drze deti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pancuska26
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

drze deti

Príspevok od používateľa pancuska26 »

dnes ma riadne naštvala jedna situácia...sedíme s kamarátkami v buse zrazu neakí malé stvorenia začnú hrešiť po mne a po mojich kamarátkach,že nám dajú päsťou do tváre ak nevypadneme,že sme zasrané, nato hned padla moja otázka,že a vy máte koľko rokov no..že 11 :D ..jasné bolo mi to vtipné no ked už ich nevychovanosť dosiahla hranice ked ma jeden udrel do hlavy už som bola v koncoch...nevedala som čo mám robiť ísť k nemu jednu mu fľasnuť cez ústa,alebo zachovať pokoj ved majú len 11 a 16...

teraz moje otázky:Cím to je,že tie deti sú už až tak nevychované--neverím,že sú také z filmov....a stalo sa už aj vám niečo také?...ak áno ako ste sa zachovali v danej situácií...no nehorázne ma vytočili...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

To nieje filmami, to je spolocnostou a vychovou v rodine. Je to velmi rozsiahly problem, na dlhu diskusiu. A jeho zavaznost si clovek neuvedomi, kym sa s nim nestretne tak ako Ty. S podobnymi vystupmi (i ked nie priamo fyzickym napadanim) sa stretavam takmer denne v prostriedkoch MHD. Zvacsa vtedy, ked sopliaci vyskakuju na starsie zeny a podobne. Par krat pomohlo, ked som ich zahriakol aby si zavreli pi*u, ale to asi pomohlo len vdaka tomu ze mam skoro dva metre a vyse sto kil. Navyse to riesilo len aktualnu situaciu, nic viac. Ja na Tvojom mieste? Tazko povedat, zrejme by dostali po dobrej facke... problem ale je, ze do mna by si zrejme smradi nedovolili to co do Teba. Decka si dost dobre vyberaju svoje "obete", pustia sa do akcie len vtedy, ked vedia ze im nic nehrozi.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kludne si sa mala postavit a mu vypalit facku, ze by celou cestou domov rozmyslal nad sebou. Zasrani zasrani. A nie je to filmami, ani hrami. Je to len tym, co maju doma, co vidia doma a spolocnostou, v kt. sa sami pohybuju.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Chuda, no ono si mala poriadne je**ut tomu starsiemu a hned aj tomu malemu. Tu nie je co riesit, tie decka nema kto vychovat, keby som ja taketo nieco spravil, ked som bol v ich rokoch, tak otec, mama, babka, dedko by ma kazdy jeden z koze zodral. A to iste by potrebovali aj tie decka. Tam slova nepomozu.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

to uz ani nieje nevychovanost ale skor BLBOST tych deti ... :?

... pouvazoval by som o paralyzeri :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Kód: Vybrať všetko

http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekce=1000&id_blok=3000&id_polozka=27000&unid=402e945065f6c
hadam to nie je reklama... taki krpci? Skaredo sa na nich pozriet, prefackat (deti nebijem) a zavolat vodica. Ak si nekonfliktna, vystupit.

p.s. pripadne im dat zvazkom klucov po lebeni :twisted:
pancuska26
Expert
Expert

tak jasné viete moja spolužiačka na nich začala kričať na celý autobus boli aj šofér to počul.... aj starší ľudia tam boli aj ,,dospeláci" nikto nič nepovedal..no pochopíte to??..ja keby som tak hrešila v ich rokoch tak ma oco z kože zoderie..uff...no proste katastrofa
k6
VIP
VIP

pancuska26 napísal:aj starší ľudia tam boli aj ,,dospeláci" nikto nič nepovedal..
A v tom to je. Vcelku sa obavam, co z tych deti bude, ked dorastu. A este viac sa hrozim toho, aka bude dalsia "generacia" deti. Lebo ak to pojde tymto tempom, hranica trestnej zodpovednosti sa asi casom posunie na 8 rokov, alebo co.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

deti skusaju kde su hranice spravania, ked im nikto neukaze ze sa to nesmie tak skusaju ist dalej a dalej za hranice, si mu mala kludne dat tu facku aspon by si nabuduce lepsie rozmyslel na koho bude drzy :)
pato83
Addict
Addict

To tu nevsimavost ostatnych ludi zabudni, sama si musis pomoct, je to smutne, no je to tak. Moj brat cakal na terapiu s kolenom pred budovou, pocuval mp3, asi 5 m odtial stal chlap v strednych rokoch a ked prisli za mojim bratom dvaja tak 15 rocny cigani, zobrali mu tu mp3, tak taktiez ani slovo nepovedal. Nebol to daky vychrtlik, priemerny dospely clovek. Takze, uz ti radili ko spray, paralyzatori dake / by som chcel vidiet tych chlapcov s ko-čkom v ociach, by bobky srali/ a verit si:).
k6
VIP
VIP

pato83 napísal:chcel vidiet tych chlapcov s ko-čkom v ociach
A ja teba s KO-čkom, ako ho striekas v autobuse. :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pato83 napísal:To tu nevsimavost ostatnych ludi zabudni, sama si musis pomoct, je to smutne, no je to tak.
hmm ako kedy Paťák , mám skôr pozitívne skúsenosti s pomocou ľudí ...

// k6 vidíš ako sa zatváril môj avavar keď sa pozrel hore ? :D
pancuska26
Expert
Expert

jasné facku...nemám rada konflikty...a bud sa tam znemožním,že bijem o 5 rokov mladšie decko..alebo ignorujem...naozaj nevedela som čo skôr či mu dávať prednášky o tom aký je úbohý..alebo mu vlepiť..alebo kričať na autobusára...naozaj neviem...alebo dosť vám poviem dosť čudný pocit ked vám dieťa povie že vám rozrazí hlavu o okno... :? ...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Iste, tuto nie je nic o vychove decka, je to o spolocnosti, ked ma doticny kamaratov ktory fajcia, nadavaju, biju sa a neviem co vsetko este take 10-11 years kids robia tak je jasne ze im to znacne narusi psychiku alebo to proste po svojich kamaratoch zacnu opakovat. A co sa tika tvojho pribehu pancuska: tak to je jasne, u takychto mamrdov si treba vydobit respekt, ukazat im kto je pan a kto je pes, nehovorim ze vsetko sa musi riesit bitkou ale taku slabsi facku im pre buducnost ustedrit mozes :wink: :)
pato83
Addict
Addict

k6 napísal:A ja teba s KO-čkom, ako ho striekas v autobuse. :roll:
No mozno trocha nedomyslene, pardon. No ale nepomohli ani ostatní, takze su spolupachatelia :D
schw33k napísal:hmm ako kedy Paťák , mám skôr pozitívne skúsenosti s pomocou ľudí ...

// k6 vidíš ako sa zatváril môj avavar keď sa pozrel hore ? :D
Tak potom som mal mozno smolu na ludi, aleboty sa obklopujes tymi spravnymi :? Neviem, ja mam takuto skusenost.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

v zivote by som toto nespravil uz len z ucti k dievcatam/zenam, v zivote by/este som neudrel dievca... to je pod moju uroven ... preco len tie deti nevyskakovali na chlapcov ? .... a je to sposobene aj okolim okolo nich... ale co okolie... keby mali trosku rozumu toto by nespravili :evil:
pancuska26
Expert
Expert

hm som rada,že nie sú všetci takí :) uff až si ma normálne potešil :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pancuska26: ked budes mat trocha casu, tak si pozri moje prispevky v inych temach: v polovici z nich nadavam takym, ako si opisala, takze to je moj nazor :D niekedy mam pocit, ze vludne slovo je na hovno, treba vziat remen a uvidia "zac je toho loket" :twisted: ale nerad sa bijem, proste ked to nespravili rodicia vcas, uz sa s tym neda nic robit...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ades napísal:pancuska26: ked budes mat trocha casu, tak si pozri moje prispevky v inych temach: v polovici z nich nadavam takym, ako si opisala, takze to je moj nazor :D niekedy mam pocit, ze vludne slovo je na hovno, treba vziat remen a uvidia "zac je toho loket" :twisted: ale nerad sa bijem, proste ked to nespravili rodicia vcas, uz sa s tym neda nic robit...
...neboj, raz "padne kosa na kamen... :?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja byt na tvojom mieste tak by som ich tak strieskal ze by nevedeli ako sa volaju , to neni normalne ked male decka toto robia. nooo ja som prchka povaha cize krute by to bolo
Napísať odpoveď