Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

ee - je to lavy ak sa na chlapa pozeras spredu... => ze je napravo lebo je k tebe zrkadlovo a to oranzovou je ta cast blizsie k hrudnej kosti takze to je dobre nakreslene len napisal zle...
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

heh som vedel ze som daco doplietol :lol:

na VNUTORNYCH nenaberam, NA VONKAJSICH ANO 8)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

B3rET napísal:heh som vedel ze som daco doplietol :lol:

na VNUTORNYCH nenaberam, NA VONKAJSICH ANO 8)
no takze presne ako vacsina...daj trening hrudniku ako uz bolo spominane teda
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no so mnou je to komplikovane.. dakedy som bol v posilke 4-5krat do tyzdna, sem tam daka prestavka... teraz som mal 2 mesacnu prestavku... ale to s timi prsiami som mal vzdy..

cvicievam bench press klasicky, potom šikmy dole(hlava dole) a šikmý hore(hlava hore) :) tieto cviky som chodil pravidelne na prsia, sem tam som este daco doplnil
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

rozpažovanie a peck-deck určite nezaškodia striedať ako štvrtý cvik.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

B3rET: radsej napis vysku,vahu,obvod hrudnika a maximalku na benchi
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tu mas sposoby treningu na vtnutornu cast hrudnika http://www.muscle-fitness.sk/index.phtm ... nink&id=57
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

len sa opytam kedze je leto tak kolky z vas zanedbavaju cvicenie cez leto ? :D
ja o sebe mozem povedat lepsie sa mi cvici cez zimu , inak zistil som fajny sposob motivacie ked zmenite posilovnu ja som ju zmenil prednedavnom a hned sa mi zvysila chut cvicit nove stroje klima lepsia hudba , lepsie zeny ju navstevuju... 8) len je o nieco drahsia..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No cez leto je to dost peklo, potim sa vzdy jak somar a az sa bojim cvikov ako drepy a MT...Tam hrozi az kolaps :_)
To sa snazim chodit rano, ked nesu ludia, poobede by som to tam asi nevydrzal.
A potom este festivaly,naje*avky, brigada...je to cez leto ine. Ale da sa aspon zregenerovat a potom zase ist na jesen naplno.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja cele leto robim 12h denne na stavbe... a po robote nemam vobec ale vobec chut ani energiu na posilku... ale zas v zime poriadne busim :)
kali520
Darca
Darca

Ja cez leto makam rovnako ako v zime, este by som povedal ze radsej cvicim v lete lebo ked zo mna tece jak z krhli tak mam pocit dobre odvedenej prace. A prave o 2 tyzdne sa chystam cvicit 8x8, osobne som to este neskusal ale zevraj je to makacka a vysledky su velmi dobre. Mate niekto skusenosti s tymto programom?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

u mna stagnacia zacina nejak uz najar a zacinam makat zasa az v septembri - no co uz... ale v lete je to riadna flakacka...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

leto mam rad pretoze nenosia sa mikiny ale len napasovane trika...poznate ten dobry pocit ked vojdete do obchodu a vsetci na vas pozeraju jak dementi uhybaju vam...milujem ten respect najma v lete :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Leto je kríza lebo sa vždy nájde veľa iných dôležitých vecí a potom človek často nestíha :? A stále je lepšia alternatíva byť niekde von ako kvasiť zavretý v posilovni... Ale zase ten pocit keď po kvalitnom tréningu a sprche vyjdete medzi obyčajných smrteľníkov :wink:
blast3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Začiatky v posilovňi

Príspevok od používateľa blast3r »

Cafte, chcel by som aj ja začať posilovať, ale som úplný začiatočník, posilku som ani nevidel ;) (ale nemyslite si,že som nejaká lemra, čo nič nerobí :D) No,problém je to, že som aktívny cycklista, mám toho moc najazdené, a je to aj na mojich nohách vidieť. Škoda, že len na nohách :(
Navyše čím viac jazdím, tak niekedy mám čudné bolesti chrpta, bol som u môjho známeho(ortopéd), a ten mi povedal, že mal by som začať posilovať chrbát, že ho mám dosť slabý...

Tak som sa rozhodol, že začnem chodiť do posilky (najmä teraz cez leto, keď mám kopu času). Chcel by som vás niekoho poprosiť, či by ste mi nemohli poradiť nejaké cviky na objem - hruď a ruky, a potom nejaké na svaly na chrbte a samozrejme nechcem zanedbávať ani svaly na nohách.Poprípade či by ste mi nemohli napísať týždenný plán cvikov.Díky moc. Stačia mi len názvy, ja si ich už vygooglim.

BTW: Mal by som sa aj nejako zvláštne stravovať? Mám sem napísať môj jedálniček? Mám ešte len 16, tak nechcem brať nijakú chémiu...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

blast3r - odporucam ti tuto stranku www.sportujeme.sk najdes tam cviky , vyzivu, doplnky..atd pozri si to :)
kali520
Darca
Darca

Blast3r moj nazor na tuto vec je taky ze aj ked ti tu napiseme cviky a ty si ich vygooglujes tak moc ti to nepomoze. Mal by si to vidiet ako sa to robi a sam si to odskusat v posilovni. Samozrejme nebude na skodu si o tom precitat ale ja by som ti odporucil ist do posilvne s niekym co uz trochu cvici nech ti vysvetli. A k tej strave, no je to asi polovica cvicenia, musis prijmat 2 az 3g na 1 kg telesnej vahy t.j ako vazis 60Kg tak prijmes 120g bielkovin. No ale o strave tu toho bolo rozoberane uz habadej a tak isto aj o cvikoch, trosku si prelet celu temu a nieco sa na teba nalepi.
puls
Light Star
Light Star

Re: Začiatky v posilovňi

Príspevok od používateľa puls »

blast3r napísal:Cafte, chcel by som aj ja začať posilovať, ale som úplný začiatočník, posilku som ani nevidel ;) (ale nemyslite si,že som nejaká lemra, čo nič nerobí :D) No,problém je to, že som aktívny cycklista, mám toho moc najazdené, a je to aj na mojich nohách vidieť. Škoda, že len na nohách :(
Navyše čím viac jazdím, tak niekedy mám čudné bolesti chrpta, bol som u môjho známeho(ortopéd), a ten mi povedal, že mal by som začať posilovať chrbát, že ho mám dosť slabý...

Tak som sa rozhodol, že začnem chodiť do posilky (najmä teraz cez leto, keď mám kopu času). Chcel by som vás niekoho poprosiť, či by ste mi nemohli poradiť nejaké cviky na objem - hruď a ruky, a potom nejaké na svaly na chrbte a samozrejme nechcem zanedbávať ani svaly na nohách.Poprípade či by ste mi nemohli napísať týždenný plán cvikov.Díky moc. Stačia mi len názvy, ja si ich už vygooglim.

BTW: Mal by som sa aj nejako zvláštne stravovať? Mám sem napísať môj jedálniček? Mám ešte len 16, tak nechcem brať nijakú chémiu...
ja ti odporucam pozri si tuto strranku tam najdes toho o cviceni velmi vela a aj plany pre teenegerov
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

kolko sa asi travia srvatkove bielkoviny? (izolat alebo koncentrat)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

4JOKE napísal:kolko sa asi travia srvatkove bielkoviny? (izolat alebo koncentrat)
koncentrat by mal byt do hodiny v krvi. Izolat rychlejsie
Napísať odpoveď