Najťažšia hra
Najťažšia hra
Ktora je podla Vas najzlozitejsia hra co sa tyka vitazstva, ktoru hru je velmi tazke prejst? Ale musi to byt neaka hra s tych malych, nieco take ake su na w.onlinehry.sk Popripade neake karty alebo sach 
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
take tu uz je: http://www.hojko.com/najnarocnejsia-hra ... 46230.html
precitaj si prvu vetu v tejto teme a v teme na ktoru si dal link a zisti rozdielEru napísal:take tu uz je: http://www.hojko.com/najnarocnejsia-hra ... 46230.html
k teme : ked som bol mensi tak to bol Metal Gear Solid na PSX, a hra na pc - to si spominam na Hitmana - codename 47 aj sillent assassin
k tym mensim (online hry) ti povedat neviem lebo take nehrajem
plz keby to mala byt aj tema ktora sa nebude tykat vsetkych, uz len kvoli tomu ze v zozname tem sa prehliadnut neda, by som poprosil davajte si pozor na pravopis aspon v tom nazve. Pravdupovediac tahku hru nepoznam, tazku uz ano ale tema pojednava o tych mensich nenarocnych flashhrach ako som dobre pochopil. Tie nehravam tak sorry ze som sa vyjadril a zaroven nevyjadril 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
som toho nazoru ze FPS hry nikdy nebudu patrit k najtazsim hram, nakolko tam je logicke uvazovanie vacsinou az na poslednom mieste. Skutocne narocne hry by sa mali zakladat na skusanie hracoveho dovtipu najroznejsimi cestami. Kludne to moze byt nejaka budovatelska strategia silne zamerana na ekonomiku, alebo kludne logicka hra kde staci panakom prejst cez nastrazene prekazky ktore je mozne zdolat len seriou urcitych vopred nejednoznacnych ukonov... Tym samozrejme nemam namysli Super Mario Bross 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, až taká stará nie je*****HERO***** napísal:Operation Flashpoint : Cold war crisis .. taka stara gamesa
Je to moja srdcovka
K téme: v mnohých hrách sa objavili ťažšie pasáže, no nijaká mi celkovo neprišla ako najťažšia.
Add: možno Grand Theft Auto (jednotka), kde prestrelky boli trochu o prdel, policajný zbor, ktorému neušiel ani ten najmenší priestupok, ...
-
jauznevimco
Light Expert
fruxo napísal:Stalker, Commandos : Destination Berlin, Commandos 2 : Men of Courage, Medal of Honor : Pacific Assault, ...
Toto su pre vas tazke hry? LOL. Podla mna vobec nie. Ja za tazo prejditelne a narocne na rozmyslanie pokladam hry typu Fish Fillets 1.Šu-Do napísal:jasne ze Commandos
a aj tie takticke stealth hry -->> Splinter Cell, Ghost Recon
Samozrejme, ze mas pravdu... Hral som vela hier, ale z nich je jednoznacnie najtazsia hra FF. Je to brutal...jauznevimco napísal:Toto su pre vas tazke hry? LOL. Podla mna vobec nie. Ja za tazo prejditelne a narocne na rozmyslanie pokladam hry typu Fish Fillets 1.
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa: