2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?
2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?
dnes v skole si spoluziaci riesili taky "mensi" problem. jeden na druheho vytiahol palicu a skoro sekol po mieche. len skoro. proste to je jedno ako sa to vyvijalo a prisla ucitelka a vsetci, ktory tam boli z nasej triedy (skolsky dvor - travnik), zevraj dostanu 2 zo spravania len preco, ze sme to neprisli povedat. co si otom myslite? podla mna je je*la na hlavu, bolo tam plno osob z inych tried.
Re: 2 zo spravanie kvoli nenahlaseniu bitky?
Bu-bu-bu
Predpokladam, ze to je ZS alebo sa mylim? Ja som dostal dvojku az ked sa mi vyhrazali trojkou
Ale keby aj nahodou si dostal, coz si myslim ze nedostanes tak nic si z toho nerob aspon medzi tymi 3 a 4 budes mat daku lepsiu znamku 
To je blbost, mal som 2 a normalne som siel na gympel ani mi ziadne body nestrhavali, skor ide o prospechsirmisoturbo napísal:jj zakladka, ale ide aj o to kam pojdem na strednu. samozrejme si nejaq nevyberam, ale este mensi vyber bude ked bude dva zo spravania na papieri. teraz uz mam pokarhanie riaditelom skoly + navrh (ale to nie kvoli tomuto, kvoli inej veci).
U nas bolo podobne bu-bu za to že sme sa ohadzovali* s robošmi, čo stavali gymnazium. Nakoniec to skončilo pokarhaniami triednym a par riaditelskych a to riaditelka gymnazia nastojila na dvojkach zo spravania! Inak by sa nam to prepieklo (a to cirkevna škola
).
-Takže hlavu hore, maximalne sa to popretriasa na rodičku, triedna sa fotrov bude snažiť šokovať, že miecha, ochrnutie, voziček a pravdepodobne sa to cele prenesie na nasilie v PC hrach.
*ohadzovali = hadzali všetko, čo prišlo pod ruku, liali vodu, jeden spolužiak kemril na nich, oni nam to opätovali ->bola to haluz
-Takže hlavu hore, maximalne sa to popretriasa na rodičku, triedna sa fotrov bude snažiť šokovať, že miecha, ochrnutie, voziček a pravdepodobne sa to cele prenesie na nasilie v PC hrach.
*ohadzovali = hadzali všetko, čo prišlo pod ruku, liali vodu, jeden spolužiak kemril na nich, oni nam to opätovali ->bola to haluz
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
OMG my sme tiež niečo podobné spravili - robotníci stavali oproti škole nejakú budovu tak sme ich obhadzovali mrňavými kriedami (tými úlomkami ktorými už nikto nechce písať a hromadia sa v krabici). Ibaže to bolo v piatej triede na ZŠFrikso napísal:U nas bolo podobne bu-bu za to že sme sa ohadzovali* s robošmi, čo stavali gymnazium.
Neboj ja som aj teraz v najhoršej triede (Združená Stredná Škola Elektrotechnická) kde sa trebárs zistilo predávanie zbraní, tráva atď ... proste žiadna trieda nie je svätá.Ale aby osm nebol mimo : na základnej som podpálil zošit a hodil ho z 3tieho poschodia na chodník.Zamoril som 4 triedy dymom a nedalo sa v nich učiť.A dostal som iba dvojku.Ešte myslíš že dostaneš dvojku ?sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
ale ja chapem, ze mohlo dojst k vaznim zraneniam, ale preco ja kur*a stale musim vsetko bonzovat? nechapm, ved tam bolo aj dalsich 50 osob, ktore sa pozerali.
LLucia - ucky si myslia, ze normalny niesme
ja to mam u pi*i. ja som tam musel prestupit z inej skoly (ovela lepsej) kvoli znamkam a spravaniu...
LLucia - ucky si myslia, ze normalny niesme
jj aj my sme boli najhoršia trieda aj sme(na strednej). To sú stále také učiteľské keci že najhoršia trieda priemerom, správaním a dochádzkou. Najdene cigy..? Naša triedna nam aj hrabala do tašiek či mame cigy (stavim sa že to je proti-zákonné) a zachody? stale na nich dakto fajčil a nikdy sa neprišlo na to že kto. Akože tu 2-jku vam neda ale je to pi*a to sa musi nechať. Bo nás vychovavali k súdržnosťi ktorú sa im aj tak nepodarilo nastoliť. Ale žeby dakto šiel bonzovať bitku alebo ine hlúposťi to sa ešte nestalo.sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.