jonym napísal:no tak povedz tu odpovedet aj mna by to zajimaloo ako to tam hodit.. skusam to cez covertxtodvd ale nerozumiem tomu ..pls
ale no..
ak mas titule (srt, sub) v zlozke s Xvidom ktory si ides nahodit na konvertovanie tak autoamticky ti skocia aj titule... ak nie tak (vid. screen)
rozkliknes si ten film.. a potom je tam subtitle.. rozkliknes.. oznacis das pr. tlacitko a das pridat titulky
Šu-Do napísal:ale no..
ak mas titule (srt, sub) v zlozke s Xvidom ktory si ides nahodit na konvertovanie tak autoamticky ti skocia aj titule... ak nie tak (vid. screen)
rozkliknes si ten film.. a potom je tam subtitle.. rozkliknes.. oznacis das pr. tlacitko a das pridat titulky
no to som spravill.. len ze neviem v tom softe nastavit to aby mi nevymazaloo menu co mam na dvdcku....
Šu-Do napísal:newiem co myslis.. ake menu ??
to kde si kliknes na film aby ti ho prehralo ?
jo myslim normalne menu co ma kazde dvd origo menu.. kde mas play scenes bonus a language.. tak to mi v tom programe automaticky vyhodi a ide mi len cisty film......
toto myslis ?
ty tam xces mat menu ze ci zapnut titule atd ??
to tam nebude.. jedine mozne menu je taketo...
titule mozes zapnut a vypnut cez ovladac k DVDcku
Šu-Do napísal:toto myslis ?
ty tam xces mat menu ze ci zapnut titule atd ??
to tam nebude.. jedine mozne menu je taketo...
titule mozes zapnut a vypnut cez ovladac k DVDcku
nee..... toto je menu ktore ti spravi ten program... ale ja cem menu ktore je na kazdom dvdcku ak neje ripovane.... a to menu mi stamat vyhodi automaticky...