Chello->pomale torrenty pls help

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Chello->pomale torrenty pls help

Príspevok od používateľa MuFF!n0 »

no mam taky problem ze od kedy "zrychlovali" chello tak mi idu torrenty nehorazne pomaly.mam chello light 4096/384 a pred zrychlenim 2056/256 no a predtym my isli torrenty v pohode okolo tych 240kb/s ale odkedy to "zrychlili" tak mi to ide stale tak medzi 10-50kb/s.Testoval som to aj tak ze som dal stahovat napr 5 torretov o ktorych som nasiel ze maju najviac seederov ale stale to ide rovnako pomaly.niekde na inom fore som nasiel ze treba si zmenit mac adresu a ze to potom pojde normalne ale skusal som to a nepomohlo mi to.Mate niekto tiez tento problem???neviete mi s tym niekto poradit???dik
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ja som mal raz taky problem, kaslal som na to a po preinstalacii win na iny mi to ide
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

no winom to podla mna urcite neni,blbnut mi to zacalo az teraz po tom zvysovani rychlosti.skusal som stahovat okrem bitcomet aj cez azureus a utorrent ale vo vsetkych to ide rovnako nahovno.vyzera to ako keby mi to nieco blokovalo alebo tak...ale ziadny firewall nemam takze tym to nebude
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

mas komp napojeny priamo do modemu alebo mas doma este nejake networking krabicky?
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

priamo do modemu...zahada ale je ze to zacalo vtedy ked som si restartoval modem aby sa mi zdvihla rychlost...skusal som uz vsetko co ma napadlo a co som nasiel na icnych forach skusal som ine bittorrentove aplikacie,skusal som menit mac adresu sietovky,skusal som si cez taky patch zdvihnut pocet tych polootvorenych tcp/ip ,skusal som povolovat v nodke v imone bitcomet,skusal som odinstalovat antivirusi proste nic nezabera.je na mna napojenych vela seederov ale proste skoro nic mi neposielaju,neviem preco uz som z toho na nervy pls poradte mi niekto...
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

hm, kontaktovat chello bude asi zbytocne, po tom co hovoris by som este skusil najst nove ovladace na sietovku... inak mi tiez nic nenapada
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

no chello som uz kontaktoval a pytal som sa ich ci nahodou pri tom zrychlovani nezaviedli fup alebo nejake obmedzenie na p2p ale povedali mi ze nie,a sietovkou to nebude lebo mne http a ftp ide normalne proste iba vyslovene torrenty nejdu
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

skus zapnut sifrovanie prenosu v uTorrente, niekedy to pomaha :wink:
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

no mne zase nejde stahovat vacsie mnozstvo dat... zacne stahovat cca. 1OOm normal rychlostou ako ma ( uz tou zvysenou ) a potom postupne klesa az klesne uplne,a stahovanie sa zastavi.... to ,,potesi´´ hlavne pri stahovani z Rapidu :( tiez som pisal do chella ze ci neni problem v modeme... ale odpisali ze problem je niekde u mna... co vy na to? :?
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

z chella nikdy nic nepriznaju,su to sraci...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Srac si ty ... bez urazky.
Ak je pomaly zdroj, pripadne tahas nieco co taha vela ludi nemozes cakat full speed. Skus torrentleech. Klient Azureus. :roll:
Chello ziadne obmedzenia na p2p ani fup nema a podobne ako T-Com nic obmedzujuce ani neplanuje. :wink:
Takto ma dneska prekvailo moje chello light pri pouziti Flashgetu :oops:
Prílohy
chello light.jpg
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

nejde stahovat ani cez ziadneho klienta na stahovanie... :? napr. cez Flashget tiez nejde... ale napr. DC++ aj ARES mi idu v pohodke... tak neviem no :(
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

jjj tak dik ti teda :? ... no bola to nejaka haluz,skusal som mrte roznych navodov a ani neviem ktory z nich zabral ale zda sa ze uz to asi ide normalne,dnes som stahoval z mininovi okolo 250kb/s a dokonca som skusal dnes private tracker a hen Obrázok

ale mam tam problem ze mi to tam nejak nechce uploadovat takze asi rychlo chytim ban za zle ratio :(
Napísať odpoveď