Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stilo »

Keby nebolo hlúpych ľudí nebola by chudoba, keď človek chce vždy si cestu ako sa zbaviť chudoby nájde ( pravdaže aby nespáchal trestný čin ) - ako príklad poviem : rómsky spoluobčania (a nielen oni) išli pracovať do VB..
Takže jedine čo mi na Slovensku vadí sú hlúpi ľudia na "vysokých" postoch dosadení svojimi známosťami pričom ich minulosť siaha do obdobia pred "rokom 89". Dúfam, že sa ich Slovensko o 5-10 rokov zbaví. :?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

romovia, ekonomika a no uz ma nic nenapada :lol:
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

ta politika
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

sophie napísal:ukrutne mi vadi slovenska mentalita, ktora sa da vystihnut touto vetou "umrela mi koza? tak nech susedovi umru dve"
hej toto vadí aj mne slováci sú hrozne závistiví a nedoprajú nikomu len sebe (aj keď zisťujem že "moja" generácia sa mení pretože poznám kopec skvelých ľudí, myslím že by si niektorí starší od nás Juniorov mohli brať príklad...
Dajte svetu to najlepšie čo je vo vás a on sa vám obráti chrbtom. Napriek tomu dajte svetu to najlepšie čo je vo vás... peace
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mentalita ludi. Dnes som bola v Brne a ked to porovnam, vlastne to je neporovnatelne :wink:, tak to su uplne ini ludia. Priatelski, vludni, ochotni (kazdy nam o dusu vysvetloval cestu :D), otvoreni, optimisticky, oni vsetko takeju tak strasne easy a to sa mi na nich neskutocne paci :). Ked sa nieco stalo, tak Cesi hned, neboj, to bude v pohode, to je dobry, to nevadi, to sa urovna, ty jo :D a Slovaci: to je strasne, to sa neda, vsetko je zle...Mozno to tak nie je vsade, ved vsetci sme ini :wink:,ale tak vo vseobecnosti, my si tak malo doverujeme a nevieme mysliet pozitivne.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Vadia mi romovia a vseci dalsi co sa prizivuju na ukor pracujucich ludi.......okrem toho este predrazena, preplnema a velmi nekomfortna hronadna doprava :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ekonomika co sa odraza na tom ze mi vadi takmer vsetko ale najviac nase zdravotnictvo.
za vsetkym su ti ludia v parlamente...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

staci tak odpoved ze neviem co mi vadi ale viem co mi nevadi? :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

... a co tak zavist, netolerancia...
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

Mne na slovensku vadi celkovo mentalita vecsiny ludi, nevieme si vazit to co mame a vyuzivat to v nas prospech. Ved z hor ake mame mi by ine narody urobili taku atrakciu ako hrom. Viem ze sa nemozeme porovnavat napriklad s rakuskom ale to tampo ktorym napredujeme je naozaj zalostne pomale :? Je sice pravda ze vo vsetkych porovnaniach s okolitymi postkomunistickymi statmi sa ukazuje ze sa rozvyjame velmi rychlo, ale z mojho pohladu sme na tom napriklad so statnou podporou sportu a aktivit pre mladych absolutne najhorsie :cry:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

vadi mi ten smrad...a chudoba...velka nezamestnanost s tym spojena...zaostalost a negramotnost ludi...vela zanedbanych alebo opustenych deti....nepaci sa mi ako sa tu vela ludi chova k zvieratam...sakris o com je tento stat??? :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

poharvody napísal:vadi mi ten smrad...a chudoba...velka nezamestnanost s tym spojena...zaostalost a negramotnost ludi...vela zanedbanych alebo opustenych deti....nepaci sa mi ako sa tu vela ludi chova k zvieratam...sakris o com je tento stat??? :?
smrad? otvor si okno, chudoba ..ako kde ...nezamestnanost uz neni moc velka pekne klesa s opustenymi detmi toho stat vela nezmoze ...ak sa ti nelubi SVK tak sa zamysli ako su na tom ine staty :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

klesa nezamestnanost? asi nie v okoli rimavskej soboty kde je najvecsia...a v nasom okrese najviac detskych domovov...proste ti romovia z tychto dedin su negramotni robia deti a potom su tie deti v ustavoch...stat by mohol po tretom ci kolkom porode zaviest sterilizaciu-povinnu...tie deti za to nemozu ze ich rodicia nemyslia na nasledky...myslim ze socialna situacia na slovensku sa mi fakt nepaci ale neviem ako by sa to dalo riesit...jasne ze su na tom niektore staty aj horsie ale nemozeme si stale hovorit ze su aj take,skor by sme mali vidiet tie lepsie,nasledovat lepsich a nie utesovat sa horsimi:)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mne najviac vadi že občania tejto krajiny sú zle informovaní o dôležitých otázkach a tiež chybna legislatíva našich zákonov
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

"Sprosty ludia" - niektory :roll:
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

vadi mi tu mentalita ludi. Tie fasisticke organizacie aj ked je to zakonmy zakazane a fizli s tym nic nerobia. Este aj im povoluju pochody.

A HLAVNE MY TU VADI AMERIKANIZACIA A TIE HLUPE MCDONALDY A DALSIE AMICKE S**.
politika a cigani.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

momentalne spravanie sa (niektorych) policajtov :idea:
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

tak oproti Somálsku by som mal byť šťastný...ale tak asi mi vadí to čo mi vadilo vždy a všade - výskyt voľne žijúcich hlupákov...ale už som si nejak zvykol
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

buze**** a neodbornost politikov na vsetkych urovniach.arogancia,pokrytectvo,malomestianskost,zavistlivost,egoizmus ludi v tejto republike.dakej mi vadi iste etnikum,pre ktore akoby neplatili zakony,tiez mi vadi ista vrstva pre ktoru tiez neplatia zakony a vadi mi aj jedna narodnost ktora si mysli ze toto uzemie je ich (alebo skor politici tejto narodnosti)
vadi mi ze vsade je bordel a smeti a ze ludia si radi meraju sily s lavickami,zastavkami,stankami.tiez mi vadi ze je tu kazda jedna plocha zajeba**** nejakym tagom a minule ma skoro je*lo ako som videl nasrate na lavicke pri cyklistickom.ludia su proste hoveda
a aby som nezabudol vadi mi jedna cirkev ktora zerie strasne peniaze vsetkych obcanov a za tie prachy si buduju luxusne sidla,kupuju drahe auta a posledne aj martell za 1699sk (to som videl nazivo ako si mniska v tescu kupuje vyje*** konak za 1700.som myslel je ze jej tam dam kop z otocky)
Napísať odpoveď