Chello->pomale torrenty pls help
Chello->pomale torrenty pls help
no mam taky problem ze od kedy "zrychlovali" chello tak mi idu torrenty nehorazne pomaly.mam chello light 4096/384 a pred zrychlenim 2056/256 no a predtym my isli torrenty v pohode okolo tych 240kb/s ale odkedy to "zrychlili" tak mi to ide stale tak medzi 10-50kb/s.Testoval som to aj tak ze som dal stahovat napr 5 torretov o ktorych som nasiel ze maju najviac seederov ale stale to ide rovnako pomaly.niekde na inom fore som nasiel ze treba si zmenit mac adresu a ze to potom pojde normalne ale skusal som to a nepomohlo mi to.Mate niekto tiez tento problem???neviete mi s tym niekto poradit???dik
priamo do modemu...zahada ale je ze to zacalo vtedy ked som si restartoval modem aby sa mi zdvihla rychlost...skusal som uz vsetko co ma napadlo a co som nasiel na icnych forach skusal som ine bittorrentove aplikacie,skusal som menit mac adresu sietovky,skusal som si cez taky patch zdvihnut pocet tych polootvorenych tcp/ip ,skusal som povolovat v nodke v imone bitcomet,skusal som odinstalovat antivirusi proste nic nezabera.je na mna napojenych vela seederov ale proste skoro nic mi neposielaju,neviem preco uz som z toho na nervy pls poradte mi niekto...
no mne zase nejde stahovat vacsie mnozstvo dat... zacne stahovat cca. 1OOm normal rychlostou ako ma ( uz tou zvysenou ) a potom postupne klesa az klesne uplne,a stahovanie sa zastavi.... to ,,potesi´´ hlavne pri stahovani z Rapidu
tiez som pisal do chella ze ci neni problem v modeme... ale odpisali ze problem je niekde u mna... co vy na to? 
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Srac si ty ... bez urazky.
Ak je pomaly zdroj, pripadne tahas nieco co taha vela ludi nemozes cakat full speed. Skus torrentleech. Klient Azureus.
Chello ziadne obmedzenia na p2p ani fup nema a podobne ako T-Com nic obmedzujuce ani neplanuje.
Takto ma dneska prekvailo moje chello light pri pouziti Flashgetu
Ak je pomaly zdroj, pripadne tahas nieco co taha vela ludi nemozes cakat full speed. Skus torrentleech. Klient Azureus.
Chello ziadne obmedzenia na p2p ani fup nema a podobne ako T-Com nic obmedzujuce ani neplanuje.
Takto ma dneska prekvailo moje chello light pri pouziti Flashgetu
jjj tak dik ti teda
... no bola to nejaka haluz,skusal som mrte roznych navodov a ani neviem ktory z nich zabral ale zda sa ze uz to asi ide normalne,dnes som stahoval z mininovi okolo 250kb/s a dokonca som skusal dnes private tracker a hen 
ale mam tam problem ze mi to tam nejak nechce uploadovat takze asi rychlo chytim ban za zle ratio

ale mam tam problem ze mi to tam nejak nechce uploadovat takze asi rychlo chytim ban za zle ratio