TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

Joker
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Joker »

Jo cez Hamashi :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Songoko napísal:mne dneska skončilo skúškove, konečne :D :D :D už len dojsť domov a riadne to osláviť :D:D:D ale tak tú tocu by som dal len neviem ako?? či sa ide cez hamachi or ????
Tebe sa zije...mne konci az 29.6. :(
Ale tak myslim, ze sa patri aspon otestovat hru aj skor... :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg.. ale nie ze budu hrat zase hraci ktory to newedia alebo naschval budu vyburavat ostatnych a blokovat :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:omg.. ale nie ze budu hrat zase hraci ktory to newedia alebo naschval budu vyburavat ostatnych a blokovat :?
myslim, ze nie je problem vyfiltrovat ich po niekolkych ocividne umyselnych nehodach a podobne...
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

Šu-Do napísal:omg.. ale nie ze budu hrat zase hraci ktory to newedia alebo naschval budu vyburavat ostatnych a blokovat :?
ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám tak :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Songoko napísal:ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám tak :wink:
hehehe... nie... na niektorych minulorocnych jazdcov... ktory sa zatial nehlasia.. newiem o tom ze by si minuly rok hral :wink:
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

oka pretože to tak vyznelo, tak som rád že sme si to vijasnili, ale teda kedy sa hráva, a mám sa dakde zaregistrovať????
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Songoko napísal:oka pretože to tak vyznelo, tak som rád že sme si to vijasnili, ale teda kedy sa hráva, a mám sa dakde zaregistrovať????
ako bolo pisane hra sa cez HAMACHI.. siet bude dodana ked bude treba... ale skor ako v Juli sa nehra
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mam taku mozno blbu otazocku: V TRD2 sa rezim simulacie nastavoval stylom ze Arcade, Simulation, Pro Simulation... v TRD3 som nasiel iba polozku Pro Sim a tam iba 3 polozky, ked to vsetko zapnem, tak sa hra sprava "najrealnejsie"? Mozno som si zvykol pri GTR, ale stale sa mi ten rezim nejak nezda...vyvolavalo to vo mne spomineky na NFS U2 :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

GothaR napísal:Mam taku mozno blbu otazocku: V TRD2 sa rezim simulacie nastavoval stylom ze Arcade, Simulation, Pro Simulation... v TRD3 som nasiel iba polozku Pro Sim a tam iba 3 polozky, ked to vsetko zapnem, tak sa hra sprava "najrealnejsie"? Mozno som si zvykol pri GTR, ale stale sa mi ten rezim nejak nezda...vyvolavalo to vo mne spomineky na NFS U2 :)
no najrealnejsie ako najrealnejsie :) ta hra je arkada, nemusis to ani nastavovat, ono sa to moc nezmeni. Je to take trosicku realnejsie NFS :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Drago napísal:no najrealnejsie ako najrealnejsie :) ta hra je arkada, nemusis to ani nastavovat, ono sa to moc nezmeni. Je to take trosicku realnejsie NFS :)
Je to arkada, ale mal som pocit, ze v TRD2 sa tymito nastaveniami dost menila fyzika k lepsiemu...co uz, GTR alebo LFS z toho nebude :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Songoko napísal:ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám tak :wink:
kludni hormon ... tu nejde o to ci to vies alebo nie ale o to aby si nekazil hru ostatnym .... lebo ked tam nabehnes a hned v prvej zakrute to plnym plynom napalis do dalsich troch hracov tak by som potom uz sem na hojka ani nechodil :lol: ...
je jedno ci jazdis pomaly alebo super rychlo ... musis dbat na ostatnych ... uhynat sa ked ta dakto predbieha o kolo, nepchat sa nasilu tam kde vidis ze sa nezmestis a pod ...
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

gwixt napísal:kludni hormon ... tu nejde o to ci to vies alebo nie ale o to aby si nekazil hru ostatnym .... lebo ked tam nabehnes a hned v prvej zakrute to plnym plynom napalis do dalsich troch hracov tak by som potom uz sem na hojka ani nechodil :lol: ...
je jedno ci jazdis pomaly alebo super rychlo ... musis dbat na ostatnych ... uhynat sa ked ta dakto predbieha o kolo, nepchat sa nasilu tam kde vidis ze sa nezmestis a pod ...
:D :D :D :D :D :D a ja neviem čo sisi myslel že som myslel tím že si chcem zahrať to že budem vrážať do ostatních to si možem zahrať s kompom, jasné že mi nejde o to aby som ničil hru iným, ako som už povedal v takom prípade by som s tím hned skončil
Gothar
Moderátor
Moderátor

Este mam otazocku...ako je to s odomknutymi autami a tratami pri online hrani? Musim prejst co najviac z kariery, alebo je odomknute vsetko?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Este mam otazocku...ako je to s odomknutymi autami a tratami pri online hrani? Musim prejst co najviac z kariery, alebo je odomknute vsetko?
nebudes to mat odomknute ked si si to nevyhral... BTW to je network a nie online :P

// heker.. jojo.. to je druha moznost :D
Prílohy
RD3 2007-06-12 19-19-09-79.jpg
TRAINER TOCA 3.zip
TRAINER :D
(112.45 KiB) 50 stiahnutí
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jednoduchsie je stiahnut trainer, ten aktivovat pri spusteni a pre online su odomknute vsetky auta, vsetky trate... a aj kosacky :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takto sa hra ToCa :P
Hockenheim Short
jazdil som 10 kol a natocene na 1st time... nie je to naj cas ale skuste ho niekto aj tak prekonat :P
zrejme sem budem pridavat dalsie videa :P -->> ak mozem :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:takto sa hra ToCa :P
Hockenheim Short
jazdil som 10 kol a natocene na 1st time... nie je to naj cas ale skuste ho niekto aj tak prekonat :P
zrejme sem budem pridavat dalsie videa :P -->> ak mozem :)
hm, pripadalo mi to ako need for speed :) Ale inac pekna jazda, zajtra budem mat po skuske, tak skusim nieco zajazdit :)
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

šudo tak ty si blázon :D:D:D:D pekne si to zajazdil, to treba uznať
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Tak chlapi mozete ratat so mnou. Sice som hraval iba GTR2, ale aspom bude zmena. Tocu uz stahujem a natrenujem :) .
Napísať odpoveď