DOVOLENKA 2007

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

makaveli napísal:ja som hovoril o minulom roku v Taliansku a stredisku Lignano Sabbiadoro
teta tam bola minuly rok na prelome jul/august a bolo tam pekne prave po burke, more ciste, idu aj tento rok a my ideme s nimi, uz sa tesim vzhladom na to ze som este pri mori nebol :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nenavidim talianske pobrezie osobne.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

PACO8 napísal:teta tam bola minuly rok na prelome jul/august a bolo tam pekne prave po burke, more ciste, idu aj tento rok a my ideme s nimi, uz sa tesim vzhladom na to ze som este pri mori nebol :oops:
my sme tam boli od 29. jula do 5. augusta.. zevraj dalsi tyzden potom bolo pekne, skus zistit ci nebola prave vtedy :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

zistoval som a ona bola tusim od 6. augusta tyzden, viem ze tam prisla po nejakej vacsej burke, asi to bolo ono
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja idem na letnu dovolenku na Slovensko na 16 dni...vcelku jednoduche...naco sa mam trepat kamsi k moru...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

chorvacko ostrov hvar mesot stari grad 3 tyzdne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

"pracovna" Vieden-Prater od 1dna do 3mesiacov
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Bulharsko, Slnecne Pobrezie, 9.-19. 7. hotel Sredec ;)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Chorvátsko,Poloostrov Sevid ....Koncom Augusta na 2 tyždne..sa tešim max :)

Obrázok
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dovolenku mam uz za sebou - 14 noci v bulharskom Pomori, stalo za to, vrelo odporucam :wink:. Cesta trvala autom okolo 16 hodin, ubytovanie velmi dobre, ludia perfektni, pocasie skvele. Vyhodou je, ze v Bulharsku kupite vsetko za prijatelne ceny - nizsie/porovnatelne s nasimi. Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze vsade, plne pomorie, bolo Slovakov a Cechov. Nic proti nim, samozrejme :), len ja mam na dovolenke radsej, ked ma nikto nepozna :wink:.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

bolek napísal:Dovolenku mam uz za sebou - 14 noci v bulharskom Pomori, stalo za to, vrelo odporucam :wink:. Cesta trvala autom okolo 16 hodin, ubytovanie velmi dobre, ludia perfektni, pocasie skvele. Vyhodou je, ze v Bulharsku kupite vsetko za prijatelne ceny - nizsie/porovnatelne s nasimi. Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze vsade, plne pomorie, bolo Slovakov a Cechov. Nic proti nim, samozrejme :), len ja mam na dovolenke radsej, ked ma nikto nepozna :wink:.
Si nejaká superstar keď ťa každý Slovák a Čech pozná? :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Vesper napísal:Si nejaká superstar keď ťa každý Slovák a Čech pozná? :wink:
hej on je tono :hehe:
Riaditel istej firmy hlada noveho zamstnanca, na stole mu lezia nejake CVcka... Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej...To je Tono, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Tono, co ty tu?
Tak riaditel si povie: kur*a asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny.
Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi cesky prezident. Ten hned: Nazdar Tono! No jak se mas, dlouho sem te nevidel!
Riaditel len kruti hlavou, nechape...
O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Tona. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Tono pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Tono zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Tono vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Tono sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre Boha stalo?
Riaditel: No vies....nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Ako kazdy rok s tymi istymi ludmi na to iste miesto. Chorvatsko, Selce.
Tam som raz lapil fajny ekzem - impetigo :-)

http://images.google.com/images?q=impetigo

Nechytam sa vobec nikam, aj ked baba mi to otrieskava o hlavu uz dobre dva mesiace, ze kvoli nej niesom schopny nikam ist.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

turecko a rodos :)

deblasco napísal:zdar ludze mojo :)
takze, pocuvam, kto kam pojde na dovolenku? :)
ja zvazujem Rhodos alebo Bulharsko na obe destinacie mam same dobre odporucania :) a kedze mam detiska, hladame nieco relativne blizko a baby friendly :)
...a letecky, kedze 24hod v buse si predstavit ani nechcem, nie ze neviem :-D

a vy?
kam sa pojde tento rok? :)
ked mas deticky a mas na to urcite zober nieco All inclusive :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Si nejaká superstar keď ťa každý Slovák a Čech pozná? :wink:
Nee :D, asi sme sa nepochopili, myslela som, ked mi nikto nerozmie. Nemam rada, ked idem volaco poviem po slovensky a 10 ludi sa pozre na mna, pretoze vsetci su zo Slovenska.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bolek, to mne sa stalo pred 4 rokmi v Chorvatsku. Bol som s mojou partiou a teraz uz mojou ex-frajerkou. Ona je madarskej narodnosti. No a dosli sme na plaz, vkrocila do vody so slovami: "Brrr, aka je studena!", v tej chvili moj najlepsi kamarat, ze: Nerozpravaj! Aka studena? Ved ty si horkokrvna Madarka, tebe nemoze byt zima!, samozrejme, ze to myslel zo zartu, ale ked to povedal, tak polovica plaze v totalnom smiechu, lebo vsetko Cesi a Slovaci.

:hehe:
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Ja idem do Tuniska buduci tyzden, tesim sa hlavne na hory jedla, a potom idem do tatier a na sitnan fest.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:bolek, to mne sa stalo pred 4 rokmi v Chorvatsku. Bol som s mojou partiou a teraz uz mojou ex-frajerkou. Ona je madarskej narodnosti. No a dosli sme na plaz, vkrocila do vody so slovami: "Brrr, aka je studena!", v tej chvili moj najlepsi kamarat, ze: Nerozpravaj! Aka studena? Ved ty si horkokrvna Madarka, tebe nemoze byt zima!, samozrejme, ze to myslel zo zartu, ale ked to povedal, tak polovica plaze v totalnom smiechu, lebo vsetko Cesi a Slovaci.

:hehe:
Presne toto som myslela :wink:.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

t0m4s3 napísal:Tam som raz lapil fajny ekzem - impetigo :-)

http://images.google.com/images?q=impetigo

Nechytam sa vobec nikam, aj ked baba mi to otrieskava o hlavu uz dobre dva mesiace, ze kvoli nej niesom schopny nikam ist.
lol ty vies cloveka potesit..

k teme : nejdem nikam nastastie budem pan domaci fotrovci idu s autom do grecka takze o dom sa budem starat..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MurphY, aj to moze byt celkom pekna dovolenka. Parties kazdy den. Zeny, chlast, muzika. :)
Napísať odpoveď