Moj je urcite kladný.
Zahady SK
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj mňa by to zaujímalo, nemáte bližšie info ?mirak2 napísal:kedy? na akom kanali?
edit:// http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/zahady-sk/
http://www.csfd.cz/film/227074-zahady-sk/
heh Kibo ma trošku perdbehol ale prečítajte si aj tie moje linky trošku spestrené info
-
Kibo
Hardcore addict
STV 1
Streda 13.6.2007 22:35 - Nemrtvi - (Repriza Stvrtok 14.6.2007 03:55)
Streda 13.6.2007 22:35 - Nemrtvi - (Repriza Stvrtok 14.6.2007 03:55)
Streda 20.6.2007 22:40 - Samanske ritualy (Repriza Stvrtok 21.6.2007 03:20)Lekári ich vyhlásili za mŕtvych, no smrť si ich na druhú stranu nezobrala. Nemŕtvi. Evidujeme viacero takýchto prípadov aj na Slovensku. Rodina už pripravovala pohreb, keď sa zrazu z rakvy ozvalo búchanie. Nebožtík prejavil známky života. Inokedy zasa hrobári narazili na telá mŕtvych, ktoré boli už niekoľko rokov pod zemou, nebolo však vidno absolútne žiadne známky rozkladu...
Streda 27.6.2007 22:35- Izabella Csabaiova - osud jasnovidky (Repriza Stvrtok 28.6.2007 02:55)Šamanizmom často nazývame niečo, čo si nedokážeme vysvetliť. Označujeme týmto pojmom ľudí, ktorí dokážu niečo, čo iní nie. Kto sú vlastne šamani? Sú to zázrační liečitelia alebo stúpenci nejakého náboženstva či sekty? A čo ak ani jedno, ani druhé?
Izabella Csabaiová, známa veštkyňa z Nových Zámkov, už dlhé roky patrí medzi najvyhľadávanejšie jasnovidky v našich končinách. Jej schopnosti obdivujú mnohí nielen na Slovensku, ale aj za hranicami. Stretnúť sa s ňou však nie je vôbec jednoduché, keďže ju o pomoc prosia desiatky ľudí. Ponúkame vám jej životný príbeh. Kedy zistila, že má jasnovidné schopnosti? Ako komunikuje so svojim mŕtvym manželom? Má strach, keď sa spája so záhrobím?
-
Jeremy
Medium Professional
Zahady SK su kravina. Minule davali relaciu o upiroch, kde chlapik ktoreho zle zostrihali uplne zhovadil niekolko rocnu pracu larperov na slovensku (Live Action Rolle Playing - http://sk.wikipedia.org/wiki/LARP a vykresli par vampire larpov ako sektu satanistov tak asi tak... (Chlapik sa do Larpov apsolutne nevyznal)
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
videl som cast o ufonoch ze vypovede ludi a taktiez ze pocas druhej svetovej vojny par vojakov videlo co malo hliadku a tak...celkom ma to zaujalo ale neviem ci tomu mam verit....
teraz trosku OT..raz som videl jednu relaciu...tusim minule prazdniny u babky sme s dedkom v noci cumeli na TV a on zaspal pri telke a ja si prepinam a prepinam a uz neviem kde davali dokument o posobeni ufonoch na zemi a to by ste neverili ake haluze
ze Hitler bol ufonom...vypovedalo tam aj par dedkov z druhej svetovej ze ho videli ako sa prevlieka do ludskeho prevleku a potom tam este davali o tom ze egyptanom pomahali stavat pyramidi ufoni...ze v jeden pyramide su nakreslene na stene podivne kruhove a kosotvorcove utvary a pod nimi ludia ako sa klanaju...akoze ani o tom si neviem co mam mysliet...ale verte ze mi behal mraz po chrbte ked som to kukal 
teraz trosku OT..raz som videl jednu relaciu...tusim minule prazdniny u babky sme s dedkom v noci cumeli na TV a on zaspal pri telke a ja si prepinam a prepinam a uz neviem kde davali dokument o posobeni ufonoch na zemi a to by ste neverili ake haluze
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert