2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?
ale na pokarhanie sa im možem vieš čo vždy ked ho dostaneme ešte ani ne 50m od školy ho roztrhame a hodime do potoka
a tie dvojky vam určite neda to je blbost
aj mne teraz na polroka dala dvojku so spravania bolo to asi takto: na SJ sme si hadzali taki maly karton no a ja som ho hodil na katedru
takze slovinarka mi povedala ze to povie triednej (dalšiu sme mali fyziku s nou) no a na hodine mi povedala: Tomaš maš zapis už ich tu maš štyri ked ich budeš mat šest dam ti dvojku zo spravania mne je to jedno.a na druhy den:Tomáš maš dvojku zo spravania rodičia o tom vedia ??? a je že prečo? a ona že lebo mam osem zapisov 
-
peterkozel
Medium Professional
do p..e tam bum ved nieco podobne sa stalo aj mne - takze bol som stvrtak na strednej a na intraku sme mali vola co nam kradol peniaze, vedenie o tom vedelo ale neriesilo to tak sme to riesili po svojom, urcita skupinka ludi ho mlatila a ta co sa pozerala a vychutnavala si to dostala podmienecne vylucenie a to sme sa este dohodli ze dostane cez p..u tak ze mu nebudu narazat ksicht ale skor mal mat nohy na mraky a naj bolo ze aj ked sa priznal ze kradol tak z toho nic nemal...
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
omg ak by za toto mala cela trieda 2 zo spravania, tak na nasej skole by ostal ucit len zbor
ja som raz nechtiac vyhodil spoluziaka zo satne so slovami "chod do p*** kkt je****y". proste taky trotlik a furt do mna mlatil nejakym zositom ci co. nemyslel som to v zlom. take sa u nas deje bezne. a vyhodil som ho von a akurat pred profku (sla okolo)
a samozrejme vsetko pocula a ked vyletel pred nou von zo satne, tak ani z toho nic nerobila. len ze "(meno) na to vas je!!! ucte sa radsej matiku!!!!"
a nic viac. zalezi od pristupu. na zakladke by som mal v gatiach hrozne, keby sa mi to stalo
na zakladke sa viacej strasi 
kde chodis do skoly? [/OT]sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
nam sa vyhrazaju dvojkou aj vyhodenim zato ze nosis kratasy
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
Keď si tam spomeniem na 7. triedu
To sme 3 chalani dostali poznamku, z toho 2 sme boli total mimo misu. Jeden spolužiak(Martin) zavrel do kabinky na hajzli druheho (Tomáša) tak, že zvedlajšej kabinky spriečil dvere (zahakol klučky o seba).
-Ja a ešte jeden kamoš sme tam čurali a keďže to sa robievalo bežne, srali sme na to a išli preč. Avšak Tomáš (drbko) miesto toho, aby jemne vykýval tu sprečenu klučku (pomerne jednoduchy manever) z tej kabinky preliezal von a šiel to nažalovať.
-A ja, spolužiak, čo tam šťal a Martin, čo zavrel Tomáša sme dostali poznámku, citujem:
-Akože sme ho mali odtiaľ pustiť von.
Jedna absurdita je samotna poznamka (spôsob trestu?) a druha, že žiaden ŠP sme neporušili
Odôvodnenie učitelky: Vedeli sme o tom a nešli sme to povedať, ani sme ho nepustili von. Pri tom preliezani mu mohlo dojsť zle a padnuť
*ŠP = školsky poriadok.
To sme 3 chalani dostali poznamku, z toho 2 sme boli total mimo misu. Jeden spolužiak(Martin) zavrel do kabinky na hajzli druheho (Tomáša) tak, že zvedlajšej kabinky spriečil dvere (zahakol klučky o seba).
-Ja a ešte jeden kamoš sme tam čurali a keďže to sa robievalo bežne, srali sme na to a išli preč. Avšak Tomáš (drbko) miesto toho, aby jemne vykýval tu sprečenu klučku (pomerne jednoduchy manever) z tej kabinky preliezal von a šiel to nažalovať.
-A ja, spolužiak, čo tam šťal a Martin, čo zavrel Tomáša sme dostali poznámku, citujem:
Porušuje ŠP*
-Akože sme ho mali odtiaľ pustiť von.
Jedna absurdita je samotna poznamka (spôsob trestu?) a druha, že žiaden ŠP sme neporušili
*ŠP = školsky poriadok.
-
mirak2
Hardcore addict
sou dopravne, moldavska cestaden333 napísal:a tu unas v kosiciach neiviem v akom ucilisti kde chodi moj kamos tam normaln vyskocia z okna a utekaju prec
napodobne ^^pinacolada napísal:nesklamali ste ma ! jaa som to vedel ze tu sme iba sami najhorsi![]()
o nas koluju chyry (udajne) ze sme najhorsia trieda spravanim a biologikarka nam vravela ze ucitelky nechcu ku nam chodit suplovatamen
sirmis: http://youtube.com/results?search_query ... ek&search=
-
JohnFrusciante
Star