Zivotny sen ?
stacilo by vyhrat madarske lotto... od toho prvotneho financneho impulzu sa to uz vsetko odvija...
pva europska firma vyrabajuca AS...
Obrovsky dom....so vsetkym, co si dokazete, aj nedokazete predstavit...
Vlastný cierny zámok postaveny v gothickom style, ktory by sluzil ako megalomanska koncertna sala, svetova mekka metalovej hudby
atd., atd.....
stastie, laska a pod. by uz hadam dako prisli...

pva europska firma vyrabajuca AS...
Obrovsky dom....so vsetkym, co si dokazete, aj nedokazete predstavit...
Vlastný cierny zámok postaveny v gothickom style, ktory by sluzil ako megalomanska koncertna sala, svetova mekka metalovej hudby
atd., atd.....
stastie, laska a pod. by uz hadam dako prisli...
-
El Bastardo
Light Star
Možno to vyznie smiešne, ale chcem byť najoslavovanejší revolucionár na svete, kt. ak zomrie tak zomrie hrdinsky a za svoje ciele alebo sa stať nekonečne mocným svetovým diktátorom (kvôli istým ľudom, kt. vidím v politike v zahraničí, ale aj u nás
), proste pomôcť ľudstvu k lepšiemu a dostať sa do učebníc dejepisu (to je môj detský sen
)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a si predstav ze nebudes mat zenu ,deti,zdravie ti bude pokulhavat?budes lutovat ze si sa kvoli snu vzdal skutocneho zivotaVoodoo napísal:Možno to vyznie smiešne, ale chcem byť najoslavovanejší revolucionár na svete, kt. ak zomrie tak zomrie hrdinsky a za svoje ciele alebo sa stať nekonečne mocným svetovým diktátorom (kvôli istým ľudom, kt. vidím v politike v zahraničí, ale aj u nás), proste pomôcť ľudstvu k lepšiemu a dostať sa do učebníc dejepisu (to je môj detský sen
)
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ten druhý sen je trápny... Bit niekoho zato že "nevytvoril" dokonalý operačný systém ale napriek tomu ho tu všetci používajú , myslim si že aj ty.MP4-20 napísal:ja mam 2 sny...ten prvy je :Predbehnut Raikkonena v 320Km/H![]()
a ten druhy:s plnym suhlasom dokopat a zbit Gatesa a cely jeho programatorsky tim
-
peterkozel
Medium Professional
este ze gates ta ma u prdele a vlastne aky os pouzivas?MP4-20 napísal:ja mam 2 sny...ten prvy je :Predbehnut Raikkonena v 320Km/H![]()
a ten druhy:s plnym suhlasom dokopat a zbit Gatesa a cely jeho programatorsky tim
tak urcite najprv treba mat zdravie a potom mi ku stastiu este treba - aby som zil tam kde teraz cize na dedine, mal stalu a dobre platenu robotu a dat nejake peniaze dokopi a na kopceku pod horickou si postavit nejaku malu peknu chalupku+zahrada,altanok,krb, pekny travnik, maly rybnicek, stromceky, vela zelene a uz len si odmakat nejaku 8.hodinovu sichtu ist do lesa opekat... - takze moja predstava kludneho zivota