Musím doplniť ešte krčmu - Márnica - ale vasiľ - Don VasiľZAP napísal:Svidník je najkrajsie mesto!
1. su tu tanky
2. pomnik sovietskym hrdinom
3. skanzen
4. Nova pesia zona , ktoru dal postavit nami "milovany" pan primator a spolus kostolom to tam vyzera jak v komunizme 21. storocia
5. niekedy su to koncerty co su dva na slovensku z toho jeden vo Svidniku a druhy v nejakej inej riti
6. Krcma u Vasila... No kto nevidel Vasila, nemoze este zomriet, to je proste daco neopisatelne,neuveritelne (ale kusa sa podoba na barmana z hry MAFIA)
to su moje body preco svidnik, ked tak nad rozmyslam asi nie je najkrajsie ale je to mesto ktore sa oplati ist pozriet urcite.
Najkrajsie mesto na Slovensku
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: SVIDNIK
-
erytrocyt
VIP
No akože Ružomberok nazvať krásnym mestom je dosť sila. Je vsadený do nádherného prostredia, Malinô Brdo je moja srdcovka, ale SCP uprostred mesta, to je akoby US steel vsadili na Námestie osloboditeľov v Košiciach.lukyyy napísal:mne sa v RK paci, myslim postavenie medzi horami ale namestie a centrum tu mame snad najslabsie na slovensku aj kopacky si chodim kupovat do Mikulasa
Ale aj napriek tomi, centrum je pekné, a celkovo ma s týmto mestom spája strašne veĺa spomienok a rád sa doň vraciam.
Ale raz som šiel vo vlaku z BA, trošku som zadriemal, bola tma a mama sa ma pýta, keď som sa prebudil, že kde sme? No to som nevedel, a po pár kilometroch som zacítil ten povestný smrad. Hovorím, mama, o chvíľu bude Rybárpole, to bude Ružomberok. V priebehu dvoch minút sme stáli v Ružomberskej stanici. Takže aj takto sa dá zistiť, že ste práve v RK
-
susenejablko
Light Star
Re: SVIDNIK
alkoholik... no povedz prihodu jak si nemohol pomaly ani chodit... alebo tu povedz na ktoru nepamatas a vsetci ti hucia do hlavy ze sa to fakt stalo...P3Bo napísal:Musím doplniť ešte krčmu - Márnica - ale vasiľ - Don Vasiľto fakt stojí za to tie príhody čo on robí nemajú chybu ...proste vo svidníku sa oplatí pozrieť krčmy : P
srry za OT...nedalo mi nejak...
-
seth82
Darca
Pre mna jednoznacne Zilina...Kosice tiez nie su na zahodenie...pocul som ze BB je pekna, ale zial som tam v zivote nebol...pre mna najmenej sypmaticky je RK a PO.
EDIT//
EDIT//
Heh ...no to je velke nestastie ze tam nastahovali celu tu cigansku paraput...z jednej strany Dobra Vola, z druhej Bystrany a z tretej Krompachy a tamojsi cigani...pekne...presne pre toto si chcem kupit byt v ZA, pretoze ked sa vratim z UK, tak vo Vlachoch byvat nezostanem ani zaboha, hoci skarede to tam nie je, ,ak vezmes do uvahy Zahuru...erytrocyt napísal:A hlavne jej mestska cast Dobra Vola...
sak som napisal postavenie Ruzomberka sa mi pacierytrocyt napísal:No akože Ružomberok nazvať krásnym mestom je dosť sila. Je vsadený do nádherného prostredia, Malinô Brdo je moja srdcovka, ale SCP uprostred mesta, to je akoby US steel vsadili na Námestie osloboditeľov v Košiciach.
Ale aj napriek tomi, centrum je pekné, a celkovo ma s týmto mestom spája strašne veĺa spomienok a rád sa doň vraciam.
Ale raz som šiel vo vlaku z BA, trošku som zadriemal, bola tma a mama sa ma pýta, keď som sa prebudil, že kde sme? No to som nevedel, a po pár kilometroch som zacítil ten povestný smrad. Hovorím, mama, o chvíľu bude Rybárpole, to bude Ružomberok. V priebehu dvoch minút sme stáli v Ružomberskej stanici. Takže aj takto sa dá zistiť, že ste práve v RK
kazdy tu prezentuje svoj domov ako najkrajsi
(vo vacsine)
mne sa paci aj moje rodne mesto (kosice), ale aj bratislava, banska stiavnica, presov, bardejov
kazde mesto je niecim vynimocne, niecim krasne
ja napriklad milujem prechadzku hlavnou v KE v lete podvecer ked slniecko este svieti, krasne zelene stromy, potocik, umela fontana, na kazdom roku iny jazyk ako nasa slovencina
mne sa paci aj moje rodne mesto (kosice), ale aj bratislava, banska stiavnica, presov, bardejov
kazde mesto je niecim vynimocne, niecim krasne
ja napriklad milujem prechadzku hlavnou v KE v lete podvecer ked slniecko este svieti, krasne zelene stromy, potocik, umela fontana, na kazdom roku iny jazyk ako nasa slovencina
Mne sa najviac páčia Košice aj preto, že som tu vyrástla. Ale určite mi dáte zapravdu, že máme fakt pekné centrum. Parky s lavičkami a plno zelene no prosto romantika.
Ale musím uznať, že aj taká Levoča je pekné mesto s množstvom pamiatok. Celkom pekný je aj Kežmarok a Martin až na tú sklenenú obludu v centre tá sa mi vôbec nepáči.
Ale musím uznať, že aj taká Levoča je pekné mesto s množstvom pamiatok. Celkom pekný je aj Kežmarok a Martin až na tú sklenenú obludu v centre tá sa mi vôbec nepáči.
-
supermario
Light Star
najkrajšie je to kde sa cítiš dobre...
býval som v Prešove, Bardejove, teraz bývam v Trenčíne. Prešov bol pre mňa vždy najkrajší, Bardejov je tiež veľmi pekný ale nie je dobrý pre mladé rodiny s deťmi, Trenčín je v pohode ale ľudia sú tu nejakí sebeckí, zahľadení do seba... (možno som niektorým ublížil - to som nechcel).
ja však hlasujem za Prešov

býval som v Prešove, Bardejove, teraz bývam v Trenčíne. Prešov bol pre mňa vždy najkrajší, Bardejov je tiež veľmi pekný ale nie je dobrý pre mladé rodiny s deťmi, Trenčín je v pohode ale ľudia sú tu nejakí sebeckí, zahľadení do seba... (možno som niektorým ublížil - to som nechcel).
ja však hlasujem za Prešov