turtlak> vysvetlis preco v pripade chella kde potrebujes zakryt 2PC ti nestaci 1500,- router? Routre za 1.5k nemaju na vonkajsom porte vlastnu IP&MAC?
To ze bude ten router shitovy sa potom pripadne prejavi rovnako pri dsl ako aj pri chelle... Nie?
autor> do routra napichas kabliky vsetky potrebne, nastavis nastavenia vonkajsieho rozhrania k ISP, nastavis mu DHCP server na vnutorne rozhrania a potom ano, pripoji sa automaticky... V nastaveniach bude asi nastavit aj nejake meno a heslo pod kt. sa to bude pripajat...
Zdielat DSL
tusim sme mimo temu... mali by sme poradit router a nie ci je ten alebo henten vhodny na zdielanie chella
btw nie je to zly kus
paci sa mi VPN funkcia, ale chyba tomu vselico
no pre bezneho smrtelnika su to zbytocnosti (aj pre mna, kedze sa radim medzi beznych smrtelnikov). sa mi tak zda, ze o par riadkov vysie je napisane, ze wifi netreba. myslim, ze radsej by teda mal kupit router bez wifi. su to zbytocne peniaze a radsej kupit router s viac funkciami ako s wifi ked to netreba 
turtlak> nechapeme sa... ten link je na konkretny produkt s ktorym mam skusenosti ktore som popisal inde... Ukazujem ze stoji cca 1.5k a dokonca ma aj NAT (
) a plno inych funkcii, podla tvojich kriterii je na zdielanie DSL cca 4mi ucastnikmi je ultimatny (ale na chello nie ?) , len podotkynam ze naozaj nie je...