:) ide o to co je teraz,ze sa lubite ze zijete jeden pre druheho:) mozno velmi idealizujem,jasne asi sa pre nieco rozisli niekde bola chyba,no mozno prave vy dvaja budete spolu stastny:) vela stastia,podla mna uuuplne v pohode:)
Problém v otm nevidím žiaden a pokiaľ žiaden nevidíš ani ty a máš iba dáke neurčité pochybnosti, tak by som sa nimi netrápil na tvojom mieste. Pokiaľ sa ľúbite, tak by malo byť všetko OK. Pokiaľ je tam však dáky problém hodný zmienky, tak ho sem napíš a mysa Ti pokúsime s ním pomôcť
,...ach zlatko..mne by to urcite nevadilo..a to chodenie ani nebolo vlastne chodenie..a ja vam to prajem nech vam to vydrzi co najdlhsie...vidno ze sa mate velmi radi uz len ked sa na vas pozrie... ....si spolu hrkutate..heh
to je vada? nevidím dôvod, prečo by vám to malo brániť vo vzťahu... a ak áno, tak je tvoja sesternica ešte asi dieťa (nič v zlom ), ale každý problém sa dá vyriešiť... v každom prípade veľa šťastia vám dvom
To je úplne normálne a prirodzené,láska si nevyberá..ale keď sa náhodou všetci stretnete,tak to môže byť trošku nepríjemné si myslím.
Ak máš dobrý vzťah so sesternicou,nemal by byť žiadny problém
Ked už s ním chodíš, tak už je to viac-menej jedno. Totiž väčší nezmysel je podľa mňa rozchod kôli tomu, že sa sesterka môže uraziť (ak o tom ešte nevie) ako samotné urazenie sa sesterky.
-A ak o tom už dlhšie vie a teraz moralizuje, tak ti zavidi a žiarli - to prejde.
Baxxter99 napísal:To je úplne normálne a prirodzené,láska si nevyberá..ale keď sa náhodou všetci stretnete,tak to môže byť trošku nepríjemné si myslím.
Ak máš dobrý vzťah so sesternicou,nemal by byť žiadny problém
zo zaciatku to bolo troska take divne ked sme sa vsetci naraz stretli...ale so sestrenicou mam velmi dobry vztah...a tak isto moj priatel s nou..pomaly sa na vsetko zabudlo a je to mimulost ze boli spolu....ona nam praje...ale je to dobre lebo sme spolu uz pol roka...
neni tvoja sesterka na teba nahnevana???? bo mna osobne by to nastvalo ale sak co jednu vec ti poviem pouc sa od svojej sesternice dufam ze na teba neni nahnevana ako by to bolo v mojom pripade
popitaj sa jej na veci ktore o nom este nevies vyuzi to
jin napísal:Potom by ma zaujímalo, prečo si chcela vedieť náš názor. Potrebovala si sa v niečom utvrdiť alebo...??
ani vlaste neviem..mozno aj ano...
Shadow_blaster napísal:neni tvoja sesterka na teba nahnevana???? bo mna osobne by to nastvalo ale sak co jednu vec ti poviem pouc sa od svojej sesternice dufam ze na teba neni nahnevana ako by to bolo v mojom pripade
popitaj sa jej na veci ktore o nom este nevies vyuzi to
nie vobec nie je nahnevana...oni tak dlho spolu ani nechodili boli to take 2 tyzdne...nepotrebujem sa jej pytat ziadne veci....aspon ja si myslim...
//audiotrack: nauč sa upravovať si príspevky aby si nemala dva (alebo viac) za sebou. Pri príspevku máš tlačidlo
Dinuška napísal:nie vobec nie je nahnevana...oni tak dlho spolu ani nechodili boli to take 2 tyzdne...nepotrebujem sa jej pytat ziadne veci....aspon ja si myslim...
jaj boze ta co potom stresujes .. heh uplne suhlasim so vsetkymi nazormi co tu su je to uplne OK nic na tom neni ... a v podstate si to vedela i ty sama tak naco valstne tato tema hmm asi si sa len potrebovala uistit ze nerobis nic zle vsak
slavo120 napísal:jaj boze ta co potom stresujes .. heh uplne suhlasim so vsetkymi nazormi co tu su je to uplne OK nic na tom neni ... a v podstate si to vedela i ty sama tak naco valstne tato tema hmm asi si sa len potrebovala uistit ze nerobis nic zle vsak