Urcite si mnohy tuto temu ani nepozreli ked zbadali autora ale pre tych co tak predsa spravili :
Jedna sa o jedno dievca . Je to dievca ktore som poznal najskor len tak z videnia neskor som sa s nou zoznamil vdaka Dievcatu z kostola ( Je to jej dobra kamaratka , ale nechcem to uz komplikovat , proste je to zabudnute , preto to moc nespajajte ) .
Par krat som sa s nou rozpraval , dost casto si piseme na Icq .
Minule sme si pisali ( u mna bol este kamrat ) a tak ma napadlo pozvat ju na zmrzku . Suhlasila tak sme sli , dali si zmrzlinu skocili na kofolu porozpravali sme sa ( kamarat bol skoro stale ticho )
Predvcerom sme si pisali a tak som ju zavolal ci nepojdeme aj zajtra ( vcera ) . Povedala ze pojde , ze jej mam ale este vecer zavolat .
Stalo sa tak zavolal stretli a opet zmrzlina a potom prechadzka po parku .
Ja viem vam to vyznie ze ,, no a co je natom ,, ? Ale za ten cas co sme spolu boli sme dost zabavili , a zapacila sa mi
No a este jak sme boli ten prvy krat tak som sa s kamosom vypraval ze v sobotu kam ( pravidelne chodime soboty na bicykel po dedinach co su v okrese a tam vacsinou
Neskor som si vsak uvedomil ze ci je to dopadne dobre pretoze . Par z tych chalanov fakt nema mieru v tom piti a je to dost divoke . Tak som rozmyslal ze sa tie peniaze co by som prechlastal , tak ju mozem radsej pozvat na pizzu .
Cize teraz sa neviem rozhodnut , mam ist aj s kamaratmi alebo len s nou
Ja som sa jej pytal ze ci by jej vadilo keby ideme len sami a ona ze : Nie aj tak pojdem
A este by som sa rad spytal . Ja sa s nou citim fajn a asi aj ona so mnou .
Chcel by som vyvinit nejaky ten prvy krok , ukazat jej naklonost , no neviem ako nato , pretoze doteraz sa nasa znamost niesla iba v cisto kamartskom duchu
Prosim vas vyjadrite sa k tomu a skuste poradit
Dakujem