Zavislost na stahovani

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zavislost na stahovani

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ZAP napísal:samozrejme ze nie predkozky, ale udajov z netu.. je mozne aby bol clovek na tom zavisly? mam DSL take ze neobedzena vikendovka.. no aked pride sobota, tak taham jak keby to boli posledne dni mojho zivota, a to sa opakuje cez dobreho polroka.. mate niekto podobne pocity? je to zavislost?
lol len stebou mozme suhlasit !! ale to som robil prvy rok teraz uz mam dost na haku ...( leto, po skole... takze mam ine zaujmi )

Jedine co ma bavi tahat su filmy a uskladnovat si ich...
Tiez sa mi stalo to co mekovi ( na Csfd mal film vysoke hodnotenie tak som si ho stiahol zapnem ho a po 5 min som ho vymazal ). .... :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sosam stale ale stava sa niekedy ze nie je miesto v kompe uz na to tak aj mazem vela co pososam a je mi kus luto :cry: v poslednom case sosam iba fakt vychytavky (zaujmave dokumenty,spickova hudba) nie ako niekedy ked som sosal rad radom vsetky nove filmy ktore som casto krat ani nemal potrebu vidiet a hry ktore som raz zahral
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mozno kuriozita, ale najviac som asi pososal, ked som nemal net :D vsetko u kazdeho :) chcel som mat najnovsi winamp, ovladace atd.
Napísať odpoveď