teta tam bola minuly rok na prelome jul/august a bolo tam pekne prave po burke, more ciste, idu aj tento rok a my ideme s nimi, uz sa tesim vzhladom na to ze som este pri mori nebolmakaveli napísal:ja som hovoril o minulom roku v Taliansku a stredisku Lignano Sabbiadoro
DOVOLENKA 2007
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
my sme tam boli od 29. jula do 5. augusta.. zevraj dalsi tyzden potom bolo pekne, skus zistit ci nebola prave vtedyPACO8 napísal:teta tam bola minuly rok na prelome jul/august a bolo tam pekne prave po burke, more ciste, idu aj tento rok a my ideme s nimi, uz sa tesim vzhladom na to ze som este pri mori nebol
-
seth82
Darca
-
bolek
Guru
Dovolenku mam uz za sebou - 14 noci v bulharskom Pomori, stalo za to, vrelo odporucam
. Cesta trvala autom okolo 16 hodin, ubytovanie velmi dobre, ludia perfektni, pocasie skvele. Vyhodou je, ze v Bulharsku kupite vsetko za prijatelne ceny - nizsie/porovnatelne s nasimi. Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze vsade, plne pomorie, bolo Slovakov a Cechov. Nic proti nim, samozrejme
, len ja mam na dovolenke radsej, ked ma nikto nepozna
.
-
Vesper
Professional
Si nejaká superstar keď ťa každý Slovák a Čech pozná?bolek napísal:Dovolenku mam uz za sebou - 14 noci v bulharskom Pomori, stalo za to, vrelo odporucam. Cesta trvala autom okolo 16 hodin, ubytovanie velmi dobre, ludia perfektni, pocasie skvele. Vyhodou je, ze v Bulharsku kupite vsetko za prijatelne ceny - nizsie/porovnatelne s nasimi. Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze vsade, plne pomorie, bolo Slovakov a Cechov. Nic proti nim, samozrejme
, len ja mam na dovolenke radsej, ked ma nikto nepozna
.
hej on je tonoVesper napísal:Si nejaká superstar keď ťa každý Slovák a Čech pozná?
Riaditel istej firmy hlada noveho zamstnanca, na stole mu lezia nejake CVcka... Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej...To je Tono, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Tono, co ty tu?
Tak riaditel si povie: kur*a asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny.
Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi cesky prezident. Ten hned: Nazdar Tono! No jak se mas, dlouho sem te nevidel!
Riaditel len kruti hlavou, nechape...
O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Tona. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Tono pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Tono zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Tono vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Tono sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre Boha stalo?
Riaditel: No vies....nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
-
t0m4s3
Admin
Tam som raz lapil fajny ekzem - impetigop4ra napísal:Ako kazdy rok s tymi istymi ludmi na to iste miesto. Chorvatsko, Selce.
http://images.google.com/images?q=impetigo
Nechytam sa vobec nikam, aj ked baba mi to otrieskava o hlavu uz dobre dva mesiace, ze kvoli nej niesom schopny nikam ist.
-
Tomasko
Guru wannabe
turecko a rodos 

ked mas deticky a mas na to urcite zober nieco All inclusivedeblasco napísal:zdar ludze mojo
takze, pocuvam, kto kam pojde na dovolenku?
ja zvazujem Rhodos alebo Bulharsko na obe destinacie mam same dobre odporucaniaa kedze mam detiska, hladame nieco relativne blizko a baby friendly
...a letecky, kedze 24hod v buse si predstavit ani nechcem, nie ze neviem
a vy?
kam sa pojde tento rok?
-
p4ra
Redeemer
bolek, to mne sa stalo pred 4 rokmi v Chorvatsku. Bol som s mojou partiou a teraz uz mojou ex-frajerkou. Ona je madarskej narodnosti. No a dosli sme na plaz, vkrocila do vody so slovami: "Brrr, aka je studena!", v tej chvili moj najlepsi kamarat, ze: Nerozpravaj! Aka studena? Ved ty si horkokrvna Madarka, tebe nemoze byt zima!, samozrejme, ze to myslel zo zartu, ale ked to povedal, tak polovica plaze v totalnom smiechu, lebo vsetko Cesi a Slovaci.

-
bolek
Guru
Presne toto som myslelap4ra napísal:bolek, to mne sa stalo pred 4 rokmi v Chorvatsku. Bol som s mojou partiou a teraz uz mojou ex-frajerkou. Ona je madarskej narodnosti. No a dosli sme na plaz, vkrocila do vody so slovami: "Brrr, aka je studena!", v tej chvili moj najlepsi kamarat, ze: Nerozpravaj! Aka studena? Ved ty si horkokrvna Madarka, tebe nemoze byt zima!, samozrejme, ze to myslel zo zartu, ale ked to povedal, tak polovica plaze v totalnom smiechu, lebo vsetko Cesi a Slovaci.
lol ty vies cloveka potesit..t0m4s3 napísal:Tam som raz lapil fajny ekzem - impetigo
http://images.google.com/images?q=impetigo
Nechytam sa vobec nikam, aj ked baba mi to otrieskava o hlavu uz dobre dva mesiace, ze kvoli nej niesom schopny nikam ist.
k teme : nejdem nikam nastastie budem pan domaci fotrovci idu s autom do grecka takze o dom sa budem starat..