Zahady SK

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Fordos851
Star
Star

Zahady SK

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Pozeravate,podla mna je to haluzne.Ake su vase nazory na tuto relaciu ?
Moj je urcite kladný. :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Aale tak pár prvých častí som videl,je pekné že Slováci robia niečo ako Verte neverte(aspoň tak to mi pripomína).
Teraz to nepozerám,brácho sa to bojí,tak nič z toho,ale je to celkom zaujímavé :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

kedy? na akom kanali?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

mirak2 napísal:kedy? na akom kanali?
Aj mňa by to zaujímalo, nemáte bližšie info ?
edit:// http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/zahady-sk/
http://www.csfd.cz/film/227074-zahady-sk/

heh Kibo ma trošku perdbehol ale prečítajte si aj tie moje linky trošku spestrené info
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

STV 1
Streda 13.6.2007 22:35 - Nemrtvi - (Repriza Stvrtok 14.6.2007 03:55)
Lekári ich vyhlásili za mŕtvych, no smrť si ich na druhú stranu nezobrala. Nemŕtvi. Evidujeme viacero takýchto prípadov aj na Slovensku. Rodina už pripravovala pohreb, keď sa zrazu z rakvy ozvalo búchanie. Nebožtík prejavil známky života. Inokedy zasa hrobári narazili na telá mŕtvych, ktoré boli už niekoľko rokov pod zemou, nebolo však vidno absolútne žiadne známky rozkladu...
Streda 20.6.2007 22:40 - Samanske ritualy (Repriza Stvrtok 21.6.2007 03:20)
Šamanizmom často nazývame niečo, čo si nedokážeme vysvetliť. Označujeme týmto pojmom ľudí, ktorí dokážu niečo, čo iní nie. Kto sú vlastne šamani? Sú to zázrační liečitelia alebo stúpenci nejakého náboženstva či sekty? A čo ak ani jedno, ani druhé?
Streda 27.6.2007 22:35- Izabella Csabaiova - osud jasnovidky (Repriza Stvrtok 28.6.2007 02:55)
Izabella Csabaiová, známa veštkyňa z Nových Zámkov, už dlhé roky patrí medzi najvyhľadávanejšie jasnovidky v našich končinách. Jej schopnosti obdivujú mnohí nielen na Slovensku, ale aj za hranicami. Stretnúť sa s ňou však nie je vôbec jednoduché, keďže ju o pomoc prosia desiatky ľudí. Ponúkame vám jej životný príbeh. Kedy zistila, že má jasnovidné schopnosti? Ako komunikuje so svojim mŕtvym manželom? Má strach, keď sa spája so záhrobím?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Myslim ze je to celkom do pohody program....velmi rad pozeravam Verte-Neverte (Beyond Belief) na prime v nedelu a tak isto aj toto...niekedy mi to pride ako strasna namotavka ale celkovo je to zaujimave ;)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Zahady SK su kravina. Minule davali relaciu o upiroch, kde chlapik ktoreho zle zostrihali uplne zhovadil niekolko rocnu pracu larperov na slovensku (Live Action Rolle Playing - http://sk.wikipedia.org/wiki/LARP a vykresli par vampire larpov ako sektu satanistov tak asi tak... (Chlapik sa do Larpov apsolutne nevyznal)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Myslím, že je fajn že takúto reláciu stv vysiela, rád si pozriem Beyond Believe a záhady sk tiež celkom zaujímavé to je...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vydel som cast "Nemrtvi" no a len tolko. BLBOST, BLBOST, BLBOST :wink:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mne sa ratalo ked sa stary s virgulou nahanal po trave a hladal anicku.to su uz co za strihy :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

safan napísal:mne sa ratalo ked sa stary s virgulou nahanal po trave a hladal anicku.to su uz co za strihy :lol:
No a urcite tu bjač našiel čo!? :lol: Jezis maria. A ako to tam funguje? Akoze zavolam im ze mam v dome ducha no a oni pridu a natocia z toho nejaky pribeh alebo co? No tak fajn Dajte cislo :smt064
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

kdeze.oni su strasne seriozny a vsetko je skutocne.
lekoklatik
VIP
VIP

safan napísal:kdeze.oni su strasne seriozny a vsetko je skutocne.
:coffee: Hmmm. Tak v tom pripade som nic nepovedal :aasmile11:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pre stv netradicna relacia a hodnotim ju pozitivne celkom ma zaujala pozriem ak na nu natrafim ale nesledujem pravidelne ale ak som pri tv a davaju ju tak sledujem len tak dalej stv :wink:
aarstad
Novice
Novice

Príspevok od používateľa aarstad »

Akurat som zacal kukat, v celku dobree az na mnozstvo nedostatkov ale to na SK pomery je uz samozrejmostou.... :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

videl som cast o ufonoch ze vypovede ludi a taktiez ze pocas druhej svetovej vojny par vojakov videlo co malo hliadku a tak...celkom ma to zaujalo ale neviem ci tomu mam verit....

teraz trosku OT..raz som videl jednu relaciu...tusim minule prazdniny u babky sme s dedkom v noci cumeli na TV a on zaspal pri telke a ja si prepinam a prepinam a uz neviem kde davali dokument o posobeni ufonoch na zemi a to by ste neverili ake haluze :lol: ze Hitler bol ufonom...vypovedalo tam aj par dedkov z druhej svetovej ze ho videli ako sa prevlieka do ludskeho prevleku a potom tam este davali o tom ze egyptanom pomahali stavat pyramidi ufoni...ze v jeden pyramide su nakreslene na stene podivne kruhove a kosotvorcove utvary a pod nimi ludia ako sa klanaju...akoze ani o tom si neviem co mam mysliet...ale verte ze mi behal mraz po chrbte ked som to kukal :D
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

ked boli tie samanske ritualy kamoska tam "hrala" :))) slubili jej 500 kil za natacanie a nic z toho super stab no :)
Napísať odpoveď