ako ju dostať naspäť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

ako ju dostať naspäť

Príspevok od používateľa warnet »

ahojte ludia vysvetlim situaciu rozisiel som sa s holkou.... 7 mesiacov poslo kadelahsie... ale rozisli sme sa v dobrom a ostali kamosi lenze mne to nestaci proste ja inu nechcem len ju dovodom rozchodu z jej strany (ona dala kopacky mne) je "uz nam to neklapalo" ale podla mna hej ako ju ziskat spet :( :cry:
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Ak ťa ona späť chcieť nebude, môžeš robiť všetko.. no aj tak ju nedostaneš... daj jej nejaký čas a možno sama zistí že jej chýbaš a budeš tak mať ľahšiu cestu k nej.. no prajem good luck
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najlepsi sposob ako na nu zabudnut je opichat 10 inych. (myslienka z qark.net)
warnet
Medium Expert
Medium Expert

tu u nej ani enjde o sex ale jej pritomnost
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ale ved Vam to podla nej neklape.. Povedala ti preco Vam to podla nej neklape ?

Uz nespocetne krat tu bolo pisane ako sa vyrovnat so stratou partnera/partnerky a pravdupovediac nechce sa mi to tu pisat zase, co takto spravit nieco typu ,,Knowledge base" alebo ,,Read before posting here" ? -> navrh pre modov, aby sa tu neomielalo stale to iste...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

lenze kazdy pripad je o dacom inom
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

No a v com sa lisi ten tvoj :?:
warnet
Medium Expert
Medium Expert

v zazitkoch s tou holkou...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak buď tu poriadne rozpíš čo sa medzi vami stalo a nejaké okolnosti, alebo túto tému zamknem. Ok?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja to kus nechapem. Myslis si, ze Ti tu da niekto univerzalnu radu co mas robit? A ked to spravis, tak ze proste Ta zase zacne mat rada alebo co? Veris na zazraky? Alebo myslis, ze niekto znas proste pouzije nejaku okultnu metodu aby vas zase spojil? Skutocne nerozumiem, co ocakavas od nas.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no takto podla mna ak ti pvoedala ze uz vam to neklape znamena to z jej strany povedane slusne ako sa len da ze ta nemiluje ze k tebe neciti to co by vo vztahu mala citit to je asi vsetko chlapce radsej si hladaj inu neboj ono to prejde casom vsetko lieci cas naozaj :) drzim palce
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kazdy co sem napise si mysli ze dostane daky doslovny navod ako na vec...co myslis ze my tu miesame zazaracne napoje?(okrem 5-uly) alebo co? ze jej dakdo pojde dohovorit? si to napisal na par riadkov nikdo nevie oco ide tak nechci aby sme ti radili
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: jak ju dostat naspet

Príspevok od používateľa DonLuca »

warnet napísal:ahojte ludia vysvetlim situaciu rozisiel som sa s holkou.... 7 mesiacov poslo kadelahsie... ale rozisli sme sa v dobrom a ostali kamosi lenze mne to nestaci proste ja inu nechcem len ju dovodom rozchodu z jej strany (ona dala kopacky mne) je "uz nam to neklapalo" ale podla mna hej ako ju ziskat spet :( :cry:
No pozri. Nejaké veľké rady ti dávať nemôžem, pretože iba ty najlepšie vieš ako to medzi vami bolo. Ale poradim ti, niekedy len tak medzi rečou sa jej spytaj, čo jej na vašom vzťahu už prekážalo, že ti povedalo, že vám to už neklape. A podľa toho už budeš vedieť ako ďalej. A ak sa bude vyhýbať odpovedi na tu otázku a ty vraviš že podľa teba to medzi vami klapalo, tak vedz, že za vašim rozchodom bolo aj niečo iné... :(
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:Kazdy co sem napise si mysli ze dostane daky doslovny navod ako na vec...co myslis ze my tu miesame zazaracne napoje?(okrem 5-uly) alebo co? ze jej dakdo pojde dohovorit? si to napisal na par riadkov nikdo nevie oco ide tak nechci aby sme ti radili
okrem 5-uly to bolo dobre :D ... treba zistit ci uz namiesala ten napoj na zabudnutie :D by som vypil aj celu flasu ..... a k teme no pozri nechcem ta niejak deptat alebo ti brat nadeje ale ked to skoncila ona asi vam to uz neklapalo aspon z jej strany ... a ako sa hovori na vztah treba dvoch ... clovek nikdy nevie mozno je niejaka sanca ze ju ziskat spät ale velka nebude aspon nie momentalne a navod ako na to neexistuje ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: jak ju dostat naspet

Príspevok od používateľa triple »

warnet napísal:ahojte ludia vysvetlim situaciu rozisiel som sa s holkou.... 7 mesiacov poslo kadelahsie... ale rozisli sme sa v dobrom a ostali kamosi lenze mne to nestaci proste ja inu nechcem len ju dovodom rozchodu z jej strany (ona dala kopacky mne) je "uz nam to neklapalo" ale podla mna hej ako ju ziskat spet :( :cry:
sorry nijak
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

no a preco tu riesite taketo priklady. To sa budes cely zivot obracat na fora s nejakym problemom. :x
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Vitaj v klube... no vyckaj trochu casu, mozno si uvedomi, ze urobila chybu... Ale asi to uz nevrati spat :? , ale oplati sa to skusit
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Skorocel napísal:Vitaj v klube... no vyckaj trochu casu, mozno si uvedomi, ze urobila chybu... Ale asi to uz nevrati spat :? , ale oplati sa to skusit
ver mi že nie.. ja som to skúsil a neoplatilo sa a ja som takto premárnil pol roka svojho života .. a bol som iba smutný stále.. si zober keby som to vtedy bral tak ako teraz tak som už totálne v phode a možno už mám aj novú kočku ktorá by ma ľúbla nie?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

No, ja som zažil niečo podobné, aj keď predsa len s jedným rozdielom - rozišli sme sa "vďaka" mne... To bolo minulý rok v októbri... Nejdem bližšie rozoberať, prečo sme sa rozišli, bolo by to na samostatnú tému, podstatné je, že som ju stále ľúbil a aj ona mňa, ale boli sme hlúpi, že sme si to nevyriešili... Ona sa na mňa dosť naštvala a dva mesiace sa so mnou nebavila... Ja som bol zase hlúpy, že som nešiel tvrdšie za tým, čo bolo správne...

Až na silvestra sme šli spolu na chatu (keďže obaja sme súčasťou tej istej partie), kde sme sa opäť začali normálne spolu baviť a vychádzať ako dobrí kamaráti... Po chate si však našla chalana a moje posledné nádeje, že by sme mohli byť spolu, sa stratili... Stále som ju však ľúbil, ale stretávali sme sa už len pár krát za mesiac (chcel som zabudnúť a ona vyzerala byť šťastná s tým duhým)... Niekedy v apríli sa s ním rozišla a začala si s druhým, jej kamarátom, ale to nebolo nejaké vážnejšie...

Koncom mája sa však stala vec, ktorú som vôbec nečakal - po jednej akcii na byte dostala ďalší večer bývalá depku (kvôli vzťahom), tak som išiel k nej aj s jej kamarátkou, pomohli sme jej upratať byt a hlavne psychicky ju podporili... Už mala v sebe asi liter vína (nevypila ho naraz samozrejme :wink: ) a keďže opitý človek neklame, tak som sa dozvedel, že so mnou jej bolo naozaj dobre a pýtala sa ma, prečo to skončilo vtedy tak... A keď sme sa objali, odrazu vyšli moje city k nej na povrch a obaja sme sa na chvíľu cítili ako kedysi... Potom zaspala (víno), tak som ju nechal spať a šiel domov.

Nasledujúce dva-tri dni som sa ešte "spamätával" z toho silného citového zážitku a vedel som, že niečo s tým musím urobiť... Stručne - rozišla sa s ním a teraz sme už zase spolu :oops:

edit: Áno, časť tohto príspevku je skopírovaná z inej témy, tam však bolo pointou niečo iné... Nepíšem takéto dlhé veci preto, aby som si naháňal príspevky... Ak ti pripadá zbytočný, je to tvoj názor, možno niekto iný si ho rád prečíta...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

whisper napísal:No, ja som zažil niečo podobné, aj keď predsa len s jedným rozdielom - rozišli sme sa "vďaka" mne... To bolo minulý rok v októbri... Nejdem bližšie rozoberať, prečo sme sa rozišli, bolo by to na samostatnú tému, podstatné je, že som ju stále ľúbil a aj ona mňa, ale boli sme hlúpi, že sme si to nevyriešili... Ona sa na mňa dosť naštvala a dva mesiace sa so mnou nebavila... Ja som bol zase hlúpy, že som nešiel tvrdšie za tým, čo bolo správne...

Až na silvestra sme šli spolu na chatu (keďže obaja sme súčasťou tej istej partie), kde sme sa opäť začali normálne spolu baviť a vychádzať ako dobrí kamaráti... Po chate si však našla chalana a moje posledné nádeje, že by sme mohli byť spolu, sa stratili... Stále som ju však ľúbil, ale stretávali sme sa už len pár krát za mesiac (chcel som zabudnúť a ona vyzerala byť šťastná s tým duhým)... Niekedy v apríli sa s ním rozišla a začala si s druhým, jej kamarátom, ale to nebolo nejaké vážnejšie...

Koncom mája sa však stala vec, ktorú som vôbec nečakal - po jednej akcii na byte dostala ďalší večer bývalá depku (kvôli vzťahom), tak som išiel k nej aj s jej kamarátkou, pomohli sme jej upratať byt a hlavne psychicky ju podporili... Už mala v sebe asi liter vína (nevypila ho naraz samozrejme :wink: ) a keďže opitý človek neklame, tak som sa dozvedel, že so mnou jej bolo naozaj dobre a pýtala sa ma, prečo to skončilo vtedy tak... A keď sme sa objali, odrazu vyšli moje city k nej na povrch a obaja sme sa na chvíľu cítili ako kedysi... Potom zaspala (víno), tak som ju nechal spať a šiel domov.

Nasledujúce dva-tri dni som sa ešte "spamätával" z toho silného citového zážitku a vedel som, že niečo s tým musím urobiť... Stručne - rozišla sa s ním a teraz sme už zase spolu :oops:
sorry myslím že toto som už niekde čítal
Napísať odpoveď