Najťažšia hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Rus
Novice
Novice

Najťažšia hra

Príspevok od používateľa Rus »

Ktora je podla Vas najzlozitejsia hra co sa tyka vitazstva, ktoru hru je velmi tazke prejst? Ale musi to byt neaka hra s tych malych, nieco take ake su na w.onlinehry.sk Popripade neake karty alebo sach :roll:
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

to je na hardware omg
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

precitaj si prvu vetu v tejto teme a v teme na ktoru si dal link a zisti rozdiel

k teme : ked som bol mensi tak to bol Metal Gear Solid na PSX, a hra na pc - to si spominam na Hitmana - codename 47 aj sillent assassin :wink:
k tym mensim (online hry) ti povedat neviem lebo take nehrajem
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podla mna jedna z najnarocnejsich hier je urcite Commandos I. Ale jasne ze bez cheatov. Bez nich som sa dostal max. do 15 levelu, ak si dobre spominam. Zabralo mi to dost casu, lebo kazdy krom som musel starostlivo premysliet a to nehovorim o tom kolko krat som jednotlive levely opakoval. :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

pre mňa (z tých čo som hral) asi Hitman, Far Cry, spomínaný Commandos a to je asi všetko
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

jj Comandos bol dost brutal alebo aj mafia -zavod fair play (tam som musel použit ten trik s obnovovanym) a tiež aj Deus Ex na obtiažnost Realistic :shock:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

plz keby to mala byt aj tema ktora sa nebude tykat vsetkych, uz len kvoli tomu ze v zozname tem sa prehliadnut neda, by som poprosil davajte si pozor na pravopis aspon v tom nazve. Pravdupovediac tahku hru nepoznam, tazku uz ano ale tema pojednava o tych mensich nenarocnych flashhrach ako som dobre pochopil. Tie nehravam tak sorry ze som sa vyjadril a zaroven nevyjadril :)
Smokee
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Smokee »

Aj ja si myslím, že Commandos. Si myslím, že to autori urobili až moc ťažko. V blízkej budúcnosti to vyzerá tak, že bude moc náročná HL2: Episode 2.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Operation Flashpoint : Cold war crisis .. taka stara gamesa
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

som toho nazoru ze FPS hry nikdy nebudu patrit k najtazsim hram, nakolko tam je logicke uvazovanie vacsinou az na poslednom mieste. Skutocne narocne hry by sa mali zakladat na skusanie hracoveho dovtipu najroznejsimi cestami. Kludne to moze byt nejaka budovatelska strategia silne zamerana na ekonomiku, alebo kludne logicka hra kde staci panakom prejst cez nastrazene prekazky ktore je mozne zdolat len seriou urcitych vopred nejednoznacnych ukonov... Tym samozrejme nemam namysli Super Mario Bross :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Stalker, Commandos : Destination Berlin, Commandos 2 : Men of Courage, Medal of Honor : Pacific Assault, ...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

*****HERO***** napísal:Operation Flashpoint : Cold war crisis .. taka stara gamesa
No, až taká stará nie je :wink: ; s upraveným ukladaním pozície sa to dá, dokonca prídeš na mnohé rôzne lelgantné riešenia, ako "chytiť býka za rohy".

Je to moja srdcovka :) .

K téme: v mnohých hrách sa objavili ťažšie pasáže, no nijaká mi celkovo neprišla ako najťažšia.

Add: možno Grand Theft Auto (jednotka), kde prestrelky boli trochu o prdel, policajný zbor, ktorému neušiel ani ten najmenší priestupok, ...
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

manic miner..
a to nesrandujem :o
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Elastomania --->> niektore mapy su fakt huste...
jasne ze Commandos
a aj tie takticke stealth hry -->> Splinter Cell, Ghost Recon
jauznevimco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jauznevimco »

fruxo napísal:Stalker, Commandos : Destination Berlin, Commandos 2 : Men of Courage, Medal of Honor : Pacific Assault, ...
Šu-Do napísal:jasne ze Commandos
a aj tie takticke stealth hry -->> Splinter Cell, Ghost Recon
Toto su pre vas tazke hry? LOL. Podla mna vobec nie. Ja za tazo prejditelne a narocne na rozmyslanie pokladam hry typu Fish Fillets 1.
malicer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa malicer »

najtazsi bola si hitman 47, a ze preteky v mafii boli tazke? som ich presiel s manualnou prevodovkou :P
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

jauznevimco napísal:Toto su pre vas tazke hry? LOL. Podla mna vobec nie. Ja za tazo prejditelne a narocne na rozmyslanie pokladam hry typu Fish Fillets 1.
Samozrejme, ze mas pravdu... Hral som vela hier, ale z nich je jednoznacnie najtazsia hra FF. Je to brutal...
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

No podla mna hitman je easy ale ked uz sa s tym chcete hrat ako ja a kazdu misiu prejst na silent asassin tak to uz je to preve orechove moj bracho to hral ze brokovka kalach bolo po problemoch :D ale jednoznacne commandost:BEL v narocnosti vedie zato strikeforce :lol: no co dodat :roll: ...
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

JV napísal:jj Comandos bol dost brutal alebo aj mafia -zavod fair play (tam som musel použit ten trik s obnovovanym) a tiež aj Deus Ex na obtiažnost Realistic :shock:
presne tak commandos bolo tazke aj to fair play v mafii ale presiel som to bez triku lebo ten mi nefungoval
Napísať odpoveď