Moj priatel=byvaly mojej sesternice

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dinuška
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Moj priatel=byvaly mojej sesternice

Príspevok od používateľa Dinuška »

Prosim vas napiste mi svoje nazory co si o tom myslite....chodim s chalanom ktory predomnou chodil s mojou sesternicou.. :roll:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna nevadi s kym chodil pred tym:) ide o to co je teraz,ze sa lubite ze zijete jeden pre druheho:) mozno velmi idealizujem,jasne asi sa pre nieco rozisli niekde bola chyba,no mozno prave vy dvaja budete spolu stastny:) vela stastia,podla mna uuuplne v pohode:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Problém v otm nevidím žiaden a pokiaľ žiaden nevidíš ani ty a máš iba dáke neurčité pochybnosti, tak by som sa nimi netrápil na tvojom mieste. Pokiaľ sa ľúbite, tak by malo byť všetko OK. Pokiaľ je tam však dáky problém hodný zmienky, tak ho sem napíš a mysa Ti pokúsime s ním pomôcť :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

a to ma byt akoze problem? podla mna nie..mas to jedno.. mate sa radi...ste spolu hotovo ;) neboj
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

,...ach zlatko..mne by to urcite nevadilo..a to chodenie ani nebolo vlastne chodenie..a ja vam to prajem nech vam to vydrzi co najdlhsie...vidno ze sa mate velmi radi uz len ked sa na vas pozrie... :smt050 ....si spolu hrkutate..heh
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak to nevadi tebe, jemu, ani sesternici, tak no problem :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bolek napísal:Ak to nevadi tebe, jemu, ani sesternici, tak no problem :wink:
Ak to nevadi tebe a jemu tak no problem :wink: sesternica je vo vasom vztahu nepodstatna
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

to je vada? :wink: nevidím dôvod, prečo by vám to malo brániť vo vzťahu... a ak áno, tak je tvoja sesternica ešte asi dieťa (nič v zlom :) ), ale každý problém sa dá vyriešiť... v každom prípade veľa šťastia vám dvom :P
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

To je úplne normálne a prirodzené,láska si nevyberá..ale keď sa náhodou všetci stretnete,tak to môže byť trošku nepríjemné si myslím.
Ak máš dobrý vzťah so sesternicou,nemal by byť žiadny problém :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked už s ním chodíš, tak už je to viac-menej jedno. Totiž väčší nezmysel je podľa mňa rozchod kôli tomu, že sa sesterka môže uraziť (ak o tom ešte nevie) ako samotné urazenie sa sesterky.
-A ak o tom už dlhšie vie a teraz moralizuje, tak ti zavidi a žiarli - to prejde. :lol:
ginko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ginko »

podla toho ako sa rozisli s tou sesternicou tvojou...ci v dobrom ci v zlom :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

mi-chau napísal:Ak to nevadi tebe a jemu tak no problem :wink: sesternica je vo vasom vztahu nepodstatna
Podla mna taka nepodstatna nie je. Pre mna by bol moj vztah so sesternicou, resp. akykolvek vtah medzi hocikym v rodine dolezitejsi :)
Dinuška
Amateur
Amateur

Baxxter99 napísal:To je úplne normálne a prirodzené,láska si nevyberá..ale keď sa náhodou všetci stretnete,tak to môže byť trošku nepríjemné si myslím.
Ak máš dobrý vzťah so sesternicou,nemal by byť žiadny problém :wink:
zo zaciatku to bolo troska take divne ked sme sa vsetci naraz stretli...ale so sestrenicou mam velmi dobry vztah...a tak isto moj priatel s nou..pomaly sa na vsetko zabudlo a je to mimulost ze boli spolu....ona nam praje...ale je to dobre lebo sme spolu uz pol roka... :smt049
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ta potom :lock:
Dinuška
Amateur
Amateur

zelovoc napísal:ta potom :lock:
Ja viem ze v tom nie je ziaden problem..ja som len cela vediet ze aky bude vas nazor na to... :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Potom by ma zaujímalo, prečo si chcela vedieť náš názor. Potrebovala si sa v niečom utvrdiť alebo...??
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

neni tvoja sesterka na teba nahnevana???? bo mna osobne by to nastvalo ale sak co jednu vec ti poviem pouc sa od svojej sesternice dufam ze na teba neni nahnevana ako by to bolo v mojom pripade
popitaj sa jej na veci ktore o nom este nevies vyuzi to
Dinuška
Amateur
Amateur

jin napísal:Potom by ma zaujímalo, prečo si chcela vedieť náš názor. Potrebovala si sa v niečom utvrdiť alebo...??
ani vlaste neviem..mozno aj ano...
Shadow_blaster napísal:neni tvoja sesterka na teba nahnevana???? bo mna osobne by to nastvalo ale sak co jednu vec ti poviem pouc sa od svojej sesternice dufam ze na teba neni nahnevana ako by to bolo v mojom pripade
popitaj sa jej na veci ktore o nom este nevies vyuzi to
nie vobec nie je nahnevana...oni tak dlho spolu ani nechodili boli to take 2 tyzdne...nepotrebujem sa jej pytat ziadne veci....aspon ja si myslim...

//audiotrack: nauč sa upravovať si príspevky aby si nemala dva (alebo viac) za sebou. Pri príspevku máš tlačidlo Obrázok
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Dinuška napísal:nie vobec nie je nahnevana...oni tak dlho spolu ani nechodili boli to take 2 tyzdne...nepotrebujem sa jej pytat ziadne veci....aspon ja si myslim...
jaj boze ta co potom stresujes :) .. heh uplne suhlasim so vsetkymi nazormi co tu su je to uplne OK nic na tom neni ... a v podstate si to vedela i ty sama tak naco valstne tato tema hmm asi si sa len potrebovala uistit ze nerobis nic zle vsak :)
Dinuška
Amateur
Amateur

slavo120 napísal:jaj boze ta co potom stresujes :) .. heh uplne suhlasim so vsetkymi nazormi co tu su je to uplne OK nic na tom neni ... a v podstate si to vedela i ty sama tak naco valstne tato tema hmm asi si sa len potrebovala uistit ze nerobis nic zle vsak :)
no uhadol si.....presne tak....
Napísať odpoveď