TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cize je nas teraz asi 5, urcite sa este niekto prida. Hravat by sa mohlo zacat niekedy pocas jula, zalezi ako bude mat t0m4s3 sluzbu v robote, aby mohol spravit server. Hravalo by sa asi kazde dva dni, jeden den zavod, dalsi den moznost natrenovat si trat a druhy den opat zavod. Pripadne den co den zavod, zalezi o dohode.
len dufam, ze sa bude hrat s trochu silnejsimi autami, ci to bude opat ta najslabsia ?hojko napísal:Cize je nas teraz asi 5, urcite sa este niekto prida. Hravat by sa mohlo zacat niekedy pocas jula, zalezi ako bude mat t0m4s3 sluzbu v robote, aby mohol spravit server. Hravalo by sa asi kazde dva dni, jeden den zavod, dalsi den moznost natrenovat si trat a druhy den opat zavod. Pripadne den co den zavod, zalezi o dohode.
-
makaveli
King
to by som aj ja zahral, len musim pockat kym sa mi vrati notebook z reklamacie, ale to moze byt kazdu chvilu.. ale este som to nehral.. je to zlozite? hrate na volante, alebo klavesnici, resp. da sa to ovladat aj mysou..? potom ked mi vyreklamuju ten book, tak do konca juna by sme mohli spravit aj nejake treningove jazdy, mohol by som zahostovat server..
-
Šu-Do
Redeemer
Opelhojko napísal:Ja by som bol za triedu na ktorej sme aj zacinali, tusim tam bolo Audi, Mercedes a este jedno auto.
ja pojdem tiez... najlepsie a jedine DTM
EDIT:
makaveli to nie je zlozite na ovladanie klavesnicou.. mysou by si si to asi skomplikoval... volant je dobry... ale lepsia zrejme klavesnica (pokial nie je Pro SIM)
-
hojko
Site Admin
Neviem co sa jazdilo, no pojde sa taky, kde treba pridavat aj brzdit, kde je automaticka prevodovka a zapnute vybiehanie a kolizie. Myslim, ze tak sa jazdilo aj naposledy, ci nie??? Kazdopadne je to vsetko vec dohody a dohodneme sa potom, nemam este ani hru nainstalovanu a tak si na to nepamatam. Tusim sme pridavali este aj nejake nove trate ked sme hrali.
Proti ostatnym veciam nemam ziadne vyhrady, ale fyziku by sa patrilo mat cim lepsiu, nech to ma uroven a nezaspime za volantom 
//Su-Do: sim sa da prezit, som za
PS: na klavesnici sa to urcite da naucit, ja som kedysi hraval GTR 2 s "plnou" fyzikou na klavesnici a islo to
Len dnesni hraci su uz lenivi ucit sa hrat 
//Su-Do: sim sa da prezit, som za
PS: na klavesnici sa to urcite da naucit, ja som kedysi hraval GTR 2 s "plnou" fyzikou na klavesnici a islo to
No ja budem hrat urcite az v juli, teraz by som este rad spravil nejake tie skusky, co by s touto hrou nebolo mozneSongoko napísal:ja som total nováčik a stiahol som si Tocu asi pred dvoma dnami ale rád by som si zahral pokial som na intráku, tak prosím Vás kedy sa hrá a čo mám presne spraviť, aby som si mohol s vami zahrať a vás všetkých vytrepať![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavne hojka
![]()
díky za odpoved