rodicia uplne seru na svoje deti a nechaju ich tulat sa po vonku alebo cele dni vysedavat pred tv a pc a kaslu na to ako sa ich deti maju. spomenu si na ne az vtedy ked decko pride domov s vysvedcenim.
deti vystresovane z nedostatku lasky a porozumenia casto robia to co robia. hraju sa na velkych a seberovnych 18rocnym... ich vlastne nazory beru za svete a nerespektuju autoritu (rodicov, starsich) + kultura hip hop do toho pekne serie
a v tej minulosti kedy sme si nedovolovali na starsich. vecsina z nas bola doma bita alebo inym sposobom vychovavana (rucne) a mali sme respekt pred vecsimi. vedeli sme co dokazu urobit. aku maju silu. dnes to uz nie je. doma im ustupuju a neraz sa stavaju slovne do rodicov (moja 13rocna sestra) vidim aky to ma na nu dopad.
rodicia cele dni v robote a ked sa nieco potrebuje tak sa to vyriesi nejakym darcekom alebo nakupom v sobotu a zase sa to opakuje. decko si privykne ze o co poziada to dostane. v minulosti to tak nebolo. doba bola ina. menej penazi menej srandy... (dost som odbocil
vtedy ked dostal kamarat cez hubu od druheho a siel za rodicom tak ten mu dal druhu ze ci mu je*e a siel si riesit svoje starosti...
// LOL maliny.