drze deti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pancuska26
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pancuska26 »

ved s tou kosou to bude asi naozaj tak,lebo takéto deti končia jedine basou alebo VPP etc...hm a je to dosť smutné si myslím
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pancuska26 napísal:...nemám rada konflikty...a bud sa tam znemožním,že bijem o 5 rokov mladšie decko..alebo ignorujem...
presne tento problem som mal aj ja. stal som si tak v noci na hlavnej stanici na MHD a tam taky trpaslik uplne sfetovany (nic nemam proti liliputanom) s acetonovou vreckovkou v ruke.. kukal som, ze kedy mi ide bus a frajerka stala vedla mna a kukala tiez a ten typek ju zacal skrabkat (o tom som nevedel ked som kukal na rozpis MHD). myslela si, ze som to ja a tak prve 2-3 sekundy nic nerobila. potom sa otocila a tam vyskereny fetak. hrozne sa zlakla. ja osm sa otocil, ze co sa deje. hned mi to doplo. bol to nehorazny sok. nevedel som, ci mu tam mam jednu hned pri****t... keby mu vrazim, tak by som bol urcite ten najhorsi, kedze by som bil o meter nizsieho... fakt mi to vyrazilo dych... a este ten priblbly usklabok...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

no drzosť dnešných detí presahuje fakt medze..Hlavne ako prišla na slovensko "éra" hip hopu.. 11ročné až 16ročné deti so šiltovkami nabok chodia ako Rambovia a drzí sú jak neviem čo...Ale kebyže po jednej dostanú tak by hneď zistili čo je to realita :) No nie každému sa chce biť...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Sovietovic napísal:no drzosť dnešných detí presahuje fakt medze..Hlavne ako prišla na slovensko "éra" hip hopu.. 11ročné až 16ročné deti so šiltovkami nabok chodia ako Rambovia a drzí sú jak neviem čo...Ale kebyže po jednej dostanú tak by hneď zistili čo je to realita :) No nie každému sa chce biť...
A koľko máš rokov ty ? :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Pebo: ale sovietovic pravdu ma az na to ze sympatizuje so komunistami :D
vstanem a drbnem ze si zuby musi zbierat, kde je problem? ak nemas guraz, urvat rukou, mas kabelku, pripadne skolsku tasku a ak si nexces spinit vlastne veci tak vyber ucebnicu s pevnym obalom :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tzv volna vychova "nechajme deti nech vyrastaju slobodne" .. v sucasnosti ani neviem ci sa este deti potykaju s fyzickymi trestami v ramci vychovy. Ja som si ako dieta uzil dost a som rad ze ma nenechali ako samorast - boh vie co by zo mna bolo - byval som prilis zive dieta :D

Ale comu hovorim ozaj "SILA" je to, ze sa to udialo na verejnom mieste medzi ostatnymi ludmi. Mne sa tato situacia ako dvojmetrovemu stokilakovi tazko bude hodnotit, kedze na mna by zrejme nevyskakovali, no byt na tvojom mieste tiez sa zaseknem v soku ze a teraz co. Je to presne situacia na ktoru normalny clovek nevie ani pohotovo reagovat lebo s nou ani vo sne nerata. Neviem si predstavit ich tam mlatit - bolo by mi to sakra blbe pred tolkymi svedkami. Keby som to uz mal riesit "rambo" stylom, a zrovna sa nikam neponahlal, just by som si vystupil na zastavke spolu s nimi, ale tak, aby som ich mohol podrzat (nech nezdrhnu).. otazne by bolo co s nimi dalej.. ci ich len drzat a vliect akoze na policiu (alebo ja neviem kam) nech sa riadne vystresuju a potom ich zosratych pustit nech nad sebou rozmyslaju kedze to bolo posledny krat.. alebo ci by som kazdemu z nich vrzol.

Kedze som ale nekonfliktny typ, vyuzivajuci viac silu slova ako silu fyzicku, asi by som zvolil variant A) - teda pridrzat si ich a prohovarat do duse.

Mna by este zaujimalo - vacsina z vas sa divi ze okolostojaci nijak nezasiahli - ako by ste zasiahli v tomto pripade vy keby ste tam zrovna v blizkosti pancusky stali? Je to dost problem, kedze je to nestandardna situacia, fyzicky riesit situaciu je riziko - nahodou dojde k vaznejsiemu ublizeniu na zdravi, a v tomto pripade ste ani nekonali ako v sebaobrane ale ako utocnik (na sude s porekadlom "oko za oko" neuspejete).

Ale musim dodat ze po precitani uvodneho prispevku mi je dost nanic. Vo filme 7even bol vyrieknuty jeden skvely vyrok: "Dnes priviest dieta na svet je velka nezodpovednost" kedze mam pocit ze pokazit sa moze aj dieta s dobrym rodinnym zazemim, ak okolie v ktorom sa pohybuje je skazene...
pancuska26
Expert
Expert

KoCi:no presne to bol môj prípad...naozaj mi to zato nestojí aby som ho buchla náhodou niečo zlomila a potom??..hm chlapček sa rozplače pobehne za mamičkou a ja by som bola útočník....ved deti sú také sladké....ň

a presne teraz v šoku,lebo naozaj by ma to vo sne ani nenapadlo,že 11ročné decko sa mi bude ,,vyhrážať"...

uufff to bol deň :?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

jeeežiš hráte sa tu všetci na volajakých psychológov alebo čo dpč. Malé decká majú len drsné reči a malých károv
//edit: jaaj, ešte počuvajú rytmusa :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

reno23 napísal:jeeežiš hráte sa tu všetci na volajakých psychológov alebo čo dpč. Malé decká majú len drsné reči a malých károv
//edit: jaaj, ešte počuvajú rytmusa :lol:
jj dobre si napisal ze pocuvaju rytmusa :D potom sa cudujme ze co s tych sopliakov rastie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

KoCi napísal:tzv volna vychova "nechajme deti nech vyrastaju slobodne" .. v sucasnosti ani neviem ci sa este deti potykaju s fyzickymi trestami v ramci vychovy. Ja som si ako dieta uzil dost a som rad ze ma nenechali ako samorast - boh vie co by zo mna bolo - byval som prilis zive dieta :D
mne ako starsiemu z bratskej dvojice sa usli aj fyzicke tresty, moj brat furt bol ten nevinny, malokedy dostal bitku od otca...
teraz ja som pomerne slusny clovek, ak teda neratam vylomeniny ktore robia normalni 17 rocni ludia a
moj brat najvacsi gangster, ma trojku zo spravania lebo jeho skola nebavi, sak naco by on tam chodil (osmak :!: ).. poprosit peniaze od rodicov nepozna, on rovno zoberie a aby nemusel na viac krat tak rovno vacsi obnos penazi, kupi si za to cigarety (ma 14 rokov), pozve partiu 15-20 ludi (zasranov, viete hiphop zgrupenia, co sedia na plotikoch a fajcia, piju, hulia, nadavaju na vsetko co sa pohne okolo nich atd) na pizzu, to ze zmizli peniaze samozrejme hodi na mna..otec to uz vyriesil...ma ho uplne niekde uz, takze mojho brata caka reedukacny domov, alebo rovno policia (jj moj brat je kkt sprosty, on si ani tak neda povedat takze nie su to prazdne vyhrazky)..a naposledy co zadrel..ze bude v lete brigadovat v autoservise za 150Sk/hod :lol: isto, 14rocny :lol: vyhodit von balkonom a nestarat sa dalej co s tym idiotom bude...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mate aj skusenosti s nevychovanymi/drzymi detmi z vasho okolia?
ja hej... mam jednych susedov, ktori sa doma spravaju ako najsvatejsie deticky ale tie deticky su tak celkovo cudne...
uz davnejsie mi zacali len tak nadavat cez ICQ, som myslel, ze ich virtualne prefackam, ze az budu modri :lol:
no co sa nestalo, po chvili napisali, ze to bol len jeho bracho, ze si robil srandu a tak... jasne ze som mu neveril ani slovo.
takychto mam najradsej, co su pred kompom velki "cavovia" a pred rodicmi sa spravaju ako najvacsie neviniatka; deticky si neuvedomuju, ze ked pisu na internet, tak na druhej strane sedi clovek a nie PC.
Odvtedy sa spravam akoby nic, ale nie je mi vsetko jedno... vsak ja im to raz vratim, ked budu odo mna nieco deticky potrebovat :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Tiež sa mi stala taka situačka idem domov po ulici a zrazu nejaki soplaci 10-11 ročni (samozrejme s plochym šiltom :lol: ) a začali sa vysmievat ze jake mam tlste nohy ci co :lol: (mam 159cm a 55kg) a hned zacali ze aky som posera a tak viem nepatrim k najvyššim ale ranu viem dat poriadnu 8) a ja im na to ze nech sa stratia lebo bude po papuli a oni hned ze no čo chalani (boli traja) ideme nanho? :lol: radsej som zvolil ignoraciu ako headshot pastou (no pri ich vyške skor kolenom :lol: ) a isiel som domov
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Pancuska26: Mohla by si to prosim trosku rozobrat, ze ako a preco sa to vlastne stalo, lebo neviem si predstavit, ze sedim v buse s kamosmi/sam a zrazu do mna zacnu skakat nejaki zasrani. To akoze len tak zrazu, ani si im nic nepovedala predtym alebo ako? Je mi to cudne, mno. Aj ked viem, co je dnesna mlad schopna, ale toto sa mi zda velmi zvlastne. Dakujem :)
No a nazor na takychto pankhartov mam podobny ako vy vsetci tunak, vzdy taki boli, su a aj budu, ale treba uznat, ze cim dalej tym horsie to tu je. Ale predsa zvolili sme si co sme chceli...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

a aky mali dovod ? boli to cigani ? lebo oni su taky . raz som isiel po meste a taky traja maly cigani ze pod sa byt . mal som 11 alebo kolko a ja ze a preco ? a jeden do mna strkol . v tej chvili som myslel ze ho zabijem . som ho odsotil ,padol a zacal revat . potom usli . a este nieco ze kolko mas ty rokov a kolko vas tam bolo . a podla mna neviem cim to je :lol: ale ja by som mu asi slabo ublizil

EDIT:// este som si trosku prezeral temu tak :
fruxo : uplne s tebou suhlasim
sovietovic : napisal si ze 11 až 16 . ja mam 14 a necitim sa ani ako dieta ani ako drzi hiphoper ci ako sa to pise ( a nie som hiphoper (a ani sa v blizkej buducnosti neplanujem spravat a vizerat ako oni )) :lol:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ja si skôr myslím, že je to hroznou výchovou rodičov.

Ved len si pozrite si na Markíze program Pestúnka (viem je to hovadina, ale ako príklad to stačí). Vždy sú tam "matky" ktoré si nevedia dať rady s rozmaznanými drzými deťmi. Sa mi len rozum pozastavuje ked vidím, čo si tie deti dovolujú do rodičov a ako na to reagujú rodičia. Proste pokiaľ rodič už odnarodenia dieťaťu neurčí hranice dopadne to tak ako v autobuse...

Druhá možnosť je, že sa dostane do zlého kolektívu a už to ide...

Myslím, že to sú 2 najdôležitejšie veci na ktoré treba dať pozor, na výchovu a nato, aby decko nezapadlo medzi týchto machrov.

Je aj škoda, že v škole už nefunguje taký "systém" ako pred 10-15 rokmi, bolo to možno trochu kruté, ale výsledok bol zaručený ;)
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Neviem ci 11 a 16 rocny patria do rovnakej kategorie, to asi nie... ale je pravda co ste povedali, osobne si myslim ze s takou "detskou drzostou" deti prestavaju tak v 13tke, 14tke, pretoze potom sa uz clovek citi neskutocne dospely a nejake detske blbinky ho uz netrapia... :) a je to tak
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mirak2 uff tak toto je huste.. Ako aj ja mam mladsieho brata na ktorom neboli fyzicke tresty vykonavane, ale ani nemali byt preco - poucil sa z mojich chyb.

Ale tie nazory ohladom HH - celkom aj suhlasim. Ja ako decko som sa hanbil ked v telke povedali napr "ku*va" a bol som v miestnosti s rodicmi. Dnesne deticky doslova hltaju "hrdinu" Rytmusa a jemu podobnych, a snazia sa byt "cool" ako on. Samozrejme roznou kombinatorikou jeho vyrazov - cim sprostejsich, tym coolovejsich. Ono este by som to zhltol, ani ja som nebol svaty a tiez ked som bol maly mi nadavanie pripadalo take "in", ale max pred kamaratmi. Nikdy nie doma, alebo na beznej verejnosti. Dnesne decka nielenze pocuvaju normalne nahlas svojho zboznovany nadavajuci idol a rodicia ich nechaju (!!!) - ale podobnym sposobom ani nemaju problem sa pred rodicmi vyjadrovat (tu by sa tych vykricnikov hodilo viac). Byt to moje dieta, nosi odtlacok mojej dlane este tyzden.

Tiez v inej teme o fajceni - najdu sa tu ludia, ktori uz daaavno maju 18r za sebou a napriek tomu maju respekt, ze tym rodicov proste nezatazuju. Kdezto poznam aj pripady, kedy 14-16 rocne deti si zapalia pri kavicke spolu s rodicmi.. Ako je toto mozne? Konkretne pripad ktory poznam - najmladsi maznacik, surodenci uz maju rodinu. Mozno si rodicia uvedomuju ze to je ich posledne dieta a snazia sa mu dopriat co najviac volnosti a aby bolo stastne - ale tym mu aj tak len pohorsuju. Ja nie som vychovavatel, ani psycholog ci rodinny poradca a viem ze to je chore. Preco si to nevie uvedomit rodic, ktory uspesne odchoval 3 deti?
pancuska26
Expert
Expert

Vitusko:no takže tá situácia:sme so spolužiačkami nazastávke prší my mokneme,pretože od nášho gymka je dosť daleko na zastávku tak sme švihali..o 15 min.došiel bus...kamarátky už sedeli(boli sme 3)..ja som si sadla k jednej a zrazu počujem,ze vypadni s tade...tak jasne hned začal slovný ,,útok" na neho,že čo si zasran dovoľuje..on,že kto je tu zasraný ty p**a zasraná..a je,že koľko máš rokov on,ze 11..potom som povedala,že poznám jeho sestru aj jeho mamu(sme z jedného sídliska) a on,, že najprv rozbijem pi*u tebe potom segre a mame...hm z toho som ostala dosť v šoku..medzitým sa druhý začal obúvať do kamošky,kt.ma dosť prenikavý hlas tak na neho začala vrieskať na celý bus...asi o 1 min.ma niekto udrel do hlavy(len tak easy)...otočila som sa a jeden,že počkaj vonku dostaneš ty pi*a...vystúpili sme z busu zrazu hrešenia(zistila som že má okolo 140 cm :D )..no a potom začal utekať,al.čo lebo my sme ho ignorovali..naozaj nepotrebuj problémi..povie mamičke doma,že som ho udrela..určite mamičkyn maznáčik a už mám opletačky s políciou..hm dakujem neprosím..t.j.tá situácia

dalej...k tej výchove ja som mladšia a isto aj moja sestra dostala viacej fyzických trestov ked sme boli malé...ale zatiaľ čo ona sa učila na 1 ja som flákala školu etc...a potom som dostala 4 bitky čo som bola celá od krvi a zrazu som sa ocitla na gymku...proste oco vedel, že treba konať a budem mu zato na celý život povdačná..a ked si rodičia nevedia svoje deti spratať do kože tak je to smutné :? ...no a ešte,že aj ja som sa hanbila ked som bola s ocom napr.v obývačke a niekto vo filme zahrešil...napr.si spomínam ked sa bozkávali oco mi stále zakrýval oči..ale neskôr som sa pristihla pri tom, že si ich zakrývam dobrovoľne...nuž som rada,že ma vychovali tak ako sa má..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no comment... tak keby mi povedal nejaky zasran, ze mi da na pi** a potom aj segre aj mame, tak bud by som onemel alebo by mu hned jedna letela... TOTO JE CHOREEEE!!!! k tomuto sa neda ani nijako normalne vyjadrit...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Jacoolbo:No nepovedal som že všetci..ale hlavne tu u nás v meste je to už poamaly bežná vec že niečo také vydávam..Keďže to nerobíš tak usudzujem že máš na tvoj vek rozumu ajajaj navyše :D Len pokračuj..malo by byť takých chalanov viac...
Napísať odpoveď