Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Pekne Vas vsetkych zdravim
Urcite si mnohy tuto temu ani nepozreli ked zbadali autora ale pre tych co tak predsa spravili :

Jedna sa o jedno dievca . Je to dievca ktore som poznal najskor len tak z videnia neskor som sa s nou zoznamil vdaka Dievcatu z kostola ( Je to jej dobra kamaratka , ale nechcem to uz komplikovat , proste je to zabudnute , preto to moc nespajajte ) .
Par krat som sa s nou rozpraval , dost casto si piseme na Icq .
Minule sme si pisali ( u mna bol este kamrat ) a tak ma napadlo pozvat ju na zmrzku . Suhlasila tak sme sli , dali si zmrzlinu skocili na kofolu porozpravali sme sa ( kamarat bol skoro stale ticho )
Predvcerom sme si pisali a tak som ju zavolal ci nepojdeme aj zajtra ( vcera ) . Povedala ze pojde , ze jej mam ale este vecer zavolat .
Stalo sa tak zavolal stretli a opet zmrzlina a potom prechadzka po parku .
Ja viem vam to vyznie ze ,, no a co je natom ,, ? Ale za ten cas co sme spolu boli sme dost zabavili , a zapacila sa mi :oops: . ( I ked dovtedy sa mi moc vyzorom nepacila , ale je mi s nou jednoducho super ).
No a este jak sme boli ten prvy krat tak som sa s kamosom vypraval ze v sobotu kam ( pravidelne chodime soboty na bicykel po dedinach co su v okrese a tam vacsinou :smt003 . Tak zo slusnosti som sa jej opytal ze ci nechce ist s nami , a na moj podiv povedala ze by sla .
Neskor som si vsak uvedomil ze ci je to dopadne dobre pretoze . Par z tych chalanov fakt nema mieru v tom piti a je to dost divoke . Tak som rozmyslal ze sa tie peniaze co by som prechlastal , tak ju mozem radsej pozvat na pizzu .
Cize teraz sa neviem rozhodnut , mam ist aj s kamaratmi alebo len s nou :?:
Ja som sa jej pytal ze ci by jej vadilo keby ideme len sami a ona ze : Nie aj tak pojdem :!:

A este by som sa rad spytal . Ja sa s nou citim fajn a asi aj ona so mnou .
Chcel by som vyvinit nejaky ten prvy krok , ukazat jej naklonost , no neviem ako nato , pretoze doteraz sa nasa znamost niesla iba v cisto kamartskom duchu :)

Prosim vas vyjadrite sa k tomu a skuste poradit
Dakujem
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

sám si si odpovedal , chceš jej prejaviť náklonosť , je* na chlast , pozvi ju niekam

neni čo riešiť

lock :P

( k tomu ako zbaliť babu máš už pár milión rád , tak omrkni v onej téme )
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

mozes ju pozvat na tu pizzu ale kamarati sa na teba naseru no to je este akotak ok ak sa ti paci ti sa pacis jej tak co este riesis zober jej na pizzu a tam jej bez ostýchania povedz ze sa ti páci. alebo este chvílkup ockaj ci nespravi 1 krok ona.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jehoo BabySHAQ má nový objav :P
No najprv by som zopakoval svoju radu z predchádzajúcej témy - ešte s tou náklonnosťou počkaj, aj keď tento prípad sa zdá byť ľahší, ako ten predchádzajúci. To, že neodmieta tvoje pozvania etc. značí o tom, že nemá voči tebe podobný postoj, ako "dievča z kostola" a to je pre Teba dobre. Skús ju aj naďalej pozývať von a uvidíš, ako sa k tebe bude naďalej chovať. Po istej dobe môžeš skúšať jemné kontextové narážky na to, že Ti je s ňou fajn apod.. Teraz však po pár osobných stretnutiach je na to ešte priskoro :wink: .
Inak informačne - jej vek?
Good luck a keď si pôjdete sadnúť fakt kašli na pivo a radšej sa jej venuj s čistou hlavou :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ale kamarati sa nenahnevaju ( a popravde moc nemam chut sa uz ale po 4 krat trepat na tu istu dedinu a chlastat s nimi ) . Len viete doteraz som s nou bol tak hodnku , hodinku a pol a toto je naplanove tak na 5 hodin . Cize som myslel ze ked sa oni narubu tak by sme sa mali nacom smiat.
A este aj neviem ci sa pacim ja jej ( lebo ja som taky antimagnet na zeny ) .
Bojim sa aby neostala rec stat .

A este nieco ? Ako mam prejavit tu naklonost ? Lebo doteraz som to robil cez SMS a tak to aj dopadlo vzdy :lol: . Rad by som jej to nazivo pri tej pizze , len neviem ako jej to mam povedat :?:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ale kamarati sa nenahnevaju ( a popravde moc nemam chut sa uz ale po 4 krat trepat na tu istu dedinu a chlastat s nimi ) . Len viete doteraz som s nou bol tak hodnku , hodinku a pol a toto je naplanove tak na 5 hodin . Cize som myslel ze ked sa oni narubu tak by sme sa mali nacom smiat.
A este aj neviem ci sa pacim ja jej ( lebo ja som taky antimagnet na zeny ) .
Bojim sa aby neostala rec stat .

A este nieco ? Ako mam prejavit tu naklonost ? Lebo doteraz som to robil cez SMS a tak to aj dopadlo vzdy :lol: . Rad by som jej to nazivo pri tej pizze , len neviem ako jej to mam povedat :?:
Lol narúbaní kamaráti budú super objekt na zábavu :P , ale pobaviť sa na tom dá. Ako som už ale povedal, aj napriek tomu relatívne dlhému času, by som ešte s tou náklonnosťou dal pokoj, nab to máš ešte čas. A ako ju prejaviť? Otrepané frázy typu: "je mi s Tebou dobre" apod. by mali účinkovať, ale troška originality by neuškodilo. Skús jej normálne niečo pochváliť, alebo sa ponúkni, že ju odprevadíš domov. Buď spontánny hlavne, lebo keď si niečo budeš plánovať, tak budeš vyklepaný :wink:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

skus sa jej spitat pri tej pizzi co si o tebe mysli ked sa bude pitat preco povedz ze to potrebujes vediet podla toho co ti povie mozes zareagovat tak ,ze ak to bude pozitivne co ti ona povie tak jej jemne nadhod vetu ze sa ti paci povedz jej este predtym ze je to riadne v poho holka a tak uvidis ako sa situácia vyvinie a ked uz nebudes vediet ako dalej improvizuj popitaj sa jej vsetko mozne dozved sa o nej co len ti moze povedat kolko mala chalanov ci jeste panna a podobne hluposti ja neviem pri mne to vzdycky platilo okrem jedneho pripadu:(
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:Rad by som jej to nazivo pri tej pizze , len neviem ako jej to mam povedat :?:
Je mi s tebou fajn; môžeš použiť snáď v hocijajkom kontexte, jednoduché spojenie, značí primeranú úroveň náklonnosti (hlbšie by som do toho neliezol).
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja by som sa radšej šiel naj.ebať... na ženské času dosť, a radšej si nájsť takú pri ktorej si budeš môcť si vyžrať ako sa skrývať pred ženskou a vyberať si medzi ňou a kamarátmi.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ ked jej chces vyjadrit naklonost tak to sprav napriklad takto:Ked sa budete zdvihat od stola tak ju nezne chyt za ruku/za dlan usmej sa povedz jej že sa ti páči a podobne..... pripadne to cele možes zakončit nežnym bozkom na lico.... pokial sa chytí tak ti pravdepodobne ten bozk opatuje alebo aspon sa na teba milo usmeje......
Ci už pojdete tam alebo tam to je jedno myslim ze ti s nou bude dobre vsade.....gl
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyser sa na chalanov a chod s nou von. Ked su to skutocni kamarati, pochopia to.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

alkohol je metla ludstva :D , radšej sa množme a milujme. Ty si zatiaľ pripravuj pôdu na množenie a milovanie tým že s ňou pôjdeš von a budeš gentleman. :)
Good luck
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ani som to necutal, ty jednoducho nevies co chces, najprv dievca v kostole teraz toto, tak uz jednu z nich zbal a vybavene, ved ako si mi pisal tak skoro kazdy den chodite na zmrzku a s tym pitim sa tiez trsku mierni
edit//inak ked mam babu alebo sa mi nejaka paci tak vzdy jej davam prednost pred kamosmi a ostatnymi vecami, tu nie je co rozhodovat ak sa ti paci, uz som si to precital :)
2.edit// no precital som celu temu, vek nebudem prezradzat neviem ci by to babyshaq chcel, ale prezradim ze na otazky ci je este panna bude jednoznacna odpoved ano kezde na to je este priskoro a fakt ser na tych kamosov a chod s nou
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keby som bol na tvojom mieste idem iba s ňou a už keby sme sedeli niekde pri kofole, tak by som jej povedal, že som rád, že som šiel s ňou a nie s kamarátmi, ktorí myslia len na pivo, že sa s ňou cítiš oveľa lepšie ako s hocikým iným, pozrel sa jej do očí a povedal jej, že aká je pekná, ale hovoril by som to všetko s istotou a samozrejmosťou ako keď povieš, že tráva je zelená, veď predsa jej lásku nevyznávaš, hovoríš len čistú pravdu a preto sa netreba báť ani hanbiť. Ďalej počas rozhovoru by som jej vravel, že ako si s ňou super rozumiem, že to isté čo si myslí ona, tak aj ja, atď, samozrejme to netreba preháňať, aby si ju "nepresýtil" namotávkami, cestou späť by som ju skúsil chytiť za ruku. Good luck
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

a nema ju rovno poziadat o ruku? :P ...myslim, ze to by uz bolo trosku privela takto na zaciatok....ved sa poznaju len hodinu :D...
no ale k teme...na chalanov sa vyser ;)...povedal by som, ze mozno ta v tom aj podporia...teda ak su kamosi ;)...a s nou si to pekne uzi...nejake naznaky toho, ze sa s nou citis dobre su fajn...len to neprezen a "nepreslad", lebo ju skor vylakas ako zbalis :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Ale tak zas dobrá baba je jediný dôvod prečo by som prestal piť, takže to skús... Len toto ma zarazilo že keď si sa jej spýtal či by jej vadilo že by s vami tentokrát nešla tak povedala že aj tak pôkde..
Ale netreba zabúdať že kamoši sú (aspoň pre mňa) dôležitejsí ako niekto kto krváca 3 dni a nezomrie.... [trošku blbý joke ale čo už ..]
pinco
Darca
Darca

Aiden napísal:a nema ju rovno poziadat o ruku? :P ...myslim, ze to by uz bolo trosku privela takto na zaciatok....ved sa poznaju len hodinu :D...
no ale k teme...na chalanov sa vyser ;)...povedal by som, ze mozno ta v tom aj podporia...teda ak su kamosi ;)...a s nou si to pekne uzi...nejake naznaky toho, ze sa s nou citis dobre su fajn...len to neprezen a "nepreslad", lebo ju skor vylakas ako zbalis :)
kde si nabral, že sa poznajú len hodinu?
Aiden
Darca
Darca

to pinco:5. prispevok....teda aby som upresnil...
BabySHAQ napísal:Len viete doteraz som s nou bol tak hodnku , hodinku a pol...
myslim, ze hodina osobneho kontaktu je trochu malo na take veci :)
pinco
Darca
Darca

aha no ja som to pochopil, že vždy keď bol s ňou von, tak bol len hodinku, hodinku a pol, čiže som to bral, že dokopy boli spolu viac, chápeš o čo sa pokúšam :D

ale aj tak si myslím, že tým nič nepokazí, len to postrčí trochu dopredu.
Aiden
Darca
Darca

heh chapem :)...mozno mas aj pravdu :D
a tym ze jej daco mile povie urcite nic nepokazi, ale radsej nie to co si ty napisal :)....aspon nie na tomto prvom "stretku"
Zamknuté