Najkrajsie mesto na Slovensku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kde sa nachadza najkrajsie mesto v SR

na zapade SR
85
29%
v strede SR
116
40%
na vychode SR
89
31%

Celkom hlasov: 290

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SVIDNIK

Príspevok od používateľa P3Bo »

ZAP napísal:Svidník je najkrajsie mesto!

1. su tu tanky
2. pomnik sovietskym hrdinom
3. skanzen
4. Nova pesia zona , ktoru dal postavit nami "milovany" pan primator a spolus kostolom to tam vyzera jak v komunizme 21. storocia
5. niekedy su to koncerty co su dva na slovensku z toho jeden vo Svidniku a druhy v nejakej inej riti :-)
6. Krcma u Vasila... No kto nevidel Vasila, nemoze este zomriet, to je proste daco neopisatelne,neuveritelne (ale kusa sa podoba na barmana z hry MAFIA)

to su moje body preco svidnik, ked tak nad rozmyslam asi nie je najkrajsie ale je to mesto ktore sa oplati ist pozriet urcite.
Musím doplniť ešte krčmu - Márnica - ale vasiľ - Don Vasiľ :lol: to fakt stojí za to tie príhody čo on robí nemajú chybu ...proste vo svidníku sa oplatí pozrieť krčmy : P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

lukyyy napísal:mne sa v RK paci, myslim postavenie medzi horami ale namestie a centrum tu mame snad najslabsie na slovensku aj kopacky si chodim kupovat do Mikulasa
No akože Ružomberok nazvať krásnym mestom je dosť sila. Je vsadený do nádherného prostredia, Malinô Brdo je moja srdcovka, ale SCP uprostred mesta, to je akoby US steel vsadili na Námestie osloboditeľov v Košiciach.
Ale aj napriek tomi, centrum je pekné, a celkovo ma s týmto mestom spája strašne veĺa spomienok a rád sa doň vraciam.

Ale raz som šiel vo vlaku z BA, trošku som zadriemal, bola tma a mama sa ma pýta, keď som sa prebudil, že kde sme? No to som nevedel, a po pár kilometroch som zacítil ten povestný smrad. Hovorím, mama, o chvíľu bude Rybárpole, to bude Ružomberok. V priebehu dvoch minút sme stáli v Ružomberskej stanici. Takže aj takto sa dá zistiť, že ste práve v RK :)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Košice ;) potom Prešov a Bardejov ... a inac vobec nesom z vychodu :lol:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: SVIDNIK

Príspevok od používateľa susenejablko »

P3Bo napísal:Musím doplniť ešte krčmu - Márnica - ale vasiľ - Don Vasiľ :lol: to fakt stojí za to tie príhody čo on robí nemajú chybu ...proste vo svidníku sa oplatí pozrieť krčmy : P
alkoholik... no povedz prihodu jak si nemohol pomaly ani chodit... alebo tu povedz na ktoru nepamatas a vsetci ti hucia do hlavy ze sa to fakt stalo... :lol:

srry za OT...nedalo mi nejak...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pre mna jednoznacne Zilina...Kosice tiez nie su na zahodenie...pocul som ze BB je pekna, ale zial som tam v zivote nebol...pre mna najmenej sypmaticky je RK a PO.

EDIT//
erytrocyt napísal:A hlavne jej mestska cast Dobra Vola :D...
Heh ...no to je velke nestastie ze tam nastahovali celu tu cigansku paraput...z jednej strany Dobra Vola, z druhej Bystrany a z tretej Krompachy a tamojsi cigani...pekne...presne pre toto si chcem kupit byt v ZA, pretoze ked sa vratim z UK, tak vo Vlachoch byvat nezostanem ani zaboha, hoci skarede to tam nie je, ,ak vezmes do uvahy Zahuru...
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

erytrocyt napísal:No akože Ružomberok nazvať krásnym mestom je dosť sila. Je vsadený do nádherného prostredia, Malinô Brdo je moja srdcovka, ale SCP uprostred mesta, to je akoby US steel vsadili na Námestie osloboditeľov v Košiciach.
Ale aj napriek tomi, centrum je pekné, a celkovo ma s týmto mestom spája strašne veĺa spomienok a rád sa doň vraciam.

Ale raz som šiel vo vlaku z BA, trošku som zadriemal, bola tma a mama sa ma pýta, keď som sa prebudil, že kde sme? No to som nevedel, a po pár kilometroch som zacítil ten povestný smrad. Hovorím, mama, o chvíľu bude Rybárpole, to bude Ružomberok. V priebehu dvoch minút sme stáli v Ružomberskej stanici. Takže aj takto sa dá zistiť, že ste práve v RK :)
sak som napisal postavenie Ruzomberka sa mi paci
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Prievidza :)
:arrow: Štrbské pleso :!:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

senec
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

kazdy tu prezentuje svoj domov ako najkrajsi :-) (vo vacsine)
mne sa paci aj moje rodne mesto (kosice), ale aj bratislava, banska stiavnica, presov, bardejov
kazde mesto je niecim vynimocne, niecim krasne
ja napriklad milujem prechadzku hlavnou v KE v lete podvecer ked slniecko este svieti, krasne zelene stromy, potocik, umela fontana, na kazdom roku iny jazyk ako nasa slovencina :-)
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

Mne sa najviac páčia Košice aj preto, že som tu vyrástla. Ale určite mi dáte zapravdu, že máme fakt pekné centrum. Parky s lavičkami a plno zelene no prosto romantika. :)

Ale musím uznať, že aj taká Levoča je pekné mesto s množstvom pamiatok. Celkom pekný je aj Kežmarok a Martin až na tú sklenenú obludu v centre tá sa mi vôbec nepáči. :?
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Asi pre každého z nás je najkrajšie mesto to, v ktorom vyrastal a tak je to aj u mňa. Pre mňa najkrejšie mesto je Humenné - ved posudte
Prílohy
he2.jpg
he.jpg
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

piestany :)
Mari
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mari »

Podla mna je to Banska Bystrica a to nie preto ze som bystrican, vsak pozrite si to na moje stranke dole. Paci sa mi aj napr. Levoca

*censored by mod*
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Martin a Košice
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

ako pozeram tak Michalovce tu akosi nikto nespominal :P Takze ako Michalovcan pisem Michalovce (aj ked si myslim ze urcite niesu najkrajsie na Slovensku ale urcite niesu ani najstrasnejsie!!!) :wink:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

piestany
jj pekne mesto len tych arabov by tam mohlo byt menej uz ma seru
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Páči sa mi najmä Trenčín, ďalej je to Žilina a Nitra. Z tých menších je to asi Prievidza. :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Corleone napísal:ako pozeram tak Michalovce tu akosi nikto nespominal :P Takze ako Michalovcan pisem Michalovce (aj ked si myslim ze urcite niesu najkrajsie na Slovensku ale urcite niesu ani najstrasnejsie!!!) :wink:
A prečo si to nenapísal do témy Z akého mesta pochádzate? :roll:
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

najkrajšie je to kde sa cítiš dobre...
býval som v Prešove, Bardejove, teraz bývam v Trenčíne. Prešov bol pre mňa vždy najkrajší, Bardejov je tiež veľmi pekný ale nie je dobrý pre mladé rodiny s deťmi, Trenčín je v pohode ale ľudia sú tu nejakí sebeckí, zahľadení do seba... (možno som niektorým ublížil - to som nechcel).
ja však hlasujem za Prešov :!: :!: :!:
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Pobehal som vela miest ale najviac sa mi do pamati zaryla Banská Bystrica a okolie, to je fantazia, krasne namestie a este krajsia priroda.
Potom Nitra je pekna, Dolný Kubín, Trenčín, Kremnica, Štiavnica...asi stredne slovensko ma najkrajšie mesta.
Napísať odpoveď