Mestska hromadna doprava vo vasom meste...
Mestska hromadna doprava vo vasom meste...
no myslim ze vacsina tohto fora chodi kazdy den s MHD vyjadrite sa ku tomu 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
U nás v BB už dlhšiu dobu súťažia dva dopravné podniky SAD Zvolen a Dopravný podnik mesta BB čo má za následok že sa pomerne často menia trasy linky a pod... A ďalej sa teraz v BB celkom veľa stavia takže na niektorých miestach to spôsobuje nepekné zápchy a tým pádom meškanie.. K teplote sa netreba vyjadrovať všetci vieme že je to teraz strašné 
-
makaveli
King
jj, tiez si to myslim.. ako tomase napisal, nie je problem sa pomerne rychlo dostat hocikde.. dokonca celu noc chodia nocne spoje.. ale niektorym ludom ani to nestaci, na diskusii na ISe (pozn. informacny system univerzity) to kritizuju ako neviem co, ake je to otrasne.. asi nezazili MHD v Martine.. ale co sa vseobecne tyka jazdenia v MHD, teraz v tychto teplach je to hrozne, hlavne v nizkopodlaznych a tych novsich elektrickach kde sa neda okno vysunut po strane, ale len vyklopitt0m4s3 napísal:Brno - jednym slovom luxus.
zavidim vam taku Brnacku MHDcku...u nas je to hroza...obzvlast v lete
niekedy az zdraviu skodlive by som povedal
....najdu sa dni, ked je v buse viac "bobrov" jak v narodnom parku
...nechapem ludi, ktori si este uzivaju pravek v 21. storoci a antiperspirant poznaju maximalne z obrazku
takze celkovo v lete chodim busom len ked musim
// prva stofka
...
niekedy az zdraviu skodlive by som povedal
takze celkovo v lete chodim busom len ked musim
// prva stofka
-
will.i.am
Darca
Ja chodim do skoly v KE a tam chodim vacsinou na elektricke, ale videl som ten dokument, ako havarovala na mojej kazdodennej trase
Ale tak uz si sadam na pravu stranu, pre istotu, lebo ti dopadli lepsie ako na lavej strane...
Niekedy chodim aj autobusmi, hlavne naspat zo skoly, to je v pohode, Solarisy chodia na inej trase a asi uz budem radsej chodit peso ako nimi, lebo uz 2 v KE vyhoreli a v BA ich 15 vyradili z prevadzky...
No vyzera to ze som nejaky pesimista, ale nie som, len mam pre koho zit a nechcem aby sa mi nieco stalo
Ale tak uz si sadam na pravu stranu, pre istotu, lebo ti dopadli lepsie ako na lavej strane...
Niekedy chodim aj autobusmi, hlavne naspat zo skoly, to je v pohode, Solarisy chodia na inej trase a asi uz budem radsej chodit peso ako nimi, lebo uz 2 v KE vyhoreli a v BA ich 15 vyradili z prevadzky...
No vyzera to ze som nejaky pesimista, ale nie som, len mam pre koho zit a nechcem aby sa mi nieco stalo
1. Svidnik: princip MHD: rano a poobede obide 1 bus 1x cele mesto 
(isiel som tou "MHD" len raz v zivote i to som zle vystupilco tam asi az 4 zastavky su mozno )
2. Presov: celkom sa da kedy ako zalezi od hodiny (15-17) aj od pocasia, aj od obdobia... najlepsie to je snad v zime o 11 rano..
3. Brno: bol som tam len raz na prijimacky (uspesne), ale je to cista krasa, stale si jazdis na drzo
...sice ak ma o pol jednej v noci odniesol nocny spoj na neviemake sidlisko mimo svet tak mi nebolo vsetko jedno...
(isiel som tou "MHD" len raz v zivote i to som zle vystupilco tam asi az 4 zastavky su mozno )
2. Presov: celkom sa da kedy ako zalezi od hodiny (15-17) aj od pocasia, aj od obdobia... najlepsie to je snad v zime o 11 rano..
3. Brno: bol som tam len raz na prijimacky (uspesne), ale je to cista krasa, stale si jazdis na drzo