2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

ale na pokarhanie sa im možem vieš čo vždy ked ho dostaneme ešte ani ne 50m od školy ho roztrhame a hodime do potoka :lol: a tie dvojky vam určite neda to je blbost 8) aj mne teraz na polroka dala dvojku so spravania bolo to asi takto: na SJ sme si hadzali taki maly karton no a ja som ho hodil na katedru :lol: takze slovinarka mi povedala ze to povie triednej (dalšiu sme mali fyziku s nou) no a na hodine mi povedala: Tomaš maš zapis už ich tu maš štyri ked ich budeš mat šest dam ti dvojku zo spravania mne je to jedno.a na druhy den:Tomáš maš dvojku zo spravania rodičia o tom vedia ??? a je že prečo? a ona že lebo mam osem zapisov :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

To zalezi skor od skoly ci budes mat 2 zo spravania...Ale za toto 2 nebudes mat na 100%
Ucitelia koncom 9. asi uz nevedia ako vas skrotit :twisted: Rovnako ako nasi ucitelia nevedia co s namy :lol: :twisted:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

do p..e tam bum ved nieco podobne sa stalo aj mne - takze bol som stvrtak na strednej a na intraku sme mali vola co nam kradol peniaze, vedenie o tom vedelo ale neriesilo to tak sme to riesili po svojom, urcita skupinka ludi ho mlatila a ta co sa pozerala a vychutnavala si to dostala podmienecne vylucenie a to sme sa este dohodli ze dostane cez p..u tak ze mu nebudu narazat ksicht ale skor mal mat nohy na mraky a naj bolo ze aj ked sa priznal ze kradol tak z toho nic nemal...
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

kamaratovi sa vyhrazali trojkou a mal jednotku :D ale zas druhemu ani nepovedali a mal dvojku ..takze to je tak,,je*li zbor :lol:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Este som na gympli a aj my sme najhorsia trieda(ake prekvapko), ale nemyslim ze ta brilantna taktika im vychadza ked nam to povedia my sme na to viac-menej pysni....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

omg ak by za toto mala cela trieda 2 zo spravania, tak na nasej skole by ostal ucit len zbor :D ja som raz nechtiac vyhodil spoluziaka zo satne so slovami "chod do p*** kkt je****y". proste taky trotlik a furt do mna mlatil nejakym zositom ci co. nemyslel som to v zlom. take sa u nas deje bezne. a vyhodil som ho von a akurat pred profku (sla okolo) :D a samozrejme vsetko pocula a ked vyletel pred nou von zo satne, tak ani z toho nic nerobila. len ze "(meno) na to vas je!!! ucte sa radsej matiku!!!!" :D a nic viac. zalezi od pristupu. na zakladke by som mal v gatiach hrozne, keby sa mi to stalo :oops: na zakladke sa viacej strasi :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sirmisoturbo napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
kde chodis do skoly? [/OT]
nam sa vyhrazaju dvojkou aj vyhodenim zato ze nosis kratasy :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

priznajste sa ! kto tu neni z najhorsej triedy na skole??
turtlak69
Guru
Guru

jaaaaaaaaaa!!!! primerom nie sme najhorsi. minuly polrok sme boli na tretom a pred tym sme obhajili prve miesto :D takze sme 3. najhorsi :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pinacolada napísal:priznajste sa ! kto tu neni z najhorsej triedy na skole??
OT: my mame najhorsi prospech :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nesklamali ste ma ! jaa som to vedel ze tu sme iba sami najhorsi :lol:
o nas koluju chyry (udajne) ze sme najhorsia trieda spravanim a biologikarka nam vravela ze ucitelky nechcu ku nam chodit suplovat :lol: amen :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

pershing napísal:kde chodis do skoly? [/OT]
nam sa vyhrazaju dvojkou aj vyhodenim zato ze nosis kratasy :D
ZS Laca Novomeskeho 2 KE. uplne ko*ot skola, Gemerska rulez (ze, den33?)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

jasne sirmisoturbo....to je skola...proste naj...taky bordel ste este nazazili :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

lol, ste nevideli este uciliste Pánty v Blave
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

a tu unas v kosiciach neiviem v akom ucilisti kde chodi moj kamos tam normaln vyskocia z okna a utekaju prec
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď si tam spomeniem na 7. triedu :lol:
To sme 3 chalani dostali poznamku, z toho 2 sme boli total mimo misu. Jeden spolužiak(Martin) zavrel do kabinky na hajzli druheho (Tomáša) tak, že zvedlajšej kabinky spriečil dvere (zahakol klučky o seba).
-Ja a ešte jeden kamoš sme tam čurali a keďže to sa robievalo bežne, srali sme na to a išli preč. Avšak Tomáš (drbko) miesto toho, aby jemne vykýval tu sprečenu klučku (pomerne jednoduchy manever) z tej kabinky preliezal von a šiel to nažalovať.
-A ja, spolužiak, čo tam šťal a Martin, čo zavrel Tomáša sme dostali poznámku, citujem:
Porušuje ŠP*
:hehe:
-Akože sme ho mali odtiaľ pustiť von.

Jedna absurdita je samotna poznamka (spôsob trestu?) a druha, že žiaden ŠP sme neporušili :D Odôvodnenie učitelky: Vedeli sme o tom a nešli sme to povedať, ani sme ho nepustili von. Pri tom preliezani mu mohlo dojsť zle a padnuť :smt079

*ŠP = školsky poriadok.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

den333 napísal:a tu unas v kosiciach neiviem v akom ucilisti kde chodi moj kamos tam normaln vyskocia z okna a utekaju prec
sou dopravne, moldavska cesta :D videl som nazivo, aj na youtube :D
pinacolada napísal:nesklamali ste ma ! jaa som to vedel ze tu sme iba sami najhorsi :lol:
o nas koluju chyry (udajne) ze sme najhorsia trieda spravanim a biologikarka nam vravela ze ucitelky nechcu ku nam chodit suplovat :lol: amen :lol:
napodobne ^^

sirmis: http://youtube.com/results?search_query ... ek&search=
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

OT: ten link na youtube by som poprosil ak mozem...
turtlak69
Guru
Guru

reno23 napísal:lol, ste nevideli este uciliste Pánty v Blave
videl som par pripadov, co chodia na panty :) tolko nackov na jednej skole som fakt este nevidel :D vseobecne znama skola veru :) kazdy pozna
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

keby mi mali ucitelia davat vsetko co mi naslubovali tak som v 6 trede vyluceny zo skoly. ona neda nikomu 2. sa vyhraza. su to kraviny. nevsimaj si to. uz ked mas 11 neospravedlnenych hodin. to uz je opravnena 2 z chovania :D
Napísať odpoveď