TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám takŠu-Do napísal:omg.. ale nie ze budu hrat zase hraci ktory to newedia alebo naschval budu vyburavat ostatnych a blokovat
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hehehe... nie... na niektorych minulorocnych jazdcov... ktory sa zatial nehlasia.. newiem o tom ze by si minuly rok hralSongoko napísal:ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám tak
Mam taku mozno blbu otazocku: V TRD2 sa rezim simulacie nastavoval stylom ze Arcade, Simulation, Pro Simulation... v TRD3 som nasiel iba polozku Pro Sim a tam iba 3 polozky, ked to vsetko zapnem, tak sa hra sprava "najrealnejsie"? Mozno som si zvykol pri GTR, ale stale sa mi ten rezim nejak nezda...vyvolavalo to vo mne spomineky na NFS U2 
no najrealnejsie ako najrealnejsieGothaR napísal:Mam taku mozno blbu otazocku: V TRD2 sa rezim simulacie nastavoval stylom ze Arcade, Simulation, Pro Simulation... v TRD3 som nasiel iba polozku Pro Sim a tam iba 3 polozky, ked to vsetko zapnem, tak sa hra sprava "najrealnejsie"? Mozno som si zvykol pri GTR, ale stale sa mi ten rezim nejak nezda...vyvolavalo to vo mne spomineky na NFS U2
kludni hormon ... tu nejde o to ci to vies alebo nie ale o to aby si nekazil hru ostatnym .... lebo ked tam nabehnes a hned v prvej zakrute to plnym plynom napalis do dalsich troch hracov tak by som potom uz sem na hojka ani nechodilSongoko napísal:ako prepáč tím si akože reagoval na mna tím že som napísal že som to stiahol pred pár dnami a že som to ešte nejak moc nehral, ako neviem o čo ti ide mne ide o to aby som si to zahral a nie aby som ešte predtím ako idem hrať tu pič...... takímto sposobom do ostatních a neboj sa ked zistím že na Vás nemám šancu tak to nechám tak
je jedno ci jazdis pomaly alebo super rychlo ... musis dbat na ostatnych ... uhynat sa ked ta dakto predbieha o kolo, nepchat sa nasilu tam kde vidis ze sa nezmestis a pod ...
gwixt napísal:kludni hormon ... tu nejde o to ci to vies alebo nie ale o to aby si nekazil hru ostatnym .... lebo ked tam nabehnes a hned v prvej zakrute to plnym plynom napalis do dalsich troch hracov tak by som potom uz sem na hojka ani nechodil...
je jedno ci jazdis pomaly alebo super rychlo ... musis dbat na ostatnych ... uhynat sa ked ta dakto predbieha o kolo, nepchat sa nasilu tam kde vidis ze sa nezmestis a pod ...
-
Šu-Do
Redeemer
nebudes to mat odomknute ked si si to nevyhral... BTW to je network a nie onlineGothaR napísal:Este mam otazocku...ako je to s odomknutymi autami a tratami pri online hrani? Musim prejst co najviac z kariery, alebo je odomknute vsetko?
// heker.. jojo.. to je druha moznost
- Prílohy
-
- TRAINER TOCA 3.zip
- TRAINER :D
- (112.45 KiB) 50 stiahnutí
-
Šu-Do
Redeemer
takto sa hra ToCa 
Hockenheim Short
jazdil som 10 kol a natocene na 1st time... nie je to naj cas ale skuste ho niekto aj tak prekonat
zrejme sem budem pridavat dalsie videa
-->> ak mozem 
Hockenheim Short
jazdil som 10 kol a natocene na 1st time... nie je to naj cas ale skuste ho niekto aj tak prekonat
zrejme sem budem pridavat dalsie videa
hm, pripadalo mi to ako need for speedŠu-Do napísal:takto sa hra ToCa
Hockenheim Short
zrejme sem budem pridavat dalsie videa-->> ak mozem